2020 metų horoskopas zodiako ženklams

2020 metų horoskopas žada itin daug permainų, todėl kiekvienam Zodiako ženklui vertėtų ruoštis įvykiams, galintiems apversti gyvenimą aukštyn kojomis. Pagal kinų horoskopą, 2020 -ieji metai - Žiurkės metai, galimybių ir teigiamų pokyčių metai. Tai metai, kada įsigalės kur kas optimistiškesnės nuotaikos. 2020-aisiais palanku sau išsikelti ambicingus tikslus ir žinoma, atkakliai siekti norimo rezultato. 2020-ųjų sėkmės paslaptis - kantrybė: ir ši savybė turi tapti jūsų stipriąją puse. Jei veiksite su užsidegimu, ateityje sulauksite dosnių fortūnos dovanų.

Horoskopas 2020 metams (pasirinkite savo Zodiako ženklą)

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

2020-aisiais Avinams vertėtų labiau įsiklausyti į savo vidinį balsą ir nepasikliauti vien tik dalijamais patarimais iš šalies. Avinai gali supanašėti su egzotiškosiomis žirafomis. Šie ilgakakliai gyvūnai pasižymi savarankiškumu, o jų žvilgsnis nukreiptas į horizonto platumas, kas tarsi simbolizuoja tikslų siekimą nesidairant atgal į praeitį.

Puikūs metai lauks Avino ženklo atstovų, kurie sugebės įžvelgti šviesą ten, kur kitų akis gaubs tamsos šydas. Horoskopas prognozuoja, kad pasitikėjimas savimi – neabejotinai leis suspindėti ir privers aplinkinius žavėtis jūsų išraiškinga asmenybe kaip niekada anksčiau. Visgi, privalėsite išmokti ne vieną gyvenimo pamoką. Kartais jausitės pasaulio užkariautojais, milžinais, o tam tikromis akimirkomis labiau, kaip lėtai bei nerangiai judančios žirafos.

2020-aisiais Avinai tikrai pasireikš daugelyje sričių. Idėjoms tiesiog bus lemta virsti realybe ir greičiausiai su kaupu pateisinsite net aukščiausius, su jumis siejamus lūkesčius. Nesunkiai susirasite bendraminčių, verslo partnerių, padėsiančių įgyvendinti vizijas, kas Avinams leis išgyventi tikrą aukso amžių.

Tobulėjimui ribų nėra. Avinams patartina nepamiršti, kad rytojui šiandienos žinių gali ir nepakakti.

Pravartu bent retkarčiais užgniaužti prigimtinį išdidumą, pažaboti ambicijas apie nuolatinį dominavimą. 2020-aisiais skirkite laiko dvasiniam tobulėjimui, kas padės neprarasti pusiausvyros tarp žmogiškųjų vertybių ir materialaus išorės pasaulio.

2020-ieji nepašykštės ir nesusipratimų. Gali atrodyti, kad esate situacijos įkaitai ir negalite pakeisti susiklosčiusių aplinkybių, bet iš tiesų, už savo likimą atsakote tik jūs. Tai supratę, akimirksniu gausite visus atsakymus ir netikėtai nušvis kelias, nuvesiantis link sudėtingiausių problemų sprendimo būdų. Metų pabaigoje trokšite jaustis laimingais, lengviau pasiduosite avantiūroms, bet tuo pačiu sugebėsite lanksčiai laviruoti tarp atsakomybės ir asmeninių poreikių.

2020-aisiais Avinai neturėtų baimintis pokyčių, naujų pažinčių. Visa tai atneš tik teigiamas emocijas ir praskaidrins nuotaiką net melancholiškiausią dieną.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

2020 metų horoskopas Jaučio ženklui numato nepaprastai didelę sėkmę, suprasite, kas jums išties svarbu. 2020-ieji bus itin produktyvūs, tiek siekiant darbinių karjeros aukštumų, tiek apčiuopiamos naudos iš investicinių projektų. Jei šiuo metu siekiate aukštojo mokslo, galimai turėsite progą išvykti į užsienį, kur įgausite neįkainojamos patirties. Santykiai su šeima ir partneriu žydės tarsi gėlė. Jaučiui horoskopas pranašauja daug naudos darbinėje veikloje atnešiančius metus bei atsiveriančias galimybes realizuoti asmenines, ilgai brandintas idėjas.

