2018 metų horoskopas zodiako ženklams

2018 metų horoskopas žada atnešti kaip niekada daug naujų, netikėtų patirčių. Kiekvieno Zodiako ženklo gali laukti ypatingos žinios bei permainos gyvenime. Pasak rytų horoskopo, 2018–ieji metai – tai žemės Šuns metai, o pagrindinis šio gyvūno bruožas – nuolatinis veiksmas, judesys, energija. Nors metai žada būti puikūs visomis prasmėmis, vis dėlto neišvengiamos ir kontrastingos nuotaikos. Jausitės tai laimingi, tai nusivylę, tai žvalūs, tai pavargę, vienu metu ypač nuotaikingi, o staiga apimti niūrių minčių. Šiame horoskope apžvelgsime ateinančiais metais jūsų galimai laukiančius iššūkius, atsiveriančias galimybes bei bendrines prognozes. Labiausiai reikėtų susitelkti į karjeros ir meilės sritis. Būkite pasiruošę 2018–uosius metus pradėti ne pačiomis geriausiomis nuotaikomis, bet kartu žvelkite į priekį tikėdamiesi tik geriausio.

Horoskopas 2018 metams (pasirinkite savo Zodiako ženklą)

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Asmeniniame gyvenime galite jaustis neužtikrinti, praradę įtaką ir tas jausmas gali Jus lydėti bene visus 2018 metus. Ką tai reiškia? Jei turite patikimą ir mylimą partnerį ar, galbūt, gerą draugą šalia savęs, tai jis ar ji būtų tinkamiausias kandidatas galintis jums padėti atkurti prarastą pusiausvyrą ir savikontrolę. Horoskopas pranašauja, kad net vienišiai ar intravertai gimę po šiuo ženklu pagaliau supras, kaip svarbu ir naudinga gauti palaikymą ir paramą iš šalies. Net jei jaučiatės energingi ir nepalaužiami tarsi ugnikalnis, jums būtinas išmintingas patarimas, geriausia iš šeimos narių. Tai turėtų padėti išvengti klaidų, kurias kartojate jau ne pirmą kartą.

2018 metus greičiausiai pradėsite apimti apatiškos nuotaikos, todėl metų pradžia nedžiugins. Jausitės išvarginti savo paties dosnumo bei geraširdiškumo, kurių nestokojote pastaruoju metu. Esate vienas iš zodiako ženklų, kuriam būdingas idealizmas – jei nesistengiate išgelbėti pasaulio, tai bent jau negailėdami savęs rūpinatės šalia esančiais. Bet atminkite, kad net ir Jūsų energijos atsargos nėra neišsemiamos.

Tačiau būkite pasirengę – malonios akimirkos užklups netikėtai. Taip pat Jūs negalite tiesiog imti ir suplanuoti džiugių akimirkų. Žinoma, gero vyno butelio atidarymas žiūrint mėgstamą filmą ir sakant sau: „Dabar būsiu laimingas“ – nesuveiks. Avinai privalo eiti miegoti jau visiškai išsekę, net mirtinai pavargę, bet žinodami, kad kasdien padaro kažką reikšmingo ir visai nesvarbu ar tai bus vaikų mokymas, ūkio darbai, o gal paprastas kavos ruošimas su tikslu praskaidrinti ją geriančiojo nuotaiką.

Horoskopas pranašauja, kad 2018–aisiais patikrinsite savo ryšius su užsieniečiais ir visais kitais aplinkiniais ne iš artimųjų rato. Įžvelgsite savo brandos pranašumą prieš kitus. Ryžtas išbandyti kažką naujo, neįprastos ir drąsios drabužių kombinacijos ar diskusijos su žmonėmis turinčiais visiškai priešingą Jūsų nuomonei požiūrį padės padidinti pasitikėjimą savimi, neprarasti aštraus proto bei intuicijos.

Būtų šaunu, jei Jūsų emocinė kreivė ir 2018–aisiais iššautų aukštyn tarsi raketa. Deja, šiuo metu esate apsupti nelabai tinkamų žmonių. Todėl būkite pasiruošę tam, kad įsivaizduojamasis skrydis galimai bus suvaržytas vos vienos netinkamos pastabos ar nesusipratimo. Nepaisant visko išlikite ramūs ir taikūs. Į visas bėdas meilės fronte žiūrėkite su humoru ir šypsena. Net ir nesėkmėje atraskite kažką teigiamo – ypatingai turint galvoje, jog tai, kas skaudina šiuo metu, vieną dieną gali virsti tiesiog puikia tema memuarų knygai ar šiltam pokalbiui su atžalomis.

2018 metais Jūsų karjerai grėsmės nėra. Tik nedaugelis galėtų taip meistriškai įvykdyti sudėtingas užduotis kaip tai padaryti sugebate jūs. Įgimtas intelektualumas visada padeda laimėti. Ir būtų kažkas neįtikėtino jei Jūsų viršininkas, turintis įtaką tolimesnėms karjeros perspektyvoms, šito nepastebėtų.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Būsite nepriklausomas, bet geraširdis. 2018 metai žada būti pakankamai stabilūs, tačiau tai dar nereiškia, kad Jūsų gyvenimas bus tarsi romantiška idilė. Priešingai – santykiai su tėvais kartais gali panašėti į nykstančias formas Pablo Pikaso paveiksle, o diskusijos su kolegomis darbe, tarsi Salvadoro Dali meninės fantazijos. Štai kodėl privalote nubrėžti tvirtus rėmus savo gyvenimui bei išmokti atskirti tikrai svarbius dalykus nuo ne tokių reikšmingų. Būsite tas, kuris kepa pyragą, o ne jį valgo, taigi jausite pasitenkinimą dėl visiškos nepriklausomybės nuo kitų.

Metų pradžioje jausitės kiek nesmagiai. Liūdesys, melancholija ir panašūs jausmai gali užklupti visiškai netikėtai ir taip visą metų pradžią. Anksčiau vyravęs kūrybiškumas, šelmiškos nuotaikos ims blėsti. Bet Jūs nebūsite linkę taip lengvai pasiduoti. Jūsų žemiškoji prigimtis formuojanti tvirtą bei užsispyrusį charakterio tipą ves į priekį net ir pačiomis sunkiausiomis situacijomis. Kol kiti temato nederlingą paviršių, Jūs sugebate įžvelgti giliai po žeme tūnančias aukso kasyklas.

Tikėtina, kad metai nepašykštės daugybės nuodėmingų pagundų. Kai kurie jaučio ženklo atstovai gali savo gyvenimus pasaldinti bent dvigubai arba atvirkščiai, įsitraukti į pavojingas priklausomybių žabangas. Privalote išlaikyti saiką mėgaudamiesi tokiomis “nekaltomis“ atsipalaidavimo minutėmis. Galite labai lengvai prarasti savikontrolę. O štai sugebėjimas aklai nepasiduoti malonumams jums teiks tikrąjį džiaugsmą ir pilnatvės pojūtį.

