2022 metų horoskopas: naujų galimybių metai

Horoskopas 2022 metams pranašauja, kad šie metai atneš daug naujų galimybių. Šiais metais visiems Zodiako ženklams svarbiausias motyvas bus ambicijos. Vandens Tigro metai prasideda 2022 metų vasario 1 dieną. Nors 2022 metai pasižymi energingumu, entuziastingumu ir iniciatyvumu, protas taip pat nelieka pamirštas. Kadangi metų elementas yra vanduo, 2022 metais esame mažiau kerštingi ir labiau linkę pamąstyti.

Pasibaigus neramiems ir kupiniems nežinomybės 2021 metams, pagaliau galėsite susikoncentruoti į darbą ir asmeninius reikalus. Nors aplink vyks daug nerimą keliančių dalykų, galėsite sutelkti dėmesį į savo interesus. Ambicijų dėka veršitės į priekį, todėl, vos radę laisvą minutę, stenkitės pailsėti. Jums prireiks laiko poilsiui, nes be jo galite padaryti klaidą, kuri jums brangiai atsieis.

2022 metų horoskopas

2022 metai bus apmąstymų ir naujų strategijų kūrimo metas. Ne tik finansine ar politine, bet ir filosofine, religine bei dvasine prasme. Yra didelė tikimybė, kad kažkas paskelbs naują ideologiją, kuri gali iš pagrindų pakeisti mūsų mąstymą.

Vis dėlto turėtumėte atkreipti dėmesį, kad su naujomis galimybėmis gali atsirasti ir daug naujų atsakomybių. Kiekvieną dieną bus vis sunkiau, bet tai jums suteiks ir daugiau pasitenkinimo. Nepamirškite išnaudoti savo stiprybių. Nemėginkite daryti to, ko nesugebate.

Šiais metais daugelis žmonių rūpinsis savo šeimos saugumu. Jie sieks pastovumo. Be to, šeimos padėtis paliečia ir visus kitus klausimus ypač dėl karjeros ir pasitenkinimo. Kita vertus, 2022 metais vieniši žmonės turi gerą šansą surasti gyvenimo meilę.

2022 metų horoskopas prognozuoja, kad šie metai atneš daug pokyčių. Tai bus revoliucinis laikas susijęs su didžiulėmis transformacijomis. Niekas nepraleis progos pasinaudoti atviromis galimybėmis. Jūs taip pat stengsitės padaryti viską, kad jus lydėtų sėkmė.

Horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

2022 metų Avino horoskopas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Metai priversiantys priimti ne vieną atsakingą ir nelengvą sprendimą, taip neleisdami nuobodžiauti. 2022 metai žada būti sėkmingi ir įdomūs, net tam tikros negandos viską gali pasukti teigiama linkme, mokysitės savianalizės, labiau gilinsitės į tai, ko anksčiau nepastebėdavote. Avinas gana impulsyvus, vis dėlto ateinančiais metais tankiau reiktų pagalvoti apie kitus ir truputį labiau pasistengti suvaldant savo aistras, pyktį, ypatingai santykiuose su šeima. Pirmasis metų ketvirtis, neretam ir pusmetis nepalankus karjerai, finansinėms investicijoms ar didesnėms išlaidoms. Stenkitės įsiklausyti savo vidinio balso – tai padės spręsti problemas. Santykiai su artimaisiais 2022 metais nelabai džiugins, greičiau bus sudėtingi, kupini dviprasmiškumų, manipuliacijų ir konfliktinių situacijų.

2022 metų Avino horoskopas

2022 metų Jaučio horoskopas (balandžio 21 d. – gegužės 20 d.)