Ateinančiais metais Jaučiai kartais gali pasijusti kiek nestabiliai, tarsi vaikščiojantys ledu. Jei esate patyręs slidininkas, žinoma, nesunkiai išlaikysite pusiausvyrą. Kitu atveju, kritimas beveik neišvengiamas. Taigi, 2020-aisiais vertėtų vadovautis logika ir priiminėti sprendimus tik gerai įsigilinus į padėti. Apmąstykite, ką iki šiol darėte neteisingai, o išvados tegul pasitarnaus siekiant tapti geresniais nei buvote vakar. Įsileiskite pozityvias mintis ir imkitės veiksmų neatidėliodami gyvenimo kitai dienai.

Horoskopas prognozuoja, kad 2020 metais atsiskleis šelmiškoji Jaučio pusė. Jaučiai bent trumpam pamirš savo konservatyvumą ir tai gali pasireikšti kiek netikėtomis šiam horoskopo ženklui formomis.

Šiais metais ilgai slėpta šelmiškoji jaučio pusė prasiverš tarsi ugnikalnis. Norėsite viską keisti iš pagrindų, įskaitant ir aplinką, kurioje leidžiate daugiausiai laiko. Galbūt susigundysite atnaujinti namų interjerą arba bent jau pasenusį garderobą. Deja, šis staigus sprogimas gali turėti ir tamsiąja pusę. Kartais menkiausia smulkmena taps pretekstu sukelti audrą stiklinėje ar išprovokuoti bereikšmius ginčus su pašnekovais.

2020-aisiais išaugs pasitikėjimas savimi, daugiau dėmesio skirsite asmeniniams poreikiams. Galimai susirūpinsite savo fizine forma, sieksite patobulinti kūną ir atsikratyti akis badančių nereikalingų kilogramų.

Jausdamiesi gerai, laimingais padarysite ir mylimus žmones, taigi nebūsite apakinti savanaudiškumo. Tikriausiai ignoruosite šiandieniniame pasaulyje išpopuliarėjusią skubėjimo tendenciją bei stengsitės pažaboti reiklumą. Metai bus palankūs dirbantiems reklamos ar žiniasklaidos sferose. Lengvai užsitarnausite patikimo ir perspektyvaus darbuotojo vardą bei sparčiai kopsite karjeros laiptais.

2020-aisiais Jaučiai pajus begalinį šeimos ir artimųjų palaikymą. Atsidėkodami už paramą, būtinai raskite minutėlę brangiausiems žmonėms, su kuriais praleistos akimirkos kiekvieną dieną pavers mažyte švente.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Horoskopas 2020 metais Dvyniams pataria tikslų siekti remiantis logika bei kontroliuojant impulsyvumą. 2020-aisiais Dvyniai supras tikrąją draugystės, meilės ir žmonių tarpusavio santykių prasmę. Galbūt nenustebsite, bet ateinančiais metais svarbiausia misija taps naujo gyvenimo pradžia.

Ilgai klaidžioję sąvigraužos ir bejėgiškumo labirintuose, 2020 metais pagaliau privalėsite žengti drąsos pareikalausiantį žingsnį į priekį, pastūmėsiantį išeiti iš įsivaizduojamos komforto zonos. Tikriausiai, dėl tam tikrų aplinkybių jau buvote primiršę nusiimti melancholiško stiliaus akinius, pro kuriuos nebe įžvelgėte saulės šviesos.

Horoskopas pataria – liaukitės slėpęsi šešėlyje ir leiskitės išlaisvinami iš liūdesio žabangų. 2020-ieji Dvyniams taps nauja aušra. Galimybė atsikratyti slogių minčių ir jaudins ir paskatins imtis realių veiksmų, bet tik nuo jūsų pačių priklausys ar perprasite likimo siunčiamas žinutes.