Jautis žino, kad įsimylėjimas – tarsi muilo burbulas – gražus, spalvotas, lengvai kylantis į dangų, bet galiausiai sprogstantis ir išnykstantis ore. Horoskopas pataria nenerti į slaptus meilės nuotykius, ypač jei esate susisaistę vedybiniais ryšiais, nes rizikuojate gerokai nudegti dėl tokio neatsakingumo. Apskritai gyvenime jaučiai ieško tvirtų ir ilgai trunkančių santykių, o ne vienkartinių romanų. Faktas, kad kažkas Jus supranta, turi bendrų interesų, pomėgių jums ir yra tas dalykas, kurį galima vadinti santykių pagrindu. Aišku, atsižvelgiate ir į potencialaus partnerio finansinę padėtį bei meilės kibirkštėlę akyse, bet 2018–aisiais metais viso to bus per maža norint įžiebti kažką daugiau.

Galbūt jausitės tarsi Jūsų karjeros perspektyva būtų varžoma tam tikrų asmenybių Jūsų atžvilgiu turinčių savanaudiškų tikslų (kitaip sakant kaišančių pagalius į ratus). Galimai pastebėsite užuominas į jau planuojamą Jūsų atleidimą iš darbo dėl konspiracinių teorijų. 2018 metais raktu į sėkme taps nauji vėjai, padėsiantys pasisemti naujų idėjų bei įkvėpsiantys gyvybės, todėl įsileiskite juos. Nederėtų staiga keisti savo nuomonės, tiesiog po truputį atsiribokite nuo visko, kas gadina nuotaiką bei trukdo pozityviai mąstyti. Tai puikus metas tvirtam ir ilgalaikiam progresui karjeroje, tačiau tik tokiu atveju jei atsisakysite ankstesnių metodų, kurie jums neleidžia siekti aukštumų bei užsibrėžtų rezultatų.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Dvyniai ieškos taikaus prieglobsčio, todėl 2018 metais daugiausiai dėmesio skirsite santykiams. Iš tiesų, visas Jūsų gyvenimas tarsi komunikavimo su aplinkiniais rinkinys ir jei teko kažkada bent trumpam likti be draugų, tikrai puikiai prisimenate tą jausmą, kai norėjosi rautis paskutinius plaukus jau po pirmų tokios vienatvės dienų. Esate sociali, komunikuojanti būtybė ir to pakeisti neįmanoma. Nėra nieko amžino ir Jūs vis labiau tuo įsitikinate. Jaučiate troškimą bent laikinai įsikurti ten, kur būtų ramu ir saugu. Aišku, tebevilioja mintis apie galimybę patirti naujų nuotykių, nekasdienių įvykių ir panašiai, bet vis dažniau susimąsčius, kad vakare galite neturėti kur padėti galvos ant pagalvės, iškarto liaujatės šypsojęsi. Drąsa, aišku, puikus bruožas, bet šiuo metu susitelkite į pastovumą, o ne šėliones ir riziką.

Einate teisinga kryptimi. Akivaizdu, kad žinote ko norite ir siekiate to teisingais būdais. Bet, visgi, būkite budrūs, nors gamta Jus apdovanojo aistringu atsidavimu naujoms idėjoms bei darbams, tikėtina, kad toks drastiškas, besaikis pasinėrimas į veiklą gali išprovokuoti net sveikatos sutrikimus. Atminkite, jog esate tik žmogus ir visur bei visada būtina jausti ribas. Nepaisant prasiveržusių meilės pliūpsnių ar nenumaldomo laisvės troškimo, stenkitės visiškai neprarasti savikontrolės.

2018 metais dvynio ženklo atstovams ypač palankus bus vienas skaičius. Jis jums neš sėkmę ir tai yra skaičius 4! Jei norėsite įsigyti daugiau nei vieną porą kojinių pirkite tik keturias. Aišku, tik juokaujame, bet visgi atsižvelkite į pasiūlymą, tarkime rengdami vakarienę, planuokite ją keturiems asmenims, kas galimai bus daug smagiau nei vakarieniauti dviese ar vienam.

Metai skatins šypsotis. 2018–aisiais ypač susirūpinsite savo kitiems paliekamu įspūdžiu. Greičiausiai, bet kokia kaina sieksite būti dėmesio centre. Įsidėmėkite, kad nors kosmetinės procedūros ar plastinė chirurgija žada stebuklus, tačiau didžiausią poveikį aplinkiniams turi nuoširdi ir plati šypsena. Būdami geros nuotaikos sugebėsite nesunkiai pavergti aplinkinių širdis, taigi, nustatykite tinkamą toną ir mėgaukitės rezultatu!

Santykiuose stenkitės išlaikyti balansą. Dvyniai ne iš tų, kurie maldauja meilės ar aktyviai jos ieško. Sakoma, jog meilė nugali visus, vis dėlto šio ženklo atstovų atveju tiksliau būtų sakyti, kad nustačius tam tikras taisykles iš anksto, tampa sunku jas pakeisti vėliau. Jei po vedybų mylimasis pasižada bent jau išplauti indus, nustoti vadovauti, be saiko išlaidauti ar dovanoti jums gėles kasdien – netikėkite! Tas, kurį mylite, greičiausiai liks toks pat ir toliau, todėl neprikaišiokite senų priesaikų ir mylėkite jį ar ją tokį, koks jis yra.

Horoskopas prognozuoja, kad 2018-aisiais bailumas taps didžiausia našta Jūsų karjeroje, tiksliau, aplinkinių bailumas. Dvyniams juk nekyla problemų paspausti rankos žiūrint tiesiai į akis. Be abejo, tokios diplomatinės savybės tikrai gali tapti vienu iš raktų į sėkmę ateinančiais metais. Juk puikiai žinote, kada reikia kažką pasiimti iš oro uosto, kada palanku pritarti ar mandagiai, bet labai aiškiai ištarti ne (kai galvojate visiškai priešingai nei Jūsų viršininkas ar verslo partneris).

Vėžys (birželio 22 – liepos 23)

Vėžius 2018–ieji paskatins susitaikymą su pačiu savimi, savo turimais pliusais ir minusais. Suvoksite, kad iš esmės dauguma žmonių niekada nepasiekia brandos (didžioji dalis suaugusiųjų tiesiog dideli vaikai). Net jei ir puikiai jaučiatės be sauskelnių ir nebežaidžiate su kamuoliu gatvėse (išskyrus tuos, kurie turi mažų vaikų), vis tik šito nepakanka norint sugebėti pajausti tikrąją išmintį ir pasiekti mentaliteto viršūnę. Tik galvojant apie kitus be perdėto sąmoningumo apraiškų galite tapti gerbiamu žmogumi. Juk kitų išreikštas pasitikėjimas jumis Jus ir paverčia tikrai nuoširdžia ir savimi pasitikinčia asmenybe. Tai taps didžiausiu 2018 metų iššūkių vėžiams, išmokti dar labiau vertinti savo turimas gerąsias savybes bei sugebėti pasiekti vidinę harmoniją. Horoskopas įspėja vėžį: atsikratykite to, kas jau nereikalinga, net jei ir mėgstate materialius dalykus. Nors nepriklausote tiems, kurių net vandens čiaupas privalo spindėti auksu, o prastesnis už Rolls – Royce automobilis tiesiog žalojo stuburą ir šiuo aspektu esate gan normalus, tačiau pastangos tapti kuo ekonomiškesniu irgi ne visada duoda teigiamų rezultatų (ypač bekraštis ir jau liguistas taupumas). Nebus jokios prasmės taisyti didžiulės skylės atsiradusios kelnėse jei pastarųjų nevilkėjo koks nors Elvis Preslis, o tik Jūs pats. Taigi tokį rūbą verčiau pasilikite kaip darbo drabužį, tarkime einant pasikrapštyti į sodą ar daržą. Paprasčiausiai nesukite sau galvos ir pajuskite palengvėjimą atsikračius visiško šlamšto.

