2012 metų horoskopas

AvinasJautisDvyniaiVėžysLiūtasMergelėSvarstyklėsSkorpionasŠaulysOžiaragisVandenisŽuvys

Ateinančius 2012 metus globoja vandeninis Drakonas. Tai reiškia, kad šiuo periodu seksis žmonėms, siekiantiems savo tikslų ne audringu proveržiu, o minkšta diplomatija, išmintimi ir lojaliomis gudrybėmis.

Daugumą įvykių teks palikti savieigai, ne skubėti, o išlaukti tinkamo momento. Vandeninis Drakonas globoja meno, kūrybos žmones, taip pat dirbančius su finansais, kurie vadovaujasi konservatyvia, švelnia kapitalo didinimo politika. Šiaip ar taip, metų eigoje galimi nemaži materialinės padėties svyravimai, kurie bus susiję su pasauline finansine padėtimi – ugnimi alsuojanti reptilija gali sudeginti ne vieną kapitalą, tačiau didžiausia grėsmė tyko tų, kurių pinigai uždirbti nelegaliais būdais. Drakonas – ryški būtybė, o metų stichija – vanduo – apdovanoja jį kantrybe, taigi jam puikiai seksis toleruoti svetimą parodomąjį blizgesį ir prabangą.

Neverta ginčytis su metų šeimininku ir stengtis jį perspjauti prabanga. Tačiau tai – ne priežastis atsisakyti savo ambicijų. Drakonui patinka energingi, didelių užmojų turintys, savarankiški žmonės. Taigi metų simbolis globos visus, kas turi aiškų tikslą ir atkakliai eina link jo nugalėdami visas nepalankias aplinkybes ir sunkumus. Būkite artistiški, kūrybiškai spręskite problemas. Drakonas – vienintelis mitinis ir mistinis Rytų horoskopo personažas, todėl jei jūs 2012 metais nuspręsite imtis kokių nors ezoterinių praktikų, jus lydės sėkmė.

Drakonui svetima rutina, jis pripratęs bet kokį savo veiksmą paversti šou, reginiu, taigi ir iš jūsų tikimasi ryškių, emocionalių poelgių, plačių mostų ir tapimo dėmesio centru. Tik nepamirškite, kad dėmesį turėtumėte patraukti realiais darbais, o ne gražiais žodžiais. Ir kuo daugiau jūs ateinančiais metais atiduosite savęs kitiems, tuo daugiau gausite grąžos.

Avinas

Avinas, ištvėręs 2011-uosius ir vadovavęsis filosofija “viskas, kas vyksta, – tik į gera”, 2012-aisiais metais gali atsikvėpti ir drąsiai žengti pirmyn, nes šie metai žada visapusišką sėkmę. Tikėtina, kad 2012-ųjų metų pačioje pradžioje Avino dėmesys greitai atitols nuo žaidimų (poilsio ar pramogų) ir koncentruosis į darbą. Būtent po sausio mėn. 10-osios dienos 2012-aisiais metais, bus sunku įkalbėti visus Avinus kam nors kitam. Visas Avinų dėmesys bus sukoncentruotas ties profesine veiklą. Šiame periode Jūs galėsite lengvai pasiekti savo tikslus, todėl bus verta visą savo laiką ir energiją skirti darbui, o visa kita atidėti velesniam laikui.

Reikšmingesnių gyvenimo įvykių tikimybė padidėja antroje metų pusėje, prabėgus vasarai. Beje, pokyčių galite laukti vienu metu ir asmeniniame gyvenime, ir karjeroje. Dar jūsų veikiausiai laukia kokia nors itin didelė dovana arba gana reikšmingas pelnas.

Meilė Iki rudens šeimyniniuose santykiuose pokyčių neturėtų būti, kiek vėliau reikėtų vengti būti reikliam ir sarkastiškam – tai gali labai greitai sudrumsti šeimyninę idilę. Vienišiams jau anksti pavasarį galimos naujos ir įdomios pažintys, deja, jums jos neatrodys labai patrauklios, priešingai nei antroje vasaros pusėje, kai jausmai ims veržtis. Galimi trumpi romanai ar ankstesnių santykių atkūrimas.

