2024 metų horoskopas Liūtui

2024 metų horoskopas gimusiems po Liūto ženklu žada pasitenkinimą meilėje, finansuose ir karjeroje. Liūto 2024 metai bus itin aktyvūs ir sėkmingi.

Pirmaisiais mėnesiais įprastą rutiną nustumsite šalin – atsiduosite savo aistroms. Išvyksite į užsienį, atrasite naujų pomėgių, pradėsite naują projektą arba plėsite savo akiratį mokydamiesi. Šiemet jums seksis bet kokia veikla, kuria užsiimsite.

Pavasarį pajusite aplink esančių žmonių nepritarimą, o kai kurie šeimos nariai teigs, kad jūsų planai tėra laiko ar pinigų švaistymas. Kritika jūsų neišgąsdins, nes Liūtai trykšta pasitikėjimu savimi. Pagaliau pagerės jūsų santykiai su artimiausiais žmonėmis, o darbe išspręsite įsisenėjusias problemas.

Vasarą Venera įžengs į Liūto ženklą, o tai paveiks jūsų santykius. Laiką leisite romantiškai ir aistringai, o jūsų žavesys kaip magnetas trauks kitus. Tačiau jei jūsų santykiai kliba, nusiteikite, kad jūsų širdis gali būti sudaužyta. Net jei santykiuose vyrauja harmonija, šiuo laikotarpiu pavydas jums gali pakišti koją.

Darbe išlaikysite pozityvų požiūrį, prisiimsite daugiau atsakomybių ir pademonstruosite, ką reiškia būti lyderiu. Dėl to 2024 m. jūsų pastangos neliks nepastebėtos ir netgi atsiras galimybių sulaukti paaukštinimo pareigose. Po darbų nepamirškite atsipalaiduoti: įtemptą gyvenimo būdą dažnai lydi nerimas ir įtampa.

Merkurijaus judėjimas bus ypač pastebimas rudenį. Dėl stiliaus ir elegancijos pojūčio atsidursite dėmesio centre. Jei dirbate rinkodaros srityje arba norite reklamuoti savo naują projektą ar idėją, tuomet dabar palankus metas to imtis. Vis dėlto dėl kritikos strėlių galite tapti labai užsispyrę ir perdėtai reaguoti į neigiamas ir jums nepritariančias nuomones.

Metų pabaigoje į jūsų ženklą įžengs Marsas, apdovanosiantis jus energija ir kūrybiškumu. Aiškiai apsibrėšite tikslus, o Marso įtaka sustiprins jūsų principus. Galiausiai didžiuositės tuo, ką nuveikėte per 2024 m.

Patarimas 2024 metams Liūtui

Pasak 2024 metų horoskopo Liūtai išliks didingi. Tačiau tam tikrose situacijose turėsite nuslopinti narcisizmą, nes jis gali padaryti jums meškos paslaugą arba pakenkti. Visada būkite ambicingi ir nepasiduokite.

Lankytojų komentarai

Comments are closed.