2016 metų horoskopas zodiako ženklams

2016 metų horoskopas – žvilgsnis į ateinančius metus. Po neramių 2015-ųjų, dabar esame priešakyje dinamiško, kupino permainų laikotarpio. Šiais metais vis susimąstysime apie savo veiksmų planavimą, psichologiją, religiją ir dvasinį pasaulį, kuriuo grindžiame savo egzistenciją. Dėl teigiamų ir neigiamų Beždžionės metų savybių 2016-ieji bus laikas, kai nutikti gali bet kas, tačiau saugomi Beždžionės (atvirumo, tolerancijos ir naujovių simbolio) ateinantys metai daugiausiai žada itin pozityvius pokyčius. Jos įtaka rodo nuolatinį kitimą. Darbai bus atlikti, tačiau dažniausiai tik dėl asmeninių, individualių pastangų.

Horoskopas 2016 metams (pasirinkite savo Zodiako ženklą)

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Avinams kiekvienų metų pradžia padeda įgauti pasitikėjimo ir noro pakeisti savo gyvenimą. Spėjama, jog 2016-ieji atneš naujovių bei didelį pasitenkinimą tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Be to, šie metai apibūdinami kaip pilni entuziazmo, kurio antplūdį jausite iki pat rugpjūčio. Tai laikas, kai dėl konstruktyvių emocijų, padėsiančių kurti unikalias idėjas ir įgauti pasitikėjimo išreikšti savo jausmus ir svajones, norėsis veikti daug daugiau. Ateinantys metai – tai puiki galimybė reklamuoti savo įgūdžius ir sugebėjimus bei gerinti visuomenės požiūrį į jus pačius.

2016-aisiais turėsite daugybę galimybių susitikti su naujais žmonėmis. Visi trys Merkurijaus ciklai bus nuolatos judantys, o tai turės tiesioginės įtakos jūsų socialiniam gyvenimui. Tarp ateinančių metų sausio ir kovo mėnesių Merkurijus padovanos palankius santykius tarp žmonių (jūsų draugų, šeimos ar biuro kolegų). Panašu, jog tai padės suartėti su žmonėmis iš kitų bendruomenių, su kuriais jus sieja vienodi pomėgiai bei idealai.

Nuo gegužės pirmosios iki liepos jūs susitelksite ties intelektualiąja gyvenimo dalimi, kelionėmis ir bendravimu su aplinkiniais (broliais, seserimis, verslo partneriais, draugais ir t.t.). Laikotarpis tarp 2016-ųjų rugpjūčio 27-os ir lapkričio skatins daugiau dėmesio skirti santykiams su svarbiausiais žmonėmis jūsų gyvenime (santykiams poroje, su bendraminčiais, priešais ir tais, su kuriais konkuruojate). Merkurijus atkakliai koordinuos įvairias gyvenimo sferas, norėdamas patikrinti atitinkamus gyvenimo aspektus. Tai laikas analizei ir tam tikrų išvadų priėmimui. Kartais šie procesai įvyks netikėtai, renginių metu, kai bus paliestos jūsų silpnosios vietos ar problemos, kurias turėtumėte spręsti.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Jaučiams ateinantys metai žada meilę ir būstą, nuosavybę. Pirmojoje metų pusėje, tiksliau tariant, iki rugpjūčio, jums šeimyninis gyvenimas ir santykiai su mylimais žmonėmis bus svarbiausi.

Tai tinkamas metas svarstymams apie persikėlimą į didesnį namą, statybų procesą, būsto renovaciją ar pertvarkymą. 2016-aisiais galite tikėtis investicijų ir nekilnojamojo turto, ypač palikimo, įgijimo. Naudositės savo artimųjų ir giminaičių parama, o jūsų šeima tiesiog pražys: jausite emocinį saugumą ir begalinį optimizmą.

Mintis apie galimybę susilaukti atžalų gali tapti plačiai diskutuojama tema. Taip pat, jeigu jau turite vaikų, jie taps pagrindine džiaugsmo ir pasididžiavimo priežastimi jūsų gyvenime. Džiugi žinia, kad asmeniniai santykiai įžengs į ramybės fazę iškart po naujųjų. Po maždaug dvejų metų sąstingio, kai santykiai su gyvenimo partneriu buvo atšalę, įtempti ir stipriai veikiami jus supančios aplinkos, jūs pagaliau galėsite pajusti harmoniją. Santykiai su draugais, kolegomis iš darbo bei verslo partneriais taip pat turėtų pagerėti, netgi pavyks užbaigti ilgai besitęsiančius nesutarimus. Kai kurios problemos, susijusios su darbo vieta, šią vasarą dar labiau išryškės, todėl ypač svarbu pasinaudoti proga ir jas išspręsti iki 2016-ųjų rugsėjo.

2016-ųjų rugpjūčio 11-ąją Jupiteris įžengs į Meilės Namus, žadėdamas jums dvylika emocionalių, erotiškų ir kupinų aistros mėnesių. Kalbant apie karjerą, ateinančiais metais teks priimti radikalius sprendimus, tačiau tai daryti turėsite taktiškai ir kantriai. Sveikata yra ypač svarbi jūsų gyvenime, todėl turite neatidėlioti ir pradėti intensyviai sportuoti, nes jūsų kūnui reikia mankštos.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Dvyniams 2016-aisiais svarbiausi bus santykiai ir nauji žmonės. Pirmoje metų pusėje nauji asmenys pasirodys jūsų gyvenime ir taps draugais, patarėjais ar net gyvenimo partneriais. Nepaisant to, kiek žmonių sutiksite, ne visi bus priimti į jūsų gyvenimą, kadangi esate reiklus rinkdamasis žmones. Jūs norite būti apsuptas tik protingų, aktyvių ir išskirtinių žmonių (tai nėra nauja, tačiau tendencija bus ypač ryški ateinančiais metais). Svarbu neišsikelti per daug aukštų reikalavimų, kurie gali būti neįgyvendinami jūsų aplinkos žmonėms!

Svarbu pastebėti, kad Saturnas išliks jūsų ženkle ir turės įtakos santykiams dar gan ilgą laiką, tiksliau tariant nuo 2015-ųjų gruodžio iki pat 2017-ųjų pabaigos (su trumpa pertrauka nuo birželio iki rugsėjo 2016-iais metais). Saturnas visiškai netoleruoja lengvabūdiškumo, todėl galite būti labai susirūpinęs dėl žmonių, kurie nėra apdovanoti ypatingomis savybėmis. Taip pat, santykiuose su antrąją puse jūs nuolat nersitės į gilesnę procesų analizę.

Stenkitės išvengti konfliktų, nes ne viskas gyvenime priklauso nuo mūsų ir iš kai kurių situacijų gali būti itin sunku išsisukti. 2016-aisiais, o ypač pirmojoje metų dalyje, jūsų gyvenimas bus toks pat judrus, tačiau jūsų noras bendrauti bus daug brandesnis ir labiau motyvuotas. Labai didelė tikimybė, kad įsitrauksite į puikiai organizuotą grupinę veiklą, o galbūt į nevyriausybinę organizaciją.

Kalbant apie profesinį gyvenimą, jūsų karjera 2016-aisiais bus ypač sėkminga ir jūs susidorosite su visais intelektualiniais rūpesčiais, daugybe naujos informacijos bei žmonių, su kuriais turėsite bendrauti. Taip pat, turėsite pademonstruoti savo oratorystės gebėjimus. Jūsų laukia žmonės ir renginiai, kurie atvers jums naujas duris. Dar viena puiki žinia — ateinančiais metais pastebimai pagerės jūsų sveikatos būklė.

Vėžys (birželio 22 – liepos 23)

Vaizdingiausi ateinančių metų įvykiai Vėžiams bus susiję su jūsų karjera. Pasisekimas, kurį patyrėte prieš keletą metų dėl tam tikrų gyvenimo įvykių, taps itin svarbus 2016-aisiais ir panašu, kad pažvelgę į savo praeitį pasisemsite motyvacijos judėti pirmyn ir pažinti naujus horizontus. Pasinersite į nuotykius ir susidursite su visiškai neplanuotomis situacijomis.

Iki 2017-ųjų gruodžio Saturno ir Urano jungtