2022 metų horoskopas Mergelei

Mergelei 2022 metai bus kupini didžių vilčių, pranašauja horoskopas. Panašu, kad pinigai, turtas, meilė ir sėkmė jūsų laukė.

2022 metais pasiruoškite gauti viską savo gyvenime iš karto

Jūsų darbo rezultatai bus visiškai apčiuopiami. Dėl nieko nesijaudinsite. Jei nusivilsite kokiu nors darbu, taip įvyks dėl to, kad neįdėjote pakankamai pastangų. Kalbant apie turtą, turėtumėte sutikti, kad darbą atliktų šeimos vyresnieji ar pagyvenusieji. Ieškantys naujo darbo šiemet sulauks savo svajonių išsipildymo. Suprasdamas jūsų talentą, vadovas gali paskirti jums naują užduotį ar darbą. Bendradarbiai taip pat jus gerbs.

Pasak 2022 metų horoskopo Mergelei bus tinkamas laikas planuoti verslo plėtrą. Savo darbą atliksite dėka partnerystės. Galite susitvarkyti su bet kokiu nauju verslo projektu. Atminkite, kad skubos darbą velnias renka. Bet koks paskubomis priimtas sprendimas gali pakenkti jūsų karjerai ir visam įdėtam darbui. Studentams šie metai yra puikūs, nors sausio–vasario mėnesiais jie aptings.

2022 metų pradžioje imsitės darbų mokslo ir tyrimų srityje. Jūs susirasite naujų draugų. Socialinėje aplinkoje įgysite įtakingesnį statusą. Šiemet nesusituokusieji gali tai padaryti. Itin susidomėsite šeimos reikalais ir galite tapti apgaulingo giminaičių elgesio auka.

Taip pat 2022 metų pradžioje jūsų santykiai su šeima bus kupini įtampos. Po gegužės mėnesio padėtis pagerės. Gali atsirasti šiokios tokios įtampos tarp jūsų ir jūsų gyvenimo partnerio. Turėsite išmokti prikąsti liežuvį. Mergelių kai kuriais atvejais vaikai jūsų neklausys. Galbūt šiek tiek susikivirčysite su savo sūnumi. Jei įmanoma, nesiginčykite su šeimos nariais. Šiais metais tapsite ekspertais, užmegzdami naujus kontaktus. Bus keletas ryšių, susijusių su verslo ar profesiniais reikalais.

Po balandžio mėnesio skirkite laiko vaikams. Privalote jiems pritarti, nes kitaip kentėsite to pasekmes. Vaikai gali būti pikti.

Pasak 2022 metų horoskopo turėsite kliautis savo darbu, kad galėtumėte gyventi paprastą, malonų gyvenimą be įtampos. Profesiniuose reikaluose nepabijosite rizikos. Kalbant apie sveikatą, jausitės energingi. Su draugais vyksite į ekskursijas. Įsigysite naujų daiktų.

Gegužės–birželio mėnesiais Mergelės gali turėti sveikatos nusiskundimų, susijusių su saulės smūgiu ir dehidratacija. Lapkričio–gruodžio mėnesiais gali skaudėti galvą.

Svarbiausi horoskopo patarimai Mergelei 2022 metais

Ką turėtumėte daryti: 2022 metai jums yra puikūs, nes dangus yra pasirengęs pasiūlyti viską – pinigus, turtą, meilę ir sėkmę. Pasiruoškite gauti visus šiuos dalykus savo gyvenime iš karto.

Ko neturėtumėte daryti: 2022 metų viduryje gali kilti tam tikrų sveikatos problemų, pvz., dehidratacija, saulės smūgis, galvos skausmas ir t.t. Neignoruokite šių problemų, nes jos gali pabloginti jūsų sveikatos būklę. Nedelsdami kreipkitės į gydytoją.

2022 metų horoskopas kitiems Zodiako ženklams

Lankytojų komentarai