2024 metų horoskopas Svarstyklėms

Pagal 2024 metų horoskopą Svarstyklėms bus palankus laikotarpis sukurti svajonių santykius, tačiau naujo šanso sulauks net ir nutrūkę ryšiai. Sėkmė vėl jus aplankys, todėl galite tikėtis malonių staigmenų darbe ir finansiniuose reikaluose.

Metų pradžioje sulauksite pozityvių naujienų ir išspręsite jums ramybės nedavusias problemas šeimoje. Kol kas nesitikėkite jokių permainų darbe, tačiau viskas pasikeis antroje metų pusėje, tad būkite kantrūs.

Pavasarį pasitiksite būdami itin energingi, o įveikę kliūtis pastebėsite progresą darbe.

Vasarą, judant Venerai, daugiausia dėmesio skirsite santykiams, kuriuose nuoširdžiai išreikšite savo jausmus kitiems. Tapsite tyra ir romantiška siela. Atsakas bus darnus sugyvenimas, o jūsų mylimi žmonės su jumis jausis gerai. Netapsite visišku dėmesio centru, tačiau tinkamu metu sužavėsite kitus ir užmegsite naujas draugystes. Jei jūsų santykiai braška, pasekmės stipriai pasireikš pereinant Venerai. Nepaisant to, ne viskas bus prarasta, nes šis laikas atneš teigiamų pokyčių ir naują pradžią, o tai naudinga net ir Svarstyklėms, kurios dar nesusirado giminingos sielos.

Rudenį Merkurijus pablogins jūsų gebėjimą priimti sprendimus, todėl ginčuose verčiau išlikite neutralūs. Būtent todėl turėtumėte laikytis santūraus požiūrio. Nepaisant šių išorinių sunkumų, jausitės ramūs ir prireikus rasite kompromisą.

2024 metais pasieksite rezultatų karjeroje. Tačiau turėsite pasikliauti tik savimi, o tai gali būti sunku pirmaisiais mėnesiais. Pamažu pasirinksite teisingą kelią, kurį ginsite taip, kaip mokate tik jūs. Antroje metų pusėje judėsite į priekį ir jums puikiai seksis tiek studijose, tiek darbe. Svarstyklės pajus Plutono įžengimo į Vandenį, kur jis išliks beveik dvidešimt metų, įtaką. Todėl turėtumėte pasiruošti teigiamoms permainoms darbe ir asmeniniame gyvenime.

Džiaugsitės savo darbo vaisiais ir leisite sau mėgautis užtarnautu poilsiu.

Patarimas 2024 metams Svarstyklėms

Pasak 2024 metų horoskopo Svarstyklėms dabar pats tinkamiausias metas pademonstroti turimus talentus. Planetos skatina jus kiekviename gyvenimo žingsnyje. Atėjo laikas parodyti, ko esate verti. Atsiranda galimybių sulaukti sėkmės. Parodykite tai, ką sugebate.

Lankytojų komentarai

Comments are closed.