2020 metais vertėtų atkreipti dėmesį į kelis svarbius aspektus. Vienas jų- savikritiškumas. Pripažinkite savo paklydymus ir tai bus pirmasis žingsnis link itin svarbių pasikeitimų Dvynio gyvenime. Atleiskite sau ir tiems, kurie jus įskaudino praeityje. Nelaikykite užantyje neapykantos akmens. Atsikratę sunkios neigiamų prisiminimų naštos, būsite pasirengę grįžti į teisingą kelią. Galiausiai, susigrąžinsite prarastą savikontrolę, kūrybiškumą bei grandioziniais sumanymais garsėjančios asmenybės bruožus.

Pasak horoskopo, šie metai palankūs Dvyniams mėgstantiems išbandyti naujus dalykus. Smalsieji Dvyniai, degs noru tyrinėti pasaulį, mokytis ir įminti visatos paslaptis. 2020-aisiais sukauptą iždą vertėtų skirti kelionėms, nes būtent šis dvynių hobis jiems visada padeda pasisemti energijos ir įkvėpimo, atsigauti kaip atgyja žolė po gero lietaus.

Dvyniai, tegul išbandymai neužgesina aistros gyvenimui, nes tik vidinė stiprybė šiais metais tarsi kelrodė žvaigždė išves net iš beviltiškiausio akligatvio!

Vėžys (birželio 22 – liepos 23)

2020 metų horoskopas Vėžiams pataria išlikti santūriems ir nepamiršti pozityvumo galios. Šiais metais Vėžiams koją gali pakišti irzlumas, nepasitenkinimas esama situaciją. Šiuo atveju, blogiausia, ką galite padaryti,pulti į paniką.

Kai šalia kažkas nusičiaudėja, mandagiai pasakome „į sveikatą“, tačiau vien mandagumo Vėžiams ateinančiais metais neužteks. Horoskopas prognozuoja, kad turite būti pasiruošę į jūsų gyvenimą sparčiai atslenkančiai audrai. Tvirtai įsikibkite savojo „vairo“ ir susikoncentruokite ties finišo tiesiąja. Nepriimkite skubotų sprendimų ir įsidėmėkite kertines žvaigždžių pastabas.

Pasak horoskopo, didžioji metų dalis nusimato pakankamai rami, tačiau galimi bent keli ryškesni momentai, kai prarasite tvirtą pagrindą po kojomis. Nešvaistykite energijos griauždamiesi dėl nesėkmių ir nepraraskite humoro jausmo. Taupumas, santūrumas, gebėjimas įsigilinti į esmę, šiais metais itin pravers visiems Vėžio zodiako atstovams.

Kad kukurūzo spragėsis iškiltų, jam reikia kaitros. Norint pagaminti baldus, dažniausiai prireikia medienos ir nagingų žmogaus rankų indėlio. O štai pasak horoskopo Vėžiams 2020-aisiais sėkmės kokteiliui prireiks trijų ingridientų- ryžto, mokėjimo klausytis bei pasitikėjimo intuicija.

Nealinkite savęs, bet atminkite, tinginys derliaus neužaugina. Įsiklausydami į kito žodžius, išgirsite vertingų patarimų, pasitarnausiančių metų eigoje. Vadovavimasis intuicija, savo jausmų suvokimas, neatsiejamos nuo teisingų sprendimų priėmimo sąvokos.

2020-aisiais stenkitės palikti gerą įspūdį, net jei tai būtų įprasatas pasisėdėjimas su draugais. Atkreipkite dėmesį į mažiausias smulkmenas, kuriose užšifruoti visi jums reikalingi atsakymai. Vėžių nuomonė bus išgirsta, o kažkam netgi tapsite autoritetu. Gebėsite numatyti ateities tendencijas, o tai pravers mados industrijoje besisukantiems Vėžio ženklo atstovams. Puikus skonis, originalios idėjos, išskirs jus iš konkurentų, todėl bus kur kas lengviau atskleisti savo talentą, išlaisvinti kūrybiškumą,

Šiais metais svarbu išnaudoti kiekvieną progą ir būti drąsiems. Kartais pokyčiai gąsdina, bet 2020-aisiai Vėžiams jie bus tik į naudą.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 21)

2020-aisiais Liūtai bus lankstesni. Horoskopas prognozuoja, kad 2020-ieji Liūtams žada dvasinį nušvitimą, naujas perspektyvas bei pasiektą vidinę harmoniją.