Palaipsniui per 2018 metus atsisakykite visko, kas nebeteikia jokios naudos. Galbūt tvarkydamiesi savo stalčiuose ar palėpėje atrasite, kažką, kas dar gali pasitarnauti, pavyzdžiui, vargingiau gyvenantiems nei jūs. Nors išsaugoti senelio ženkliukai atrodo dailiai, bet kol tarp jų nėra kokios šerifo žvaigždės iš 1923 Kanzaso miesto, tai greičiau bus naudinga kokiam sendaikčių kolekcionieriui ar muziejaus rengiamai parodai, nei jums patiems. Mintis paprasta: atlaisvinkite vietą naujoms patirtims, kažkam, kas neturėjo galimybės įžengti į Jūsų gyvenimą, nes kai statinė perpildyta, vienintelis būdas ją atlaisvinti yra išleisti visą joje prisikaupusį vandenį.

Meilės horoskopas atkreipia Jūsų dėmesį į paprastą palyginimą: kai esate aplinkoje pilnoje dulkių, jaučiate, kad laisvai kvėpuoti darosi vis sunkiau, o čiaudulys šiuo atveju bent laikinai sukelia palengvėjimą. Taigi, vienintelė išeitis išsilaisvinti iš tokios būsenos – atidaryti langą ir įsileisti gryno oro. Horoskopas žada, kad panaši situacija vyraus ir Vėžio meilės reikalų fronte. Jei namuose atmosfera Jus slegia, eikite pasivaikščioti ir taip leiskite liūdnoms mintims tiesiog išplaukti iš Jūsų galvos. Aišku, neprivalote visų 2018–ųjų metų praleisti lauke. Esate gan drąsūs akis į akį susidurti su problemomis meilėje ir santykiuose, bet atminkite, viskas išsprendžiama daug paprasčiau, kai mąstote šaltu protu.

Neišsisukinėkite nuo darbo, bet kartu būkite budrūs ir neleiskite savęs įtraukti į veiklas, kurios jums neteikia džiaugsmo. Darbas kaip lifto prižiūrėtojo profesija, jei esate klaustrofobas, tuomet šios pareigos tikrai ne jums. Horoskopas jums pataria rinktis tokias sritis, kurios padėtų išvystyti estetikos bei erdvinius pojūčius (interjero dizainas, architektūra, parodų organizavimas) arba sferas susijusias su teisingumu (kokybės kontrolė, auditas, kvalifikacija)… Bet kokiu atveju, mūzos prisilietimas yra neišvengiamas visiems Vėžio ženklo atstovams nepaisant ar tai pasireikštų protinėje, ar fizinėje veikloje. Kūrybinė ugnelė bei entuziazmas žada būti pagrindiniais Jūsų sėkmę karjeroje lemiančiais veiksniais ateinančiais 2018–aisiais metais.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 21)

Liūtams nusimato spalvingi 2018–ieji metai. Horoskopas pranašauja, kad pilkos spalvos tikrai nepadėtų išryškinti Jūsų jausmingo bei „karšto“ charakterio. Aišku, nebūtina visų akinti spalvų gausa ir ryškumu it kokiam povui ar vaivorykštei, tiesiog tinkamai pasirinktas atspalvis Liūtams tikrai turėtų atnešti naudos. Raudona suknelė gali atspindėti Jūsų žaismingumą taip pat gerai, kaip ir pulsuojančią energiją, mėlyni marškinėliai padėtų pabrėžti tą didingą ramybę tvyrančią aplink Jus ir esančią tiesiog neatskiriama Liūto ženklo dalimi. 2018 metais nevenkite įvairovės garderobe ir leiskite jam kalbėti už jus. Nesvarbu, kokio amžiaus esate, būsite įkvėpimas kitiems – visiems, galbūt mažiau drąsesniems, išreiškiant save ar nemąstantiems taip atvirai ir šiuolaikiškai kaip jūs.

Teiksite pirmenybę patriotiškumui. Liūto ženklo atstovams patriotizmas (nesumaišykite su aklu nacionalizmu) iškils virš visko kaip niekada ir taps ypač aktualiu. Suprasite kokia svarbi jums iš tiesų vieta, kurioje gimėte ar gyvenate dabar. Aišku, nebūsite linkę į visiškus kraštutinumus ir nepradėsite kabinti vėliavų virš lovos ar statyti prezidento statulėlių ant stalo. Tiesiog didžiuositės savo tarme, gimtosiomis apylinkėmis ir viskuo, kas susiję su Jūsų šaknimis. Drąsiai galėsite teigti, kad nėra geresnės vietos nei namai!

Tai tuštybės pabaigos metai, kai bendraudami su aplinkiniais ir vėl pajusite neapsakomą malonumą. Nors Liūtas kartais tikrai pokalbyje atrodo pasipūtęs ir per daug savimi užtikrintas, bet 2018–aisiais labai nuoširdžiai mėgausitės klausydami kitų pasakojamų istorijų – taip tarsi praregėsite. Įsiklausę į aplinkinių nuoskaudas bei džiaugsmus pradėsite viską vertinti daug labiau nei iki šiol. Pasaulis atrodys daug įdomesnis, pajausite, kad jau per ilgai žvelgiate tik viena kryptimi.

Meilę 2018 metais Liūtai drąsiai galės sulyginti su viską nuplaunančia vonia. Nesėkmės, kylančios dėl problemų santykių bei karjeros srityse nuguls ant Jūsų pečių tarsi akmuo, todėl nebus lengva judėti pirmyn. Tokiomis akimirkomis kaip niekada norėsite paramos iš brangaus žmogaus. Jo ar jos buvimas šalia pripildys Jūsų širdį pačių tyriausių jausmų, tarsi galingas kardas perkirs grandines varžančias Jūsų sielą, grandines sudarytas iš reikalavimų bei normų, kurias jums primes visuomenė. Kartais meilė apakina, bet 2018–aisiais būtent ji išlaisvins liūtą. Ypač, kai jausite supratingumo stygių iš aplinkiniu ar būsite gundomi abejotinos vertės pramogų.

Horoskopas įspėja Jus, kad 2018 metais karjeroje gali užvirti tikras šachmatų mūšis. Net jei nesate profesionalus sunkvežimio vairuotojas, puikiai galite įsivaizduoti, kaip sunku manevruoti tokią masyvią transporto priemonę sausakimšame kelyje. Jei siekiate finišuoti pirmas, telieka vienintelė išeitis – spausti pedalą visu pajėgumu ir viltis, kad patirsite mažiausius nuostolius. Vis dėlto, šiais metais daug naudingiau būtų susitaikyti su faktu, kad negalite sukontroliuoti viso pasaulio ir ne viskas paklūsta Jūsų norams. Tikėtina, kad atrasite daugiau naujų dalykų nei tikitės, bet išlikite ramūs ir nesivadovaukite jėga kažką keisdami. Tai ypatingai svarbu kalbant apie karjeros sritį.