Metai žada būti labai spalvingi, visomis šio žodžio prasmėmis. Galimos įvairios probleminės situacijos, tačiau visus metus Jus lydėsianti sėkmė, padės lengviau išsisukti iš susiklosčiusios padėties. Neverta stipriai rizikuoti, o visgi pasiryžus kokiam eksperimentui, gerai pasverkite visus už ir prieš – išanalizuokite situaciją. Fortūna greičiausiai nepadės išvengti konfliktinių situacijų darbe, tačiau, kas benutiktų nepamirškite draugų, artimųjų – jie bus Jūsų variklis ir užuovėja. Venkite neapgalvotų finansinių investicijų – galimi nuostoliai. Kelionės, ypač tolimos – nepatartinos.

2022 metų Jaučio horoskopas

2022 metų Dvynių horoskopas (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)

Ateinantys metai atneš daug naujovių, kurios Jūsų nebaugins, o kaip tik įtrauks – būsite drąsūs ir ryžtingi. Deja, kitaminčių pavydo ir intrigų išvengti nepavyks, todėl susikaupkite ir parodykite visas savo stipriąsias puses. Jūsų sumanymai, kad ir ne visai iš karto, bus linkę pildytis, nuolat stebėsite savo pačių progresą, gebėjimą valdyti. Neplanuokite labai didelių finansinių investicijų, išlaidos 2022 metais gali būti daug didesnės, nei planuosite. Gali trūkti susikaupimo, tiek darbuose, tiek asmeniniuose santykiuose.

2022 metų Dvynių horoskopas

2022 metų Vėžio horoskopas (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

2022 – ieji iš Jūsų pareikalaus daug atsakomybės, kantrybės ir susikaupimo. Puikus laikas pildyti savo užgaidas, svajonės turės polinkį pildytis. Priimkite visus Jums metamus iššūkius, siekite karjeros, išbandykite, tai, ko niekada nemėginote, kam iki šiol nepasiryžote. Kad ir ko imsitės nepervertinkite savęs, kontroliuokite savo elgesį, valdykite emocijas – tai gali Jums pridaryti nemalonumų. Puikus laikas meilei, tik nepamirškite, kad visiems santykiams reikalingi kompromisai.

2022 metų Vėžio horoskopas

2022 metų Liūto horoskopas (liepos 23 d. – rugpjūčio 23 d.)

Keistas metas, kai neišvengiamai teks klausyti aplinkinių, gerbti ir paisyti jų nuomonės, kitu atveju, galite įsivelti į labai kvailas situacijas. Kaip bebūtų, metai gana sėkmingi, gausūs pokyčių, naujų atsakomybių, galimybių. Venkite santykių su užsienio subjektais – galimos netektys, įvairios apgaulės, nusivylimai. Kelionėms taip pat nelabai palankus metas. Santykiuose elkitės apgalvotai, nekrėskite kvailysčių, tai gali turėti įtakos santykių atšalimui.

2022 metų Liūto horoskopas

2022 metų Mergelės horoskopas (rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.)

Atėjo laikas imtis drąsių ir neeilinių sprendimų. Pamirškite savo kuklią prigimtį ir nerkite į naujoves, pagaliau išlįskite į dienos šviesą. Sunkiausias laikas – metų pradžia, kai gali subraškėti darbiniai santykiai, sušlubuoti sveikata. Labiau nei bet kada skaičiuokite, galimos finansinės krizės, vis dėlto, pastarosios metų gale vienaip ar kitaip turėtų išsispręsti. Skirkite laiko draugams, bendravimui, nepamirškite artimųjų ir savo pareigų.

2022 metų Mergelės horoskopas

2022 metų Svarstyklių horoskopas (rugsėjo 24 d. – spalio 23 d.)

Metai nežada būti labai paprasti, darbo netrūks, netrūks ir intrigų, nesusipratimų. Trauksite aplinkinių dėmesį, puikus laikas atnaujinti garderobą, o gal visiškai pakeisti aprangos stilių, šukuoseną. Metų pradžioje galimi sveikatos sutrikimai, aršūs ginčai kolektyve. Antra metų pusė tinkama antros pusės paieškoms, o jei jau esate įsipareigoję, greičiausiai viskas klostysis nuosekliai, ramiai. 2022 metais pokyčiai rekomenduojami ne tik kalbat apie išvaizdą, bet ir apie gyvenamąsias patalpas.