Žvaigždės pataria patausoti energiją ir susilaikyti nuo šiam zodiako ženklui būdingo autoriteto ir galios demonstravimo. Ateinančiais metais daugiau laiko skirkite kultūros pažinimui, visuomeninei veiklai ir kiek įmanoma venkite užsisėdėti namuose.

Pasak horoskopo, tapsite pavyzdžiu aplinkiniams, 2020-aisiais itin pasireikš ugningoji Liūto pusė. Drąsa būti savimi įkvėps ir pakerės daugelį sutiktų žmonių. Tikriausiai nesikratysite sunkaus darbo, kad pasiektumėte užsibrėžta tikslą. Trykšdami energija, net pamiršite apie savaitgalio malonumus. Užkrečiantis atsidavimas skatins pasitempti ir kolegas, kurie anksčiau jus pažinojo, kaip vakarėlių sielą, o ne pavyzdingą mėnesio darbuotoją. Visgi, atsispirti nuodėmingoms pagundoms nebus lengva. Teks susidėlioti prioritetus, nes linksmybės ir pareigos ne visada gali eiti koja kojon.

Pabandykite įsivaizduoti, kad ateinantys metai tarsi „sodas“, reikalaujantis rūpesčio ir nuolatinės priežiūros. Galiausiai, nuoširdžios pastangos ir kruopštus darbas atsiperka rezultatais, dėl kurių galėsite sąžiningai didžiuotis savimi. Žvaigždės pataria neužmiršti ir jus supančių žmonių, kuriems turėtumėte būti empatiškesni, nei iki šiol. Nors Liūtas siejamas su dominavimu ir valdžia, kartais būtų ne pro šalį leisti sau pabūti ir nerūpestingu vaiku, nesigėdijančiu jaustis pažeidžiamu ar sukritikuotu dėl neatsakingumo. Atitrūkę nuo kasdienės rutinos, neabejotinai iš naujo pamilsite gyvenimą.

2020 metais horoskopas pataria – būkite kasdieniais herojais. Tikėkite, kad stebuklus kuria ne tik herojai pasakose o ir eiliniai mirtingieji! Būkite nesustabdomi ir naujus metus pasitikite kaip šviežiai iškeptą šansą susikurti ateitį, apie kurią visada svajojote.

Mergelė (rugpjūčio 22 – rugsėjo 23)

Pasak 2020 metų horoskopo, Mergelių šiais metais lauks virtinė iššūkių. Kiekvieno pasišventusio vegetaro košmaras – keptuvėje čirškantys kotletai, bet ar tikrai viena mėsos porcija, būtų tokia didelė nuodėmė, už kurią nepajėgtumėte sau atleisti? Aišku, kalbame metaforomis, kuriuos tampa užuominomis į galimai ne pačius maloniausius, bet būtinus priimti sprendimus, kurių ateinančiais metais tikrai nestings.

2020-ieji Mergelių ženklo atstovams neleis atsipalaiduoti, bet pripažinkite, iššūkiai jus jaudina. Nors iš pirmo žvilgsnio, Mergelės atrodo gležnos ir pažeidžiamos, tikroji ir nematoma stiprybė, galinti nuversti kalnus, slypi jų viduje.

Raktas į sėkmę – humoro jausmas. Ateinantys metai Mergelėms bus geri tiek , kiek šio zodiako ženklo atstovai mokės pasinaudoti šypsenos galia. Atminkite, optimistams neegzistuoja neišsprendžiamos problemos, o skleisdami šviesą, tuo pačiu prisidedate prie geresnio pasaulio kūrimo. Atsikratykite giliai viduje užslėptos pagiežos ir kitų kankinusių nuoskaudų.

Galbūt praeityje stipriai nusivylėte žmonėmis, bet patikėkite, 2020-aisiais užmegztos pažintys leis iš naujo atrasti bendravimo ir draugystės teikiamus privalumus. Būkite tolerantiški, atlaidūs bei pakantūs skirtingoms nuomonėms. Žinokite, kad nesate bejėgiai, o atvirkščiai, pakankamai patyrę, kad ištiestumėte pagalbos ranka ir kenčiančiam šalia.

Horoskopas prognozuoja, kad 2020-aisiais Mergeles globos pats dangus. Šviesa dominuos prieš iki šiol jūsų gyvenime vyravusią tamsą ir to pasekoje pajusite begalinį palengvėjimą, sugrįžtanti norą mėgautis gyvenimo teikiamais privalumais bei jo dovanomis. Užduosite sau daug klausymų, bet patys į juos ir atsakysite. Tačiau žvaigždės įspėja – Mergelių kuriami ateities planai gali būti pakoreguoti iš aukščiau ir gali tekti strimgalviais ieškoti aplinkkelių, norint išvengti įstrigimo akligatvyje.

Nepanikuokite, o vadovaukitės racionalumu. 2020-aisiai Mergelių užduotis – apgaubti artimuosius meile bei palaikyti tvirtus ryšius su šeima.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

2020 metų horoskopas Svarstyklėms pataria išlikti konservatyviems. 2020-aisiais Svarstyklės susikoncentruos ties akiračio praplėtimu ir dar aktyviau bandys atrasti savo vietą šiame dideliame pasaulyje. Būkite pasirengę ir netikėtumams, kardinaliai pakeisiantiems nusistovėjusią rutiną. Įkvėpimo šaltiniu ateinančiais metais taps net menkiausia smulkmena.

Pasipriešinti stipriai pučiančiam vėjui nebus lengva, bet mokėdami įsiklausyti į vidinį balsą greitai suprasite, ką turite daryti, kad pačioje viršukalnėje suplevėsuotų jūsų rankomis įsmeigta vėliava. Nebandykite išrasti dviračio. Išlaikytas konservatyvumas, kai to tikrai reikia, Svarstyklėms garantuos ilgalaikį stabilumą.

Horoskopas prognozuoja, kad išaugs poreikis būti nepriklausomiems. 2020-aisiai turėsite visus reikalingus įrankius, reikalingus itin vertingo deimanto nušlifavimui. Svarbiausia mokėti jais tinkamai naudotis ir būti kruopštiems. Jei ateinančius metus lygintume su švedišku stalu, tai ant jo Svarstyklės rastų gausybę gomurį pamaloninsiančių, dievinamų patiekalų.

Didžiausi pasiekimai – metų viduryje. 2020 metų horoskopas žada, kad maksimaliai Svarstyklėms sėkmingas periodas – vasara. 2020-ųjų pradžioje ir paskutiniame metų ketvirtyje išaugs rizika prisiimant finansinius įsipareigojimus ar išlaidaujant brangiems pirkiniams. Taigi, didžiausių pergalių galite tikėtis vasaros viduryje, o štai metams besibaigiant, jausitės aptingę ir pasyvūs, todėl didesnėms šventėms, ilgoms išvykoms rinkitės būtent 2020-ųjų vidurį.

Nesikrimskite, jei ne viskas bus it sviestu patepta! Skirkite dėmesio šeimai, mylimiesiems ir visos niūrios mintys jus aplenks iš toli.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

2020 metais Skorpionų gyvenime įvyks rimtos, bet išlauktos permainos, pasak horoskopo, žadančios jaudinančiai malonius siurprizus. Sekite likimo siunčiamus ženklus ir pasitikėkite visata, kuri jus nuves teisingiausia kryptimi.