Mergelė (rugpjūčio 22 – rugsėjo 23)

Mergelės, 2018–aisiais stenkitės būti didesniu pavyzdžiu kitiems nei anksčiau. Ateinantys metai Jus išmokys gilesnio ir aiškesnio suvokimo žvelgiant į tam tikrus dalykus, esančius aplink. Nesvarbu, tyrinėsite Renesanso laikų freskas, Tokijo akcijų biržos svyravimus ar paprasčiausiai norėsite išmokti kepti puikų pyragą – visa tai bus pagirtinos pastangos jei sieksite tapti geresniu žmogumi, ypač turėdami intencijų laimingais padaryti visus Jus supančius aplinkinius. Horoskopas pataria neišsikelti grandiozinių tikslų vertų Nobelio premijos, visiškai pakaks stengtis gyventi pavyzdingiau nei praėjusiais metais. Beje, pradėti nuo savęs įkvepiant kitus sekti mūsų pėdomis turėtume kiekvienas, vien tam, kad padarytume šį pasaulį dar geresniu ir tobulesniu.

2018–ųjų horoskopas įspėja susirūpinti savo psichine sveikata, kuri kitais metais taps ypač pažeidžiama. Tai gali lemti ir padidėjusį imlumą ligoms bei traumoms. Ypač daug dėmesio skirkite nervų bei virškinimo sistemoms, kurios pareikalaus išskirtinai švelnaus gydymo būdo. Suteikite sau malonumą apsilankyti SPA (ar bent jau pasilepinkite atpalaiduojančiomis procedūromis namuose), susitvarkykite mitybos įpročius. Suvalgyti 100 kilogramų obuolių būtų tikrai naudingiau nei tiek pat jautienos. Mergelė – vienas švelniausių ir moteriškiausių zodiako ženklų. Štai kodėl labiau primenate trapią šokančią nimfą nei riterį su sunkiais šarvais. Horoskopas pataria vystyti savo talentus bei gabumus grožio, meno bei estetikos srityse.

Įsiklausykite į savo vidinį balsą. Nepaisant mergelėms būdingo pažeidžiamumo, žmonės gimę po šiuo zodiako ženklu sugebės sukaupti pakankamai stiprybės įveikiant visas kliūtis bei barjerus. Būkite pasiruošę susidūrimams su fokusais, kuriuos demonstruos ne šį meną įvaldę iliuzionistai, o tikri aferų meistrai. Tokie sukčiai gali ne kartą bandyti išvilioti ne mažas sumas iš Jūsų piniginės. Tačiau greičiausiai, nuostabi gamtos dovanota intuicija jums čia labai pasitarnaus ir padės sugriauti visus tokių nedorėlių planus, todėl atidžiai klausykitės savo nuojautos prieš priimdami svarbius sprendimus ar pasikliaudami neaiškiais asmenimis. Mergelės nepraleis pro akis tokių faktų kaip, kad joms brukama daili rožinė suknelė, iš tiesų esanti tik nekokybiška ir pigi klastotė, nors ją siūlantis asmuo ir teigtų visiškai priešingai. Niekas taip lengvai Jūsų neapkvailins! Tikrai nepulsite gavę laiško iš Afrikos apie netikėtą palikimą, mąstyti jog yra bent minimali tikimybė jog tai kažkoks palaiminimas iš dangaus.

2018–ieji primins, kad meilė tai tik vienas iš laimę sudarančių komponentų. Jei šiuo metu turite stiprius, pastovius ir džiuginančius santykius turėtumėte jaustis tikrai dėkingais už tai. Meilė – tarsi klasikinis orkestras. Bet nepamirškite, kad esate vienintelis galintis valdyti instrumentą savo rankose. Nebūtina besąlygiškai aukotis, kaip tai darė senovės graikai Olimpo dievams. Pakaktų priimti tai, kad tas, kuris yra šalia, Jus mylės tokį, koks esate. O jei šiuo metu jaučiatės vieniši, nemylimi ir prislėgti, būkite tikri, kad 2018 metai šioje srityje atneš saulėtą ir šviesų dangų, kupiną vilties.

Žmonės gimę po mergelės ženklu paprastai yra kiek sentimentalūs ar net senamadiški, bet tik gerąja šio žodžio prasme. Galbūt tai ir bus priežastis to, kad 2018 metais apims mintys, jog visi nustojome nuoširdžiai dirbti. Žinoma, kaip paskatinimą galite griebtis paprasčiausio dalgio ir imtis žolės šienavimo, vietoje aštuonių valandų darbo kompiuteriu, kas vis labiau Jus slėgs. Vos tik toks impulsyvumas tikrai neprisidėtų prie karjeros aukštumų siekimo. Tikriausiai suvokiate, kad greitai toks žingsnis būtų pasmerktas nesėkmei ne tik dėl technologinio proveržio, bet ir nepakankamo užmokesčio galinčio sukelti daug rūpesčių išlaikant šeimą ir užsitikrinant finansinę gerovę. Taigi toks „grįžimo prie ištakų“ eksperimentas tikrai nepasitarnautų Jūsų karjerai. Todėl vietoje tokios beprotiškos revoliucijos , susitelkite į laipsnišką prisitaikymą prie „išmaniojo“ amžiaus. Kitaip tariant transformuokitės siekdami harmonijos tarp sielos ir kūno. Darbas sutelkiantis tik į vieną sritį (psichologinę ar fizinę) nesuteiks vidinio pasitenkinimo ar komforto.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

2018–aisiais Svarstyklės dės visas pastangas siekdami atrasti savo vietą šioje žemėje. Kai visoje planetoje esti virš 7 milijardų gyventojų visai nenuostabu, kad siekiate iškelti savo galvą kuo aukščiau minios ir būti labiau pastebėtas. Bet būkime atviri, Svarstyklės neturi stipriai išreikšto troškimo gyventi tik prašmatniai. Galbūt būdami aštuoniolikos ir žavėjotės nerūpestingu gyvenimu kokioje jachtoje viduryje vandenyno, bet šiandien tokios fantazijos mažų mažiausiai atrodo kvailos. Vos po kelių tokių savaitgalių nuobodulys ir vienatvė pradėtų veržtis pro kraštus. Žmonės, gimę po Svarstyklių ženklu mėgsta būti tarp žmonių, jie trokšta jaustis pastebėti net ir kasdieniniame gyvenime, o ne susilieti su pilka minia.

Taip pat šiais metais norėsite daugiau balanso savo gyvenime. Jei pastebite bent menkiausią dėmę ant drabužio, tikrai susinervinate. Nepriekaištinga elegancija bei nuolatinis pasitempusio žmogaus įvaizdis šiam horoskopo ženklui tiesiog prigimtiniai dalykai. 2018–aisiais balanso palaikymas bei idealios proporcijos taps kaip niekada reikšmingais aspektais Jūsų gyvenime. Jei gamintojas, Jūsų nuomone nesugeba susikurti savo produkcijai deramai atspindinčios etiketės, visiškai nesidrovėdėdami galite jam tai išrėžti suabejodami galimybėmis šiam save pristatinėti kaip aukščiausios klasės produktus siūlančiam gamintojui. Labai panašiai žvelgsite ir į žmones esančius aplinkui. Asmuo, nesugebantis atlikti savo darbo profesionaliai, jums atrodys toks pat paviršutiniškas ir santykiuose. Bet ar tikrai taip yra? Pasak horoskopo, 2018 – aisiais turėsite puikią progą išsiaiškinti, ar esate teisūs ar visgi klystate.

Būsite išdidūs tarsi katė. Anot horoskopo, pats panašiausias į Jus gyvūnas kitais metais bus būtent katė. Žmonės, gimę po šiuo zodiaku ženklu ,neprimena paklusnių šunyčiu, linksmai laižančių savo šeimininkui rankas. Jie nepanašūs ir į papūgas taršančias savo spalvotas plunksnas bei mintinai kartojančias išmoktas frazes . Svarstyklės kitais metais jausis ypač laisvai, savimi pasitikinčiai, nepriklausomai, išdidžiai. Sustiprės poreikis būti savo gyvenimo šeimininku bei elgtis taip, kaip trokštate. Net jei ir susidursite su keblumais, prisiminkite – katės turi devynias gyvybes.

Ateinantys metai suteiks naujų vilčių meilės fronte. Jei abejojate, bet kokiu pasistūmėjimu šioje srityje, būkite pasirengę staigmenoms. Net jei meilė dabar jums tarsi tuščia dykuma, žvelgiant į visus 2018–uosius metus, prognozės tikrai jums palankios ir sulauktas dėmesys iš priešingos lyties atstovo turi perspektyvą greitai virsti į šiltus bei tvirtus santykius.

Horoskopas pranašauja, kad karjeros srityje laukia reikšmingas šuolis į viršų. Galite įgyvendinti vieną iš seniai brandintų kontraversiškų sumanymų. Labiausiai Svarstykles sėkmė lydės administravimo bei derybų su aukšto rango asmenimis srityje. Čia galite išnaudoti savo švelnaus tono privalumą ir taip pasiekti norimų vaisių išlaikydami abipusę pagarbą. Perpratę kitus, lengviau juos prisijaukinsite bei įtikinsite priimti jums palankų sprendimą. 2018 metai mokys draugiškumo, kilnumo bendraujant su žmonėmis. Net jei būgštaujantis konkurentas ar erzinantis varžovas čiaudėtų jums tiesiai į akis, išlikite mandagūs ir ištarkite „į sveikatą“, o ne keikite įvairiais žodžiais, mat už tokį supratingumą tikrai būsite apdovanoti fortūnos. Horoskopas žada sėkmę – sėkmę grįstą sugebėjimu tvirtai pastovėti už savo principus.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Metai apdovanoti sėkmės gausa. Horoskopas žada, kad 2018–aisiais panašėsite į vikrią ir gudrią lapę. Įsėlinsite, kur tik panorėsite visiškai nepastebėti ir nekritikuojami. Nesvarbu, ar su tikslu gauti šansą apsilankyti koncerte, į kurį bilietai jau seniai išpirkti ar turėsite intencijų patekti tarp kelių laimingųjų, atrinktų į mokslinės ekspedicijos Antarktidoje būrį, sėkmė bus Jūsų pusėje. Šiais metais Skorpionai savo drąsa ir aktyvumu sugebės užpildyti bet kokias tuščias erdves (ar tai būtų niša prekybos srityje, ar laisva popietė planuojant pramogas su draugais). Net jei Eifelio bokštas Paryžiuje pakryptų tarsi Pizos bokštas, Jūs be didelio vargo surasite būdus, kaip jį grąžinti į ankstesnę padėtį!

2018–ieji sustiprins Jūsų asmenybę bei troškimą padėti kitiems. Ateinančiais metais Skorpionai turės progą įsijausti į paklydusių sielų gelbėtojo vaidmenį. Žinoma, puikiai suvoksite, kad viso pasaulio išgelbėti nepajėgtų jokia žemiška būtybė, bet jei kiekvienas pasistengtų padėti bent vienam kenčiančiam, atsirastų žymiai daugiau besišypsančių veidų. Skorpionai – realistai. Jie supranta, kad princo varliaus istorija reali tik pasakų rėmuose. Neužmigsite ant laurų belaukdami dailiojo jaunikaičio ar princesės pasirodymo, greičiau griebsitės išnaudoti pasitaikiusią progą nieko neatidėliodami.

Laukia unikalios patirtys. Atrodo, kad Skorpiono ženklui 2018–ieji parengė kažką tikrai ypatingo. Visur jausitės tarsi palaiminti iš dangaus. Gal įsigysite kokį vertingą daiktą aukcione vos už eurą, ar nusipirkę išskirtinę dryžuotą suknelę sukelsite pavydą net pačiam zebrui. Tikėkitės tikros gausos neišdildomų nuotykių kiekio. 2018–ieji tiesiog sudaužys nuobudulio veidrodžius į smulkiausias šukeles. Net jei ir nudegtumėte pirštus, nebūsite linkęs apsiverkti, o greičiau jau priimsite tai kaip pamoką ateičiai. Horoskopas įspėja neeikvoti jėgų planuojant dienotvarkės ir žymintis kiekvieną darbą kalendoriuje. Pabudę iš nakties miego jau žinosite, ką daryti toliau.

Meilės fronte galite patirti netikėtą sambrūzdį. Būkite tikri, kad karštas itališkas temperamentas kitais metais Jus lydės kiekviename žingsnyje (net jei ir esate iš šiaurės šalių ir mėgaujatės sniegynų vaizdais visas 365 dienas). Sudaužyti indai lengvai suklijuojami, o patyręs siuvėjas akimirksniu sutaiso įplyšusį megztinį, bet štai meilės žaizdų palikti randai nebūtinai užgyja taip paprastai. Todėl ateinančiais metais tvardykite savo aistras, nesikarščiuokite ir išlikte atlaidūs.

Horoskopas įspėja dėl nerimo darbe, kurį patirsite stebėdami, kaip kai kurie bendradarbiai bando išsisukinėti nuo savo pareigų, bei atlieka užduotis skubotai ir neprofesionaliai neatsižvelgdami į kokybę. Puikiai suvoksite, kad tai nesuderinama su kilimu karjeros laiptais ir tai Jus erzins. Juk dėdami kiaušinį į verdantį vandeni nesitikite, jog taip prasikals lukštas ir išsiris mielas viščiukas, tiesiog verdate kiaušinį pusryčiams. Taigi tokiais atvejais neverta tikėtis, kad be pastangų pasieksite tikslo savaime. Greitis ne visada garantuoja sklandų procesą. Profesionalumas ir patirtis siekiant šimtaprocentinių rezultatų – vertybės, kuriomis vadovaudamiesi galite nuversti kalnus ir tai neatsiejama nuo Skorpiono požiūrio. Pasitikėkite šia auksine tiesa ir pamatysite kaip sulauksite didžiausio pripažinimo bei pagarbos.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

2018 metais Šauliai, tarsi žalvaris – unikalus vario ir cinko lydinys, taps tokiais pat išskirtiniais, aštrių pojūčių nestokojančiais kokteiliais. Bandysite suderinti iš aplinkos kylančius reikalavimus su savo propaguojamu, ramybe grįstu sėkmingu gyvenimu, o jo ingridientai visiškai paprasti: žiupsnelis narsos, sauja pasitikėjimo savimi ir didelė porcija nuoširdumo. Be abejo reiktų nepamiršti ir reikiamu metu ištarti žodį ne. 2018–ieji išryškins stiprybę, kaip labiausiai jumyse dominuojantį bruožą. Dauguma žmonių (tik ne Šauliai) mano, kad viskas privalo būti atlikta laiku ir tai bene pagrindinė taisyklė valdanti mūsų gyvenimą. Tokiuose nusistatymuose šio zodiako ženklo atstovai įžiūri prošvaistę ir tiki, kad nėra kur skubėti, viskas ateis savu laiku. 2018–aisiais susikoncentruosite į savo vyriškąją pusę (net jei ir esate švelni moteris). Jausite poreikį augti kaip asmenybė, o ne būti nuošaliai tik manipuliuojami kitų. Jūsų galvoje ištisus ateinančius metus suksis mintys apie laisvę, autoritetą bei kontrolę.

Jausitės ypač žaismingi. Galbūt jau spėjote pajusti, kaip viduje bunda kažkoks nepaaiškinamas pyktis. Tai nereiškia, kad turėtumėte imtis pasaulinių revoliucijų dėl to, kas jums atrodo nepriimtina ar maištaudami įkūrinėti kokias naujas roko grupes. Vis tik, panašios mintys tikrai kirbės galvoje klausantis aplinkinių paliepimų ar raginimų daryti kažką, kas jums ne prie širdies. Atminkite: maža kibirkštėlė viduje gali įžiebti didžiulį gaisrą. Jei turėjote įprotį visada keltis tuo pačiu metu, galite būti tikri, kad kitais metais, tai visiškai pasikeis.

Meilė jums dalykas, kuris gali pamaloninti lygiai taip pat kaip ir nuliūdinti. 2018–aisiais jausitės daug kandesni ir labiau patyrę nei anksčiau, todėl nesileisite kvailinami net ir mylimo žmogaus. Šaulys įgaus vertingų žinių, gyvenimo išminties ir svarbių patirčių su kiekviena diena. Galbūt retkarčiais jausitės viršiję savo širdies galimybes, bet tai nesutrukdys atrasti naujų, dar svaigesnių kelių į meilės karalystę.

Vienas iš Jūsų talentas (kurio tikriausiai nė nenumanėte turįs) staiga pasireikš būtent 2018–aisiais, o tai darys įtaką ir naujoms galimybėms kylant karjeros laiptais. Sakykime, išsiaiškinsite, kad Jūsų kvapų pojūtis peržengia 99 procentus visos žmonijos uoslių ribos ir žymiausi kvepalų gamintojai Jus mielai pasamdytų dėl šios savybės. O galbūt pastebėsite galįs nuspėti būsimą nusikaltimą dar prieš jam įvykstant (bent jau žiūrėdami filmą). Žinoma, šiek tiek pokštaujame, bet rimtai atkreipkite dėmesį į tai, kad turimų įgūdžių vystymas vienas iš kelių siekiant jaustis laimingam darbe bei sulaukiant pripažinimo karjeroje.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Ožiaragiams 2018–ieji metai padės susivokti savyje bei sulaukti daugiau supratingumo iš aplinkinių. Nepaisant to, kad esate pakankamai sąžiningi ir pasižymite uždarumu, saugote savo asmeninę erdvę ir nepuolate pasakoti visų detalių iš savo gyvenimo žmonėms, kuriuos pažįstate vos kelias minutes. Greičiausiai liksite maloniai nustebę, kai pastebėsite aplinkinius pritariant Jūsų nuomonei dėl įvairių dalykų, nors ir nebūsite jos išreiškę tiesiogiai. Nesvarbu, ar tai apims Jūsų politines pažiūras, seksualines fantazijas, sarkastiškus juokelius, kurių nevengiate norėdami kažką supykdyti – visa tai bus priimta ir suprasta, ypač tų, kurie Jus tikrai myli.

Metai išryškins Jūsų ekscentriškumą. Ožiaragiams horoskopas žada nuolatinį ekstravagancijos augimą. Nors po Ožiaragio ženklu gimusieji priklauso tiems, kurie nori derėti prie minios, o ne kažkuo stipriai išsiskirti, tačiau būtent 2018 metais pajusite pasitenkinimą nustebusiais, entuziazmo pilnais žvilgsniais ir tai taps pikantišku prieskoniu, kurio galbūt tik ir trūko Jūsų rutinoje. Mada gali tapti vienu iš Jūsų naujai atrastų hobių. Lenkta, tarsi garlaivio pervažiuota kepurė kitiems gali atrodyti kaip nesusipratimas ant Jūsų galvos, bet Ožiaragiai taip atrodydami jausis visiškai laisvai ir skros gatves, kaip kokie burlaiviai vandenyno bangas. Ir net jei esate pakankamai brandaus amžiaus ir jau neturite ambicijų sukrėsti modelių pasaulio, žinokite, kad ateinančiais metais, net paprasto pirkinių krepšio (bent jau toks jis atrodys jums) praeiviai nepraleis pro akis, dažnai nužvelgs ir galimai nesidrovės išsakyti savo kritikos dėl Jūsų pasirinkimo.

Mėgausitės krėsdami išdaigas. Humoro jausmas Ožiaragiams tikrai ne svetimas dalykas, bet šiais metais suprasite, kad pokštininko rolė jums daug mielesnė ir artimesnė nei manėte anksčiau. Į šią profesiją pažvelgsite daug rimčiau. Neretai alkūne švelniai stumtelėsite draugą, kuomet šis įsišėls su savo triukšmingu juoku kylančio dėl vieno ar kito Jūsų papasakoto anekdoto. Tačiau horoskopas pataria Ožiaragio ženklo atstovams galvoti ne tik apie paprasčiausią gerą laiko leidimą, o ir paklausti savęs, ar tikrai tokiais momentais jaučiatės gerai. Šios dvi sąvokos tikrai nėra vienas ir tas pats. Laimė – tai proto būsena, o ne tiesiog aukso plyta, kuria galėtume apibūdinti anksčiau minėtą gerą laiko praleidimą.

2018–aisiais būkite budrūs prieš kažkuo rimtai susižavėdami. Viskas turi savo kainą – bet tai neapima vien tik piniginės išraiškos. Ožiaragis gana praktiškas zodiako ženklas ir supranta, kad meilė nėra dalykas neturintis savosios kainos. Pavyzdžiui, išdavystė, apgaulė dažniausiai kainuoja daugybę energijos išteklių bandant kaltinti vienam kitą dėl tokio elgesio priežasčių. Dalykų, kurie jums nepatinka nutylėjimas (mylimojo elgesys ar nuomonė kokiu aktualiu klausimu) dažniausiai baigiasi ne kuo kitu, kaip pykčio kaupimu viduje, o tai galiausiai virsta į tiksinčią bombą, kuri vieną dieną sprogsta visu pajėgumu. Horoskopas Ožiaragius skatina pereiti prie prasmingos bei sveikos “santykių dietos“, nuoširdumo kupinų tarpusavio santykių. Vietoj avižinių dribsnių pusryčiams pakaktų reguliaraus bei atviro pokalbio (išklausymo taip pat) ko jis ar ji nemėgsta ar ko negali pakęsti santykiuose. Priimkite faktą , kad kartais reikia permainų norint sugrįžti prie abipusės, darnios nuomonės.

Ožiaragiai darbe sieks suspindėti tarsi saulė vidudienio danguje. Tačiau 2018–ųjų prognozės rekomenduoja nusiraminti ar net laikinai atidėti grandiozines idėjas bei sau išsikeltus tikslus, kuriuos taip trokštate įgyvendinti jau dabar. Bandymas prasibrauti pro mūro sieną gali palikti šlykščius randus sieloje, o Jūsų saviraiška panašėti į nusivylimo druską, deginančią žaizdą dvigubai stipriau. Ar turite stogą virš galvos? Turite ką valgyti? Ožiaragiai nori šio to daugiau nei pastogės ar maisto ir tai akivaizdu, bet šiais metais kuklumas tiktų labiau ir netgi atneštų nuoširdžios laimės jausmą, kas karjeroje neabejotinai taptų sėkmės garantu.

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

2018–aisiais stenkitės neįklimpti į skolas, o jei tokių jau turite – susitaikykite su šia našta. Prognozės įspėja, kad 2018 metais ypač norėsis bet kokia kaina pasprukti iš šio užburto rato. Aišku, turint įkeistus namus, paskolas studijoms ar verslo pradžiai nėra taip lengva atsikratyti įsipareigojimų, kaip pamoti magiška lazdele ar sukalbėti burtažodį. Tačiau košmaras, kuriame jaučiatės persekiojami, po truputį trauksis ir atlaisvins Jūsų pečius jau ateinančiais metais.

Gana tikėtina, kad metų eigoje viską nutvieksite tarsi įžiebta elektros lemputė. Bet tokie staigūs pokyčiai neturėtų Jūsų gąsdinti. Nebūsite gležni lyg stikliniai ar tarsi suspausti amerikietiško futbolo komandos, kad negalėtumėte priimti tokių pasikeitimų. Jums tiesiog lemta spindėti ir atnešti daugiau šviesos į kitų gyvenimus visais ateinančiais metais. Nereikia būti Brodvėjaus aktoriumi, kad sulauktumėte tūkstančių susižavėjimo kupinų žvilgsnių. Pilnai pakaktų kasdieniniame gyvenime surengto mini pasirodymo tik patiems artimiausiems. Būtent jų plojimai bei šypsenos suteiks tikrąjį pasitenkinimą.

Akimirkomis užplūs sentimentalumas, Jūsų santykis su vietomis, kurios sukelia pačius gražiausius prisiminimus, taps bene svarbiausiu aspektu visais 2018–aisiais metais. Gimtieji namai ar vieta, kurioje studijavote, suteiks daug malonesnių, stipresnių emocijų nei bet koks virtualus žaidimas ar naršymas internete. Pirštai, prisigėrę gamtos kvapo (tarkime po pusdienio darbo sode), maloniai susuks galvą bei pakylės, o štai pūslės ant nykščio nuo darbų tik primins, kokie nelaimingi esate.

Smalsusis Vandenis įgaus pasitikėjimo savimi. Horoskopas, gimusiems po Vandenio ženklu žada nepamirštamų patirčių pliūpsnį visais ateinančiais 2018–aisiais metais. Juk sakoma – „kas nepadaro klaidų, nedaro išvis nieko“ arba – „smalsumas pražudė katę“. Tačiau būtent neslopinamas smalsumas Jums pasitarnaus tik gerąją prasme, todėl nevenkite rizikuoti, klysti. Horoskopas 2018–aisiais ragina labiau pasikliauti savimi, nes neegzistuoja toks dalykas kaip blogas klausimas, yra tik kvaili atsakymai.

2018–aisiais meilę galėsite tapatinti su įžūlia, besikandžiojančia būtybe. Jausite nemenka spaudimą santykiuose. Nors esate vienas iš tų zodiako ženklų, kuriam būdingas idealizmas, puikiai suprantate, kad viskam egzistuoja ribos. Juk plėšrūnas nepradės staiga ėsti žolės, taip ir Jūs nepamilsite žmogaus, kuris nesugeba nieko kito, kaip tik Jus kritikuoti. Priešingai, Vandeniai mėgaujasi tik tokia meile, kurioje dvi sielos dera tarsi akordai Mocarto sonete.

Karjeroje patartina kliautis jau laiko patikrintais receptais bei anksčiau įgytomis patirtimis. Faktas, kad į vandenį panardinta lazdelė atrodo kaip perlaužta perpus, yra tik nuostabi optinė iliuzija. Ateinančiais 2018 metais nebūsite toks patiklus ir puikiai įžvelgsite visus ketinimus pasinaudoti Jūsų sąžiningumu bei geraširdiškumu. Šio zodiako ženklo prigimtis primena stiprų ir išmintingą lokį žinantį, kad medus saldus ir toks jis išliks net praėjus tūkstantmečiams. Horoskopas pažymi, kad geriausius rezultatus karjeroje, visais ateinančiais metais jums garantuos tradicinių vertybių, darbštumo puoselėjimas.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvų ženklo atstovams 2018–ieji bus tikrai palankūs bei dosnūs metai. Štai balta spalva ne tik sukurs šventišką atmosferą pilkoje kasdienybėje, bet ir padės pritraukti sėkmę. Būtinai tuo pasinaudokite. Žuvys sugeba įžvelgti akimirkos unikalumą. Nesvarbu, ar būtumėte Bekingemo rūmuose, stovėtumėte ant Gizos piramidės viršūnės ar tiesiog prekybos centro eilėje, ši savybė Jus lydi visur. Išsiskiriate gebėjimu rasti kalbą tiek su gerais, tiek ir blogais žmonėmis jei tai būtina, bet nebūsite pakantūs neteisybei.

2018–ieji Jus skatins tapti socialesniais. Įsilieti į socialų gyvenimą taps kur kas svarbiau ir maloniau nei užsidaryti vienam nuošaliai meditacijai ar žvelgti į kitus iš pavėsio pozicijos. Jei kas nors pakvies Jus šokiui ar apsilankyti renginyje, tikrai neatsisakysite. Horoskopas prognozuoja, kad po šiuo ženklu gimusieji pradės jaustis tarsi įsigiję naują rūbą ir privalantys jį pademonstruoti visiems aplinkiniams.

Horoskopas žada atgimimą, bei netikėtus fortūnos blyksnius. Jei kažkas, siekiantis, jog koks kabelis ar vamzdynas eitų per Jūsų valdas norės palenkti Žuvišką širdį, tai jam teks nemenkai atverti savo, pilną auksinių monetų, piniginę. Ateinančiais 2018–aisiais metais lengvai atpažinsite auksines progas vos tik šios priartės, bei nieko nelaukę skubėsite tuo pasinaudoti. Sode stovintis gipso nykštukas, aišku, nebus lobis, bet kažkada močiutei priklausęs mechaninis laikrodis, staiga gali pasirodyti ne ką mažiau vertingas nei Monos Lizos paveikslas. Neabejotai, verslo idėjos Jūsų galvoje išgyvens tikrą renesansą.

2018–aisiais meilė labiau primins pabaisą, kurią būtina sutvardyti norint išvengti nuostolių. Galimai jau teko suprasti, kad beprotiškas įsimylėjimas toks pat pavojingas, kaip ir laukinio šuns paleidimas gyvenamajame rajone. Tokia nevaldoma situacija lengvai galėtų įskaudinti ir Jus ir aplinkinius, o padariusi savo juodą darbelį pabaisa tiesiog dingtų taip nieko niekam ir nepaaiškinusi. Šiais metais susitelkite ties tokia meile, kuri garantuotų ilgalaikius bei patvarius santykius. Pasidavimas, jausmas neklausant proto balso, tik nuvils ir ilgam paliks žymes Jūsų gyvenime.