2022 metų Svarstyklių horoskopas

2022 metų Skorpiono horoskopas (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.)

Dovanosite savo dėmesį visiems, visada ir visur. Su didžiausiu atsidavimu rūpinsitės artimaisiais, vaikais, galimas šeimos pagausėjimas. Darbe nesielkite pernelyg drąsiai, net jei būsite užtikrinti savo teisumu, galite savo rankomis susikurti didžiulių problemų. 2022 metai kelionėms nepalankūs, apskritai, didžioji dalis naujienų susijusių su užsieniu – turės neigiamą atspalvį. Patiksite patys sau ir tą akivaizdžiai demonstruosite, galimos naujos simpatijos, nauji santykiai. Viskas, kas susiję su buitimi – erzins ir norėsis viską uždarius, tiesiog pabėgti, atitrūkti, deja, tai, nuo ko norėsis sprukti vis Jus pasivys, gal ne be reikalo.

2022 metų Skorpiono horoskopas

2022 metų Šaulio horoskopas (lapkričio 23 d. – gruodžio 21 d.)

Ateinančiais metais būsite itin atsargūs, vengsite veltis į neaiškias situacijas, nenorėsite rizikuoti, nes nuolat persekios nesėkmės nuojauta, pastaroji taps Jūsų angelu sargu daugelyje situacijų. Saugokitės finansinių sukčių, aklai nepasitikėkite ir visais pažįstamais, galbūt ne taip gerai juos pažįstate. Sunkiai seksis siekti karjeros, atrodys, kad vietoje progreso viskas vyksta atvirkščiai. Investuokite į namus, gerbūvį, šeimą ir jos poreikius – neapsiriksite. Neturintiems antros pusės, nemenka tikimybė tokią sutikti.

2022 metų Šaulio horoskopas

2022 metų Ožiaragio horoskopas (gruodžio 22 d. – sausio 20 d.)

Metų pradžia žada neramumus, iššūkių gausą, panašu, kad viskas, kas gali nutikti blogo, ir nutiks. Chaotiškumas, šurmulys, veiksmas, naujovės – lydės visus metus. Nepamirškite savęs ir šeimos, asmeniniams santykiams skirkite daugiau laiko. Finansinė padėtis nežada stebuklų, nesivelkite į rizikingus sandorius, neinvestuokite – taupykite. Santykiai šeimoje greičiausiai nebus tokie, kokių norėtumėte, veikiau jie gali visiškai pašlyti.

2022 metų Ožiaragio horoskopas

2022 metų Vandenio horoskopas (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

2022 metai atneš ne vieną išbandymą, bet panašu, kad Jums tai kels džiugesį ir visai neblogai seksis spręsti įvairias problemas. Metų pradžioje venkite didesnių išlaidų, apskritai, vertėtų pataupyti. Neleiskite sau pasiduoti niūrioms nuotaikoms, jos tik ir taikysis Jus užvaldyti. Gali streikuoti sveikata. Metams perkopus į antrą pusę tapsite aktyvesni, domėsitės kelionėmis, laisvalaikiu su draugais. Santykiai labai dviprasmiški, jei negebėsite valdyti emocijų galimi stiprūs nusivylimai.

2022 metų Vandenio horoskopas

2022 metų Žuvų horoskopas (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Kupini emocijų ir dvilypiškumo metai. Galimos depresijos, nepasitikėjimas savimi, savęs kaltinimas. Kai suprasite, kad gebate imtis iniciatyvos, esate dosnus, tikėkitės gerų rezultatų. Galimi teigiami pokyčiai karjeroje. Nesileiskite į abejotinus sandorius, gerai viską pasverkite prieš priimdami sprendimus. Nesitikėkite ramių metų, jie atneš daug emocijų, dažniausiai nepagrįstų įtarinėjimų, konfliktų – pasistenkite į viską žvelgti blaiviai ir neaštrinti problemų.

2022 metų Žuvų horoskopas

Lankytojų komentarai