2020-aisiais pokyčius traktuokite, kaip neišvengiamą detalę, be kurios būtų neįmanoma išbaigti visos mozaikos. Galite nesijaudinti dėl finansinės gerovės, nes šioje srityje įsivyraus stabilumas. Didelė tikimybė sulaukti pelningo pasiūlymo, todėl nepražiopsokite šanso užsitikrinti sotesnės ateities. Labiausiai numylėti bus su verslu, sportu bei mokslu savo karjerą siejantys Skorpionai.

2020-ieji reikalaus konkretumo, pasak horoskopo, tai padės Skorpionams išskirtinai sužibėti profesinėje veikloje. Galėsite save lyginti su šveicarišku laikrodžiu, garsėjančiu kokybe bei neprilygstamu tikslumu, įvertintu viso pasaulio vartotojų. Net nebūtų teisinga išskirti kažkurio vieno metų mėnesio, kaip sėkmingiausio Skorpiono ženklui, nes visas dvyliktukas apdovanos gardaus ir vyliojančio“pyragaičio“ gabalėliu.

Tačiau 2020 metais horoskopas įspėja nepersitempti. Ateinančiais metais Skorpionams primygtinai rekomenduojama neatidėlioti poilsio ir visame įvykių sūkuryje nepamiršti pauzės, reikalingos visiškam kūno ir minčių atsistatymui. Užsiimkite meditacija, pasivaikščiokite gryname ore ar kopkite į kalnus- tai jūsų vaisto 2020-iesiems receptas.

Išlaikykite balansą tarp išorės ir vidaus. Tai padaryti padės kultūrų pažinimas, koncertų, meno galerijų lankymas, gilinimasis i psichologijos mokslą,

Nesielkite lengvabūdiškai, kai ateina metas nuspręsti dėl ateities prioritetų, kad laimė netaptų ateities planų tikslu. Horoskopas žada, kad metų pabaigoje, pamatuoti veiksmai atsispindės pasiektuose rezultatuose.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Pasak horoskopo, 2020-aisiais Šauliai reikėtų siekti tvirtesnio ryšio su šeima, draugais. Nors šio zodiako ženklo atstovai save priskiria klajojančioms sieloms, draugystė ir šiltas bendravimas su aplinkiniais taip pat padeda pajusti tvirtesnį pagrindą po kojomis, o tai ypač išryškėja Šauliui pasiekus tikrąją brandą.

Šiais metais jūsų galvoje kirbės ne vienas genialus sumanymas, kils naujų idėjų, tačiau galimybių sūkuryje nebūtinai pasieksite visišką pilnatvę. Greičiausiai, žvalgysitės kažko daugiau, nei tik apčiuopiamos naudos. Nesitaikstykite su vienatvę ir šį kartą vietą ant piedės stalo užleiskite visagalei meilei.

2020 metais horoskopas prognozuoja, kad ateinantys metai Šaulius privers pakeisti ankstesnį požiūri ir ideologijas. Privalėsite išmokti tramdyti impulsyvumą.

Horoskopas pataria susirūpinti savo emocine bei fizine būkle, nes 2020-ieji bus itin palankūs sveikatos stiprinimui, meditaciniams užsiėmimams, kokybiškam poilsiui. Visgi, prieš aistrą madai Šaulys nepakovos, nes spalvingas garderobas ir neeilinis stiliaus pojūtis padeda išvaikyti net tamsiausius debesis.

2020-aisiais Šauliai atsikratys sunkios naštos ir nebesislėps nuoskaudų kiaute. Per paskutinius kelis metus įsišaknijusios piktžolės privalo būti išrautos su šaknimis. Sugrįžti į įprastas vėžes padėtų aktyvus laisvalaikio leidimas. Žiūrėkite mėgstamus filmus, sportuokite, pasivaikščiokite gamtoje susiorganizuokite poilsinę išvyką į kaimo sodybą.

Posakis „sveikame kūne- sveika siela“ šiais metais Šauliams taps viena pagrindinių aktualijų. Galbūt pats metas pakoreguoti šaldytuvo turinį, atsikratant sveikatai nepalankaus maisto, tapusio jūsų kasdieniniu meniu.