Leiskite viskam, kas pastaruoju metu Jus taip erzina darbinėje aplinkoje, tiesiog pasitraukti iš Jūsų gyvenimo. Jei pildydami šūsnius popierių jaučiate tik vis kylantį kraujo spaudimą, bei prastėjančią nuotaiką, verčiau užleiskite šias pareigas kažkam, atsparesniam psichologiniam krūviui ir pradėkite naujos srities paieškas. Srities, kuri Jums taptų tikru įkvėpimu bei leistų gimti iš naujo. Pradėsite suvokti, kad tai, ką darėte anksčiau savo gyvenime negali būti kartojama ir toliau. Taigi, 2018–ieji bus puikus startas tikrosios gyvenimo prasmės, įdomios bei visapusiškai atsiskleisti leidžiančios karjeros paieškoms.

Lankytojų komentarai

37 komentarai 2018 metų horoskopas zodiako ženklams

  1. Aleksandras 2018-02-24

    Tikiuosi pasiseks nes tie sunkumai seka už nugaros:)

  2. laimute 2018-01-10

    tikiuos,pasiseks skorpionams

  3. Vėžiukė 2017-12-30

    Klausiausi Palmyros prognozių apie 2018 metus, taip pat 2017 metų įvertinimą (pagal Palmyrą, jie vėžiams buvo ne kokie), dar čia užėjau pasiskaityti. Na nežinau, kaip kitiems vėžiukams, bet man 2017 metai tikrai buvo vieni prasčiausių – netektys, melas ir išaiškėjusios skaudžios tiesos artimoj aplinkoj, stresiniai metai darbinėje veikloje, pykčiai su mylimais žmonėmis. Labai daug ašarų buvo 2017 metais dėl visų nesėkmių ir bėdų. Ir, aišku, sutapimas ar ne, tačiau kaip ir prognozuojama vėžiams, iš tiesų ieškau vidinės harmonijos, nes stresas šiais metais išvargino nesveikai. Kitas dalykas – prieš porą mėnesių pradėjau kapstytis po daiktus, drabužius, ir rankioti, ką išmesti, o ką padavonoti sunkiau gyventantiems (vėlgi pagal prognozes, manau, kad ateinančiais metais labai daug nereikalingų dalykų atsikratysiu ne tik galvoje, bet ir lentynose).

  4. Šaulys 2017-12-29

    Man 2017 buvo nei blogi nei geri, normalūs..žinant, kad būna blogesnių..žinant, kad būna geresnių..tad 2017 vidutiniai.. Tikiu, kad 2018 m. rugpjūčio mėnesį ištekėsiu :)

  5. Mergele R. N. 2017-12-29

    Jau kokie blogi buvo 2017m ???? tai norisi tiketi kad 2018 -tieji bus geresni ir dziugesni ☺ Aciu .

  6. Metgele R. N. 2017-12-29

    Vaje kokie prasti buvo 2017 ???? norisi tiketi kas visgi 2018 bus geresni ir dziugesni ☺

  7. Veronika 2017-12-26

    O mam 2017 m buvo labai blogi… tikiu,kad 2018-ieji bus biski ramesni ir geresni metai…

  8. Veronika 2017-12-26

    O man 2017 m buvo labai blogi…tikiuoso,kad 2018 bus biski ramesni ir geresni…

  9. AK47 2017-12-21

    Sveiki , man jau fortuna pradeda sypsotis kaip niekada dar gyvenime.

  10. Kristina 2017-12-18

    Aciu :) tikoiuosi taip ir bus,nors ir 2017m buvo patys nuostabiausi metai :)

  11. petriukas 2017-12-14

    Žuvys, nedejuokite – viskas susitvarkys. Man blogiau – mano Žuvis mirė. Va, čia jau nieko nepakeisi ir net vilties jokios neliko…

  12. Jurate 2017-12-07

    Tikiuosi, kad taip ir bus SKORPIONAMS!????

    • Egidija 2017-12-21

      Jau tikrai, tikiuosi kad viskas taip ir bus skorpionems :)

  13. sdgdf 2017-12-06

    Visiems Dvyniams nuosirdus likėjimai :))

  14. Žuvis 2017-12-05

    Ar man vienam 2017 buvo labai prasti? Perkskaicius šį pasidarė labai idomu ir dar labiau laukiu kitu metu..

    • Irgi žuvis 2017-12-08

      Ir man buvo prasti. Tikiuosi- atsikvėpsime kitais metais

    • Fish 2017-12-10

      Taip pat žuvis… ir tai buvo tikrai patys prasčiausi metai per trisdešimtį… bet ir patys keisčiausi, su daug įvykių kuriems neturiu paaiškinimo.

    • Zaneta 2017-12-13

      Prisijungiu prie kitu.. taip pat buvo patys prasciausi metai mano gyvenime.. duobe po duobes..
      laukiu 2018- naujo gyvenimo etapo.. sekmes mums zuvytems! ????

    • Žuvis 2017-12-13

      Aš taip pat žuvis, o dieve.. kas per metai..
      Nors ir 2016 metai nebuvo geri,bet šie išviso..
      Bėda po bėdos..

    • vitalija 2017-12-15

      na, labai nekokie, neskaitant keliu puikiu, laimingu akimirku…..Gal gi pabaigs suo tuos kipisuotus metus, labai tikiuos , sekmes visiems, o ypac mums zuviukams….

  15. Virgina 2017-11-28

    Aciu man tik sustiprino tikejima????????????,nes ivykiai pirmieji zenklai jau jauciu prasidejo ,aciu sutvirtinot tikejima ,tegu viskas pildosi man ir visiems sios zemes zmonems ????????????????

  16. Daiva 2017-11-25

    Horoskopas suteikiantis vilčių ir geros nuotaikos. Ačiū.

  17. Daiva 2017-11-22

    Ožiaragius apibūdindavo kaip rimtus, be jumoro jausmo. O štai 2018 metai apibūdina mus labai pozityviai, todėl džiaugiuosi. Tai reiškia juodas mėnulis ožiaragio ženkle kuris bus 9-nis mėnesius pakoreguos mus ir išvalys nuo nereikalingų dalykų.

  18. Gražina 2017-11-19

    tegul ateinančiais metais būna gera gyventi visiems šioje žemėje.

    • Viktorija 2017-11-24

      Koks nuostabus palinkėjimas :) Miela Gražina, tegu Jus supa žmonės, kuriems gera gyventi šioje žemėje :) Linkiu daug šypsenų Jūsų gyvenimo kelyje;)

  19. vandeninis 2017-11-18

    nu net neprasidejo 2018 metai o man jau prasidejo tai ka raso????

  20. Linas 2017-11-04

    patiko

  21. Skorpionė 2017-11-01

    Šaunu, geras horoskopas.

  22. Stefanija 2017-10-30

    Duok Dieve,kad taip būtų, ačiū

  23. A--a. 2017-10-30

    Lai būna taip. Sėkmės visiems..2018-aisiais metais.

  24. Dana 2017-10-26

    Geras horoskopas

  25. O NYTE 2017-10-26

    onyte

    normalus horoskopas,be intrigu ar kazkokiu ypatingu issukiu…tegul taip ir buna,aciu…gal nereiks stresuot:)

  26. remiux7 2017-10-26

    Ačiū :)

  27. Birutė 2017-09-29

    patiko horoskopas 2018 m…

  28. virginija 2017-09-04

    idomus horoskopas

  29. inga 2017-09-02

    ačiū už horoskopą

  30. Birutė 2017-08-23

    geras horoskopas 2018 metams,ačiū.

Rodyti daugiau komentarų