Pinigai Šioje srityje keisti nieko nereikia – tai stabilumo laikotarpis, kuomet po truputį gerėja jūsų finansinė situacija. Jei vis dėlto norisi ką nors pakeisti – imkitės savo plano įgyvendinimo tik venkite savanaudiškumo. Nuo rudens vidurio būkite apdairesni ir atsargesni, venkite monotonijos.

Sveikata Rudens vidurys žada nemažą traumų ir nelaimingų atsitikimų gausą, todėl derėtų pasisaugoti slidžių kelių, būti atsargesniems. Pavasario pradžia taip pat nedžiugins – galimi įvairūs virusai, todėl patartina imtis imuniteto stiprinimo plano.

Jautis

2012-ųjų metų pradžia Jaučiui nebus tokia palanki, kokia buvo praėjusiais metais. Pirmieji pora mėnesių išties gali būti itin sunkūs, tačiau nėra kliūčių, kurių Jautis neįveiktų. Šįkart metų pradžioje teks pasinaudotį garsiąja Jaučio kantrybe ir iškentėti bent jau porą pirmųjų mėnesių, o po jų nors kalnus versk – viskas seksis.

Vieniši Jaučiai stengsis pagerinti savo asmeninį gyvenimą. O kad jų pastangos nenueitų veltui, teks išmokti nenorėti daugiau, nei jiems ketina duoti likimas. Neieškokite princo ant balto žirgo ar modelio nuo žurnalo viršelio, verčiau įsižiūrėkite į žmones, kurie yra aplink jus jau ne vienerius metus. Būtent tarp jų ir turėtumėte ieškoti savo laimės.

Meilė Šeimyniniai santykiai visus metus bus stabilūs, be didelių pokyčių, tik paskutinis metų mėnuo žada nežymių nesutarimų šeimoje, kurie greičiausiai kils dėl pinigų. Dar neturintiems antrosios pusės ilgai laukti neteks – jau metų pradžioje galima labai įdomi pažintis galinti peraugti į rimtą romaną.

Pinigai Pirmoji metų pusė žada neblogas perspektyvas – puikiai seksis už save kovoti, užimti geresnes pareigas ar net pasiekti lyderio poziciją. Vasaros pradžioje finansinė padėtis ims gerėti, ši situacija gali tęstis it visą rudenį.

Sveikata Žiema „apdovanos“ įvairiais peršalimais – patartina pasirūpinti šilta avalyne. Pasibaigus šaltajam sezonui netruksite sužinoti, kas tai yra pavasarinė depresija, pamėginkite neužsisėdėti vienoje vietoje ir prasiblaškyti. Ruduo gali paaštrinti įvairias su skrandžiu susijusias problemas – stebėkite, ką valgote ir venkite streso.

Dvyniai

2012-ųjų metų pradžioje Dvynius užguls finansiniai rūpesčiai, atkeliavę dar iš praėjusių metų. Iki pat žiemos pabaigos teks priiminėti svarbius sprendimus, susijusius su finansais, ir kuo greičiau tai padarysite, tuo laimingesni būsite – atsivers naujos galimybės, kurios padarys Jūsų gyvenimą daug malonesnį. Pats tinkamiausias metas užbaigti seniai pradėtus darbus bus nuo sausio mėn. 9 d. iki 15 d. Jei tik galite, darykite ir tikrai nesigailėsite. Naujas energijos pliūpsnis leis imtis naujos veiklos ir už tai dar šio sezono pabaigoje būsite apdovanoti – skinsite labai sunkaus darbo labai materialius vaisius.

2012 metais jums teks išmokti atleisti nuoskaudas ir nekeršyti skriaudėjams, priešingu atveju jūsų neigiamos emocijos gali sugriauti tą vidinę ramybę, kurios siekėte ilgai ir atkakliai. Kaip tik ateinančiais metais pajusite, kad po kojomis turite stabilų, tvirtą pagrindą. Nuo to, kiek išminties rasite savyje, priklauso jūsų sėkmė daugelį ateinančių metų. Jei dar neradote antrosios pusės, turite šansų sutikti mylimą žmogų kokiame nors masiniame renginyje arba atostogaujant.

Meilė Antrosios pusės paieškos tik jūsų rankose – jei labai nepasiseks, nenusiminkite, daugiau laiko skirkite sau, savo laisvalaikiui ar išvaizdai. Vis gi jei pasiryšite žūt būt susirasti sau širdies draugą – tai padaryti reikėtų spėti iki rudens, vėliau tai gali būti sudėtinga, nes ims ryškėti jūsų nepatrauklieji bruožai.

Pinigai Iki pat vasaros pradžios jokių didelių pokyčių tikėtis nederėtų, nebent esate gimę Drakono metais, tuomet pokyčiai jums tik į naudą. Gimtadienio mėnesį pajamos viršys išlaidas, galbūt dėl didėjančių įsidarbinimo galimybių. Rudenį patartina atsakingiau žiūrėti į savo pareigas, vengti išsiblaškymo.

Sveikata Drakono metais jūsų ženklo atstovams vertėtų susilaikyti nuo ekstremalaus sporto, egzotiškų kelionių ir karšto klimato. Šie metai reikalaus ramaus ir saugaus poilsio. Venkite streso ir reguliuokite mitybą, priešingu atveju galimos rimtos skrandžio problemos.

Vėžys

Gimdamas Vėžys atsinešė į šį pasaulį gebėjimą išlaikyti saugumą. Tai talentas, leidžiantis užsigarantuoti saugumą kiekviename žingsnyje. Toks būdas Vėžiams visada leidžia būti apsutiems šilumos ir jausitis saugiai jaukiame lizde, kur supa vien tik mylimi ir mylintis žmonės. 2012 metai išlaikys tą patį Vėžio norą vientisumui. Tačiau 2012-aisiais metais Vėžiams dėl Urano planetos padėties Saulės ir Mėnulio atžvilgiu bus sunku išvengti trinties. Dėl šios įtakos atsiras stipri ir staigi kasdienybės laužymo tendencija. 2012-aisiais neabejotinai jausite transformaciją, kurios eigoje jausitės laisvesni, tačiau tai suteiks nemažai streso. Tokia transformacija į nežinomybę – tai siaubingas dalykas kiekvienam Vėžiui. Tačiau noras augti apeis įgimtą potraukį saugumui ir 2012-aisiais metais Jūs turėsite viską, ko reikės finalinei metamorfozei.

Šeimoje laukia stabilus periodas, jei tik jūsų partneris – ne Ugnies stichijos valdomas žmogus. Pastaruoju atveju laukite skandalų ir audringų santykių aiškinimosi. Jei kol kas šeimos nesukūrėte, 2012 metais veikiausiai savo gyvenimo meilės taip ir nesutiksite. Galimi nebent trumpalaikiai romanai. Tiesa, pačiame metų gale veikiausiai prasidės itin laimingas ir sėkmingas jūsų gyvenimo tarpsnis.

Meilė Šiame fronte viskas pastovu ir nevertėtų kažko keisti. Žiemos viduryje galimas romanas su ne itin romantiška pabaiga. Pavasaris žada malonią draugystę, galinčią virsti rimtesniais santykiais.

Pinigai Jei dirbate kolektyve viskas eisis kaip per sviestą. Finansinė situacija šiais metais turėtų išlikti pastovi, nors vasarą ir gresia didesnės išlaidos. Antroje metų pusėje padidės galimybė pasinerti į savanorišką veiklą, kurioje nesunkiai rasite palaikančių.

Sveikata Venkite stresų ir tausokite savo nervų sistemą. Venkite peršalimo ypatingai šaltuoju metų laiku, kitu atveju galite neišvengti nemalonių ligų. Kaip bebūtų sveikata šiais metais neturėtų jūsų varginti.

Liūtas

2012-ieji gali būti itin sėkmingi metai kiekvienam Liūtui. Jau pačią pirmą 2012 metų dieną, Mėnulis jungsis su Uranu Avino ženkle, o Merkurijus bus Šaulio zodiako ženkle. Būtent šis išsidėstymas suformuos Liūto diagramoje didįjį ugninį trikampį, kuris bus vienintelis toks ir suteiks Liūtui pranašumą prieš kitus zodiako ženklus.

Ateinantys metai – ne laikas poilsiui. Maža to, jums ne kartą teks pakovoti už savo nuomonę, kad aplinkiniai nepagalvotų, jog galima jums užsilipti ant sprando. Nesikuklinkite parodyti valdingumą, pademonstruoti, kad jūsų autoritetingas požiūris privalo būti pripažintas. Jei įsivelsite į kovą – nebijokite mūšių: jūs turite daug šansų tapti nugalėtoju. Ir dažniau derėkitės, Žinoma, tai – ne karališkas įprotis, tačiau jei kalbama apie atlyginimo didinimą arba geresnių sąlygų, lengvatų išsireikalavimą, galima ir pasiaukoti – karūna nuo galvos dėl to nenukris.

Meilė Kas mėnesį vis naujovės, vis įvairesni jausmai. Pavasarį galimas lengvas romanas, jei jis nepasirodys labai įdomus nenusiminkite, žiemos pradžioje naujų gerbėjų tikrai netrūks. Patartina būti atviresnei su artimu žmogumi, priešingu atveju galimas išsiskyrimas.

Pinigai Būkite nuoširdūs ir geranoriški ir viskas bus gerai. Šiais metais geriausi rezultatai tikėtini iš veiklos, kurią planuosite ir kur pavyks išvengti rizikos. Vasaros pradžioje turėtų pasipildyti jūsų biudžetas, o rudenį paskaičiuokite ir pataupykite pinigus.

Sveikata Metų pradžioje patartina pasidaryti visus tyrimus, kurie nors kiek jaudina. Išsiaiškinkite, kam esate alergiški. Neplanuokite labai tolimų kelionių, ypatingai vasaros viduryje. Rudens pabaigoje pasirūpinkite vitaminais, nes organizmas bus linkęs silpti.

Mergelė

2011-ųjų metų paskutinysis mėnuo neapdairiai Mergelei galėjo pridaryti nemažai finansinių sunkumų, tačiau džiugi žinia ta, kad jau 2012-aisiais visi finansiniai nuostoliai bus atstatyti! Mergelė 2012-aisiais metų pradžioje turi neįtikėtinai didelį pranašumą finansiniuose reikaluose ir būtent 2012-aisiais pirmoje pusėje gali tikėtis pakankamai žymaus lėšų augimo banko sąskaitoje. Šią itin teigiamą prognozę lemia tai, kad 2012 metų pradžioje Jupiteris (pertekliaus planeta) būdamas Jaučio zodiake, jungsis su Marsu (kovingoji planeta) Mergelės zodiako darbo ir profesinės veiklos dalyje. Ir galiausiai, šį susijungimą dar sustiprins Saulės ir Plutono, buvimas Ožiaragio ženkle – suformuotas Didysis Žemės trikampis visada leidžia sėkmingai vystyti verslą, lipti karjeros laiptais ar siekti pasisekimo profesinėje veikloje. O kadangi kiekviena Mergelė pasižymi itin dideliu išmanumu ir sąžiningumu darbinėje veikloje, tad nebus problemų išnaudoti šią palankią situaciją savo naudai. Jūs būsite linkę užbaigti svarbiausius projektus ir judėti pirmyn prie naujų ir net geresnių.

Praėjusiais metais jūs susikūrėte tvirtą pamatą savo sėkmei, todėl ateinančiais jums tereikės tobulėti ir stiprinti jau pasiektas pozicijas, net jei dėl to jums tektų pakeisti darbovietę. Neatsisakykite viliojančių pasiūlymų. O jei sugalvojote pakeisti įvaizdį – nesivaržykite, tai jums padės prisitaikyti prie naujų aplinkybių. Pasistenkite atrasti aukso viduriuką: išsiskirti iš minios, bet likti harmonijoje su savimi.

Meilė Išdidumas ne išeitis, tai tik pakiš jums koją antrosios pusės paieškose. Šiltuoju metų laikotarpiu tikimybė sutikti žavų gyvenimo pakeleivį išaugs šimtu procentų. Net jei daug ką galite patys, nepamirškite sau artimo žmogaus, jis gali pasijusti atstumtas ir nereikalingas, o tai tikrai nesustiprins jūsų santykių.

Pinigai Reikšitės visose jus sudominusiose srityse ir jums tai puikiai seksis. Geriausi rezultatai bendradarbiaujant su užsienio rinkomis. Jei dirbate ne vadovaujantį darbą, puiki galimybė siekti paaukštinimo. Antrąją metų pusė venkite rizikos ir įvairių eksperimentų.

Sveikata Rimtų negalavimų išvengsite tik tokiu atveju, jei susidarysite ir laikysitės rėžimo: laiku eiti miegoti, laiku valgyti ir pan.. Pavasarį venkite sergančių žmonių, jie šiuo laikotarpiu jums tikrai ne draugai.

Svarstyklės

Svarstyklėms 2012-ieji metai atneš pokyčius, kurie Jus pakeis iš esmės. Labai tikėtina, kad 2012-aisiais šeimyninis gyvenimas keisis dramatiškai. 2012-aisiais taip pat galite tikėtis, kad dažnai jausite sunkią naštą kūrybinėje veikloje. Tačiau tikėtina, kad priimant atsakingus sprendimus bus lenga apsispręsti ir čia jausitės lyg žuvis vandeny. Jūsų mąstymo kryptis ir pasaulėžiūra ir taisyklės, kurio laikotės gyvenime, gali sušvelnėti arba net keistis. 2012-ieji bus pokyčių metai. Tai nebus lengva priimti, tačiau tik šie pokyčiai leis dar arčiau priartėti prie idealaus pasaulio, kurį esate sukūrę mintyse. Taika ir meilė plasdės ore, Jums tereikės atsipalaiduoti ir priimti visa tai į save.

Drakonas negali pakęsti, kai kas nors svarbių sprendimų priėmimą užkrauna ant svetimų pečių. Jei dar neapsisprendėte, kokios veiklos imsitės arba norite pakeisti savo darbo sferą, išmėginkite jėgas prekyboje – tai gali tapti jums sėkmę lemsiančia sritimi. Geriausia rinktis tas nišas, kurios susijusios su daile, menu, juvelyrika arba ezoterika. O jei kol kas jūs vienišas, 2012 metais galite sutikti savo gyvenimo žmogų. Atkreipkite dėmesį į ryškius, stilingus žmones – kaip tik jų rate galite surasti savo sielos draugą.

Meilė Liūdna nebus. Bus ir pavydo ir aistros, ir ašarų ir juoko. Svarbiausia nepasinerkite į monotoniją ir į pesimizmą, pastaroji būsena tik pablogins santykius.

Pinigai Pirmoji metų pusė žada būti chaotiška, trūks harmonijos. Paaukštinimo pareigose tikėtis neverta, o kažką iš anksto planuoti tiesiog beviltiška. Venkite rizikingų finansinių operacijų.

Sveikata Galimos traumos, nedidelės žaizdos persekios ištisus metus, todėl būkite atsargūs dirbdami su aštriais daiktais ar skubėdami. Nepaisant galimų žaizdų rimtesnių sveikatos problemų neturėtų būti.

Skorpionas

2012-ieji metai pasirūpins Skorpionu, ir suteiks tai, ko labiausiai siekiate ir trokštate: gilų bei reikšmingą pasikeitimą. Skorpionai 2012-aisis bus tikri virtuozai dvasinių ir fizinių jėgų atgavimo procese. Taip pat 2012-aisiais Skorpionai turės puikias galimybės išnaudoti žinojimą, kaip viską, kas sena, užbaigti, ir pradėti viską iš naujo. Seniai žinoma, kad iš pelenų kylantis Feniksas kartu su skorpionu ir ereliu yra tavo zodiako ženklo simboliai. Tau taip pat nėra svetima tamsioji gyvenimo pusė, kur tenka ištverti daugybę sunkumų. Bet Skorpionas, perėjęs ugnį ir ledą, atsiduria taške, iš kurio atsiveria tikrasis augimas. Taigi, jei išgyvenai gyvenime krizę, žinokite, kad tai tik tam, jog galėtumėte pasiekus dugną tvirtai atsispirti ir kilti aukštyn.

Meilė ir seksualinis gyvenimas žada būti audringi. Leisite sau viską, nes jausitės padėties šeimininku. Jūsų intuicija veiks puikiai, tai leis jums išvengti nemalonių situacijų ir netgi nepalankios lemties. Savo poveikio aplinkiniams arsenale jūs turite itin galingą ginklą. Tai gali būti metų pradžioje įgyta patirtis, perprastas slapto manipuliavimo metodas ar net praktinė magija – šiems dalykams 2012-aisiais turėtumėte skirti itin daug dėmesio.

Meilė Mokykitės tolerancijos – tai bet kokių santykių pagrindas. Kompromisas taip pat labai svarbus žingsnis, neužsispirkite ir mokėkite nusileisti. Švelnumas – užburiantis dalykas, tai gali paskatinti jūsų antrąją pusę žengti ryžtingą žingsnį.

Pinigai Kad ir ką darytumėte viską labai gerai apgalvokite, o dar kartą pagalvokite bandykite daryti. Venkite rizikos ir jei tik yra galimybė – nesiskolinkite. Stenkitės taikytis prie esamos situacijos, tai turėtų padėti sprendžiant finansų problemas.

Sveikata Galima rudeninė depresija, traumos sportuojant ir įvairios inkstų problemos. Nepulkite klausyti „močiučių išminties“ tai gali jums tik pakenkti. Susidūrus su sveikatos problemomis jas spręskite su specialistų pagalba.

Šaulys

Šaulys, visada sugebąs išsilaikyti virš kitų, įžengs į 2012 metus su tikslu pasiekti prasmingų pokyčių savo ir kitų gyvenimuose. Šaulys 2012-aisiais metais itin fokusuosis į socialines problemas, atsirandančias dėl komunikacijos stokos. 2012-aisiais būsite visur, spėsite nuveikti itin daug, taip pat laukia daug trumpų kelionių, kurios privers judėti į priekį ir neleis atsipalaiduoti bei privers jausti intensyvų užimtumą. Taigi, 2012 metais būsite labai užimti. Tačiau tarp darbinės veiklos atrasite daug laiko ir artimiesiems. Šeimos nariai, artimieji ar giminaičiai šiais metais bus itin arti Jūsų. Rasite laiko ir bendriems pomėgiams ir pokalbiams, galbūt net sužinosite praeities paslapčių, kurios tik stumtels Jus judėti kryptingai pirmyn tikslo link su dar didesniu pagreičiu.

Jei vis dar ieškote savo meilės, ją galite surasti 2012 metų viduryje. Ieškokite artimo žmogaus tarp bendraminčių ir kolegų – kuo labiau su tuo žmogumi būsite susiję materialiame pasaulyje, tuo harmoningesnė bus ir jūsų dvasinė sąjunga.

Meilė Šeimoje romantika nekvepia, nors ir buitis nežada varginti. Ieškantiems antrosios pusės palankus vasaros laikotarpis. Pavasaris turėtų lepinti ypatingu dėmesiu, tačiau jūsų tai nė kiek nedomins.

Pinigai Esate sėkmės žmogus, šie metai jūsų kišenei ne išimtis. Nors pajamos ir šiek tiek svyruos, dėl to neverta labai sukti galvos. Puikiai seksis finansiniai reikalai, o tai jau labai daug pasako.

Sveikata Pirmoje metų pusėje neišvengiamai teks pasirūpinti savo sveikata. Įpraskite valgyti po truputį ir kad ir kaip neturėtumėte laiko – ramiai papietaukite. Vasarą galimos traumos, nemenka jų tikimybė išliks ir rudenį, kuomet be gresiančių susižeidimų, užuodę nusilpusį organizmą gali užpulti virusai.

Ožiaragis

Zodiako ženkle Ožiaragis labiausiai raguotas iš visų zodiakų, o taip pat įžvalgiausias ir labiausiai subrendęs. Kiekvienas gimęs Ožiaragio ženkle pasižymi itin išvystytu ir turbūt pačiu tvirčiausiu psichiniu stabilumu, praktiškumu, kantrumu, progresyviu mąstymu, kuris leidžia pažvelgti į ateitį toliau už visus, ir ambicingumu. Ožiaragis – tai Žemės ženklas, valdomas Saturno planetos, kuri 2012 metais paruošusi keletą siurprizų, po kurių Ožiaragį gali aplankyti pelnyta ir seniai laukta sėkmė. Kadangi Ožiaragis pats praktiškiausias iš visų zodiako ženklų, todėl gimusiems šiame ženkle ir toliau prognozuojama pakankamai sėkminga karjera versle.

2012 metai jums atneš įdomių ir vaisingų bendradarbiavimo projektų – ir vėl, tai bus akivaizdu ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Galite pasirašyti svarbią sutartį, įgyti sąjungininkų, imtis naujos veiklos kartu su mylimu žmogumi – visa tai atims daug laiko ir duos puikių rezultatų, tačiau taip pat turėtumėte pasirūpinti ir savo sveikata, kadangi pasinėrus į karjeros laikymus galite pražiūrėti kokios nors ligos simptomus, o ji primins apie save pačiu netinkamiausiu momentu. Taigi kad ir kaip benorėtumėte savo tikslo pasiekti greičiau, nepamirškite kokybiško poilsio!

Meilė Pirmąjį metų pusmetį progos susirasti antrąją pusę jūsų lauks kone už kiekvieno kampo, tačiau tai nereiškia, kad reikia tapti arogantišku išsišokėliu ar lovelasu. Šeimoje šiais metais turėtumėte lyderiauti, tačiau kompromisas visada geriau nei užsispyrimas.

Pinigai Sėkmė jus lydės ištisus metus. Pirmoji metų pusė nežada būti finansiškai stabili, tačiau išlaikytas šaltas protas ir racionalus mastymas padės išvengti nuostolių ir leis džiaugtis savo gebėjimu tvarkyti šeimos ar asmeninius finansus. Rudenį patartina visa galva pasinerti į darbus.

Sveikata Sveikata neturėtų kelti didelių rūpesčių, vis dėlto derėtų pasekti kraujospūdį ir įsiklausyti savo širdies poreikių. Jei dirbate sėdimą darbą, nepamirškite trumpų mankštelių, jos padės išvengti rimtų problemų ateityje.

Vandenis

Vandenis – didis altruistas. Altruizmas, tai būdo savybė, kuri labiausiai būdinga Vandeniams ir visus juos išskiria iš kitų zodiako ženklų. Kaip buvo ankščau ar yra dabar, taip bus ir vėliau. Vandenis ir 2012-aisiais metais labiausiai pasižymės altruistišku elgesiu ir bus visų mylimas ir dėl to gerbiamas. Vandenio zodiako ženklui taip pat priskiriamas tamprus ryšys su mokslais, labiausiai tiksliaisiais – tai chemija, fizika ir astronomija bei matematika. Šis ryšys niekur nedings ir 2012-metais, todėl geriausių rezultatų gali laukti tie Vandeniai, kuriems profesinėje veikloje tenka susidurti su tiksliaisiais mokslais. Deja, šis stereotipas yra visiška priešingybė Vandenio socialiniams bruožams. Vandenis ir 2012-ais metais trokš buvimo su savo draugais, šeima ir artimaisiais, bet taip pat dievins ir savo darbą. Tačiau negalima ignoruoti fakto, kad tas, kuris didesnę savo dėmesio dalį skirs profesinei veiklai, susidurs su socialinio gyvenimo stoka ir pradės jaustis vienišas. Patartina 2012-aisiais metais rasti pusiausvyrą tarp darbo ir poilsio, kurį geriausia derinti su artimaisiais. Taip pasieksite pačius geriausius rezultatus ir darbe, ir asmeniniame gyvenime bei kartu pasirūpinsite ir savimi.

Nesitikėkite malonių iš gamtos ir iš šio pasaulio galingųjų. Užtai priminkite apie save tiems, nuo kurių vienaip ar kitaip priklauso jūsų likimas: priminkite jiems savo nuopelnus ir pasiekimus. Išmokite gudrauti ir regzti intrigas – to jums labai prireiks antroje metų pusėje tam, kad įveiktumėte pavyduolius ir priešininkus.

Meilė Vasara bus puikus metas susirasti antrąją pusę. Šeimyniniai santykiai bus tiesiog harmoningi, jums nieko netrūks, taip pat ir kūrybos, kurią mielai demonstruosite kurdama savo būsto interjerą.

Pinigai Karjeros laiptais gal ir nepavyks greitai užkopti, tačiau nenuleiskite rankų, ypatingai, jei jums nesvetima kūrybinė veikla. Taupymas šiais metais jums išeis tik į naudą – skaičiuokite kiek išleidžiate ir daug neišlaidaukite. Pokyčių darbo srityje galima tikėtis vėlai rudenį.

Sveikata Galimi skydliaukės sutrikimai, tai gali būti ir svorio pokyčių priežastimi. Skandžio problemos taip pat gali jaudinti – stebėkite, ką valgote, jei prireiks keiskite mitybos įpročius, gal net pradėkite laikytis kokios dietos.

Žuvys

Neptūnas, kuris yra Žuvų zodiako ženklo valdovas, 2012-aisiais metais praeis pro Žuvų ženklą. Dėl to, 2012 metais atsiras ryški tendencija, kad žmonių, gimusių Žuvų ženkle, dvasingumas bus itin sustiprintas nei įprastai ir būtent šis aspektas labiausiai atsispindės kiekvieno gyvenime.

Visa tai lems, kad imsite aktyviai tobulėti kaip asmenybė ir kaip profesionalas srityje, kurioje dirbate. Drakono metais galite pagaliau priartėti prie laimės – jei tik leisite aplinkiniams jums atsidėkoti taip, kaip iš tikrųjų verta. Paslėpkite savo kuklumą, pagalvokite daugiau apie save, o ne tik apie tuos, už kuriuos jaučiatės atsakingi. Pamilkite save su visomis savo baimėmis ir trūkumais. Ir leiskite tiems, kurie nuoširdžiai jus myli, jums padėti šiame dvasiniame ir profesiniame virsme. Beje, ir ugdykite savyje verslo gyslelę – to gali prireikti antroje metų pusėje.

Meilė Pažintys – gerai, tačiau ne bet kokios, būkite išrankesni, kad laikas nebūtų praleistas veltui. Sutikti širdžiai artimą žmogų didesnė tikimybė nuo pavasario. Vasaros laikotarpis žada būti ramus, ypatingai šeimą sukūrusioms poroms.

Pinigai Iki vasaros pradžios nuveiktų darbų rezultatai jus lydės iki pat metų galo, todėl netaupykite savęs, kad paskui galėtumėte savimi didžiuotis. Venkite skubėjimo, saugokite savo piniginę ir vertingus daiktus.

Sveikata Galimi medžiagų apykaitos sutrikimai – patartina stebėti, ką ir kada valgote. Vasaros laikotarpiu venkite karščio, gerkite daug skysčių, nepamirškite apsaugos nuo saulės priemonių. Stenkitės kuo daugiau judėti.

Lankytojų komentarai

5 komentarai 2012 metų horoskopas

  1. Agota 2012-12-26

    Nu netiko visiskai niekas,kai paskaiciau jau praejus visiems metams :(

  2. egle 2012-02-17

    geras kat tai vau nuostabu

  3. egle 2012-02-17

    vau

  4. karolina 2012-01-21

    TIKIUOSI 2012 BUS PUIKUS….

  5. karolina 2012-01-21

    AS AVINUKE PUIKU…

Rodyti daugiau komentarų