Pasak horoskopo, 2020-aisiais imkite vadžias į savo rankas ir spręskite metų metus įstrigusius klausymus. Nutraukite netenkinančius santykius,grąžinkite skolas ar tiesiog skirkite žadėto laiko artimiesiems.

2020-ieji pasižymės, kaip šansų metai, tačiau mokėkite atskirti pelus nuo grūdų. Jei eisite tinkamu keliu, būsite brangių žmonių apsuptyje bei dažniau darysite tai, kas miela širdžiai- ateinančiais metais skųstis negalėsite.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Nuolatinis sėkmės vaikymasis ar ramus ir komfortiškas gyvenimas besimaudant šlovės spinduliuose? Horoskopas prognozuoja, kad 2020 metais Ožiaragiai išgyvens abu scenarijus. Galbūt naiviai tikėsitės, kad visi jūsų eksperimentai su likimu baigsis laimingai, tačiau žvaigždės įspėja neprarasti sveiko proto, antraip neišvengiamai nudegsite sparnus.

2020 metų pradžioje Ožiaragį tarsi lavina užlies energija, jausitės galintys nuversti kalnus. Visgi, nešvaistykite energijos sankaupų nepamatuotiems tikslams, nes persistengus, teks gėdingai sustoti iki finišo likus paskutiniam kilometrui.

Pasak 2020 metų horoskopo, Ožiaragius į Olimpo viršūnę pakylės įgimta charizma. Tai stiprioji šio zodiako ženklo pusė, kurią Ožiaragiai įvaldę be priekaištų. Nebūtina išsišokti, kad atkreiptumėte kitų dėmesį. Dalelę savęs galite palikti kelionėse, diskutuodami bendraminčių kompanijoje ar dalindamiesi gyvenimiška patirtimi. Neabejokite, be didelių pastangų daugeliui tapsite autoritetu.

Žvaigždės pataria: 2020 metais išlikite lojalūs savo puoselėjamoms vertybėms. Jei jausitės nusivylę, neskubėkite slėptis po pernykščiais lapais, neužsidarykite savyje. Galbūt jums tik reikia atostogų, kurios padėtų atgauti fizinę formą ir išlaisvintų iš įtampos gniaužtų. Tikėtina, kad išvykų metu sutiksite jus suprantančią sielą, su kuria užmegsite ilgalaikius ryšius.

Pamilkite save tokį, koks esate. Nesidrovėkite paprašyti pagalbos ar patarimo iš šalies, kai to reikalauja susiklosčiusi situacija.

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

2020-aisiais pasikeisite neatpažįstamai. Pasak horoskopo, 2020-aisiais Vandeniams palanku pradėti naują gyvenimą. Tegul visos praeities klaidos liks užmarštyje. Leiskite žaizdoms galutinai užgyti ir judėkite pirmyn. Ateinančiais metais Vandeniai pasižymės profesinėje veikloje, atras naujų, užslėptų talentų bei tęs visiško atsivertimo procesą.

Šie metai Vandenio ženklo atstovus pamalonins su kaupu. Tačiau nesvajokite užmigti ant laurų, nes šmėstelėjusios kasdienybės grimasos gali greitai nugesinti įsisiautėjusią optimizmo ugnį. Žvaigždės žada intriguojančius nuotykius ar net slaptus meilės romanus. Vienišiems Vandeniams tokie aistrų proveržiai nesujauks gyvenimo, bet jau turintys santuokinių įsipareigojimų, turėtų ypač saugotis nekalto, bet grėsmingo flirto, pagundų nusidėti.

Horoskopas prognozuoja, kad 2020-aisiais Vandenius saugantis angelas sargas tikrai nenuobodžiaus. Žvaigždės pataria ir patiems Vandenio ženklo atstovams nebūti tokiems užtikrintiems, kad už juos viską nuveiks šventasis Dievo pasiuntinys. Anaiptol, saugotės turite ir patys, nes spontaniškas elgesys prišauks atitinkamas pasekmes, dėl kurių gali tekti pasigailėti.

Metų pradžia nusimato ganėtinai sudėtinga, taigi išlaikykite padidintą budrumą. 2020-aisiais įsiklausykite į nuojautą ir labiau pasikliaukite proto, o ne širdies balsu!

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

2020-aisiais Žuvys taps tikromis širdžių užkariautojomis. Horoskopas prognozuoja, kad šiais metais užjausite kenčiančius, lengvai atrasite tinkamiausius žodžius išreikšdami palaikymą ir daugelį stebinsite tobulai išbaigtu, itin šarmingu įvaizdžiu. Nesvarbu, darysite mažus darbus ar vykdysite misijas- sulauksite tokio pat ypatingo dėmesio ir besąlygiško paskatinimo. Juk deimantas tik akmuo ant tikrojo papuošalo- žmogaus kūno.

Ateinančiais metais Žuvys gali pastebėti, kad jų ranka iš ryto siekia žadintuvo tik tam, kad nustatytų atidėjimo režimą. Ko gero, 2020-aisiais būtent šis zodiako ženklas pasižymės ypatybe nepersistengti su darbais. Galbūt nesužibėsite, kaip“darboholikai“, tačiau draugiškumo, empatijos ir šypsenos nestigsite visus metus. Gimusieji po Žuvų ženklu nesvajos apie Everesto viršukalnę, bet įdomių egzotinių kelionių tikrai neatsisakys.

Horoskopas žada, šiais metais Žuvys sugebės kiekvienam daiktui atrasti jam tinkamiausią vietą. Jei kas ir bus tinkamas namų ūkio iššūkiams, lankytinų vietų sąrašo parengimui ar skrydžio į Marsą organizavimui – tai tik jūsų ženklo atstovai.

Ateinančiais metais pildysis daugelis Žuvų svajonių, o analitinis mąstymas padės nepasiklysti tarp iliuzijų ir realybės. Tačiau 2020 metų horoskopas įspėja, kad teks susidurti ir su pavydu, apkalbomis, bandymais suklaidinti, bet nepasiduokite spaudimui iš šalies ir tikėkite savimi iki galo.

2020-aisiais fortūna bus drąsiai save išreiškiančių Žuvų ženklo atstovų pusėje. Atsiribokite nuo pesimistų, sėjančių negatyvias ateities prognozes ir leiskite laiką su jus vertinančiais bei palaikančiais žmonėmis!

Lankytojų komentarai

16 komentarai 2020 metų horoskopas zodiako ženklams

  1. Arunas 2020-05-12

    Man patiko,bet,ar tai teisybe,tad manau laikas parodys.

  2. Dina 2020-01-09

    Acu patiko

  3. Saulius 2019-12-25

    aciu????????????????????????????????

  4. Vaida 2019-12-21

    Ačiū. Buvo įdomu paskaityt

  5. Eglė 2019-12-21

    Nei vienais metais horoskopo prognozės neišsipildė :)))

  6. Linksmoji pedute 2019-12-13

    Nuostabus metai laukia avino su nekantrumu laukiu ateinaciu nepakartojamu ipatingu meiles metu!!!

  7. vilius 2019-12-03

    nu labai liūto laukia metai

  8. Romas 2019-12-03

    Man labai gerai parašyta, tai nekantriai laukiu 2020-ųjų

  9. Irma 2019-11-20

    Ačiū patiko!!!????????

  10. Violeta 2019-11-17

    Na tikrai geras horoskopas Ožiaragio.

  11. Irmante 2019-11-09

    Aciu, lauksiu zvaigzdziu ispranasauto gerio!

  12. Birutė 2019-10-08

    man taip pat labai patiko horoskopas..

  13. Birutė 2019-10-08

    ačiū,labai patiko šis horoskopas…

  14. Birutė 2019-10-08

    Ačiū,labai patiko horoskopas žuvims,geresnio nė nesapnavau…

  15. Rūta 2019-09-26

    Labai labai geras horoskopas, su nekantrumu laukiu 2020 metų, ačiū!

  16. Kaiba 2019-09-11

    man sie metai tokie kaip cia ispranasauti 2020 metai :D

Rodyti daugiau komentarų