2022 metų horoskopas Liūtui

Liūtams 2022 metų horoskopas žada, kad laukia kupini užsidegimo ir entuziazmo metai. Galite gauti daug pamokų iš daugelio darbų, o tai bus naudinga visam gyvenimui.

2022 metai jums paruošė daug staigmenų

2022 šiais metais jūsų išlaidos padidės. Galite vis leisti pinigus, norėdami pakeisti savo gyvenimo būdą. Gali išsipildyti jūsų svajonė turėti namus ar parduotuvę, nors, norėdami sudaryti tokį biudžetą, galite būti priversti iš kažkur pasiskolinti pinigų.

Šiais metais venkite bet kokio darbo, pažeidžiančio taisykles. 2022 metai Liūtui gali atnešti naujų galimybių jūsų versle ar darbe, tačiau dar turėsite jas pakreipti link savęs.

2022 metų horoskopas Liūtui prognozuoja sėkmingas aplinkybes jūsų verslo vystymuisi. Iki rugsėjo sulauksite puikių galimybių. Bet viskas priklausys nuo to, kaip jomis pasinaudosite. Po to turėsite dėti pastangas. Sausio–vasario mėnesiais negalėsite nusistatyti, kokie bus jūsų verslo tikslai. Todėl galite šiek tiek nerimauti.

Po kovo mėnesio darbe gali pasitaikyti proga sulaukti paaukštinimo. Gegužės–birželio mėnesiais jūsų darbe gali kilti nereikšmingų problemų. Tačiau jūs lengvai jas įveiksite. Kalbant apie pajamas, šie metai bus puikūs. Visus metus sunkiai dirbsite, kad padidintumėte savo pajamas, o rezultatas tikrai atsipirks. Pasinaudokite galimybėmis, kurios pasitaikys rugsėjo mėnesį, o tai padidins jūsų pajamas. Spalio–lapkričio mėnesiais galite skirti pinigų savo šeimai.

2022 metų viduryje jus gali daug kas nuvilti. Daug kartų nesulauksite bendradarbių palaikymo biure ar versle. Nuo kovo iki gegužės mėnesio jūsų siekis patekti į bet kokius profesionalius kursus gali išsipildyti. Kalbant apie santykius, turėsite būti itin atsargūs. Gali kilti problemų, jei skubinsite santykius augti. Nuolat būsite linkę palaikyti kokius nors santykius. Nuo rugpjūčio iki spalio mėnesio atkreipkite dėmesį į savo šeimos poreikius.

Pasak 2022 metų horoskopo lapkričio–gruodžio mėnesiais galite pajusti tam tikrą įtampą, lydinčią šeimos santykius. Šiais metais būsite fiziškai užsigrūdinę. Po to dėl galvoje kylančių neigiamų minčių jausitės pavargę. Jūsų kūnas bus veikiamas oro ir irzlumo. Liūtą gali varginti tokios sveikatos problemos kaip patinę akys, neryškus regėjimas ar galvos skausmas. Taip pat galite nerimauti dėl savo vaikų sveikatos. Atsargiai vairuokite.

Gegužės–birželio mėnesiais jus gali varginti su karščiu susijusios ligos. 2022 metais būsite pikti dėl atidėliojimų savo darbe.

Svarbiausi horoskopo patarimai Liūtui 2022 metais

Ką turėtumėte daryti: šie metai jums paruošė daug staigmenų. Jūs ne tik spinduliuosite begaliniu entuziazmu, bet ir maudysitės piniguose ir turtuose. Būkite pasiruošę semti juos pilnomis rieškutėmis. Taip pat yra proga įsigyti naujus namus.

Ko neturėtumėte daryti: jūsų ir jūsų vaikų sveikata šiek tiek pablogės. Nevalgykite tokių maisto produktų, kurie gali pabloginti jūsų sveikatos problemas. Taip pat esate įspėjami, kad būtumėte atsargūs kelyje.

2022 metų horoskopas kitiems Zodiako ženklams

Lankytojų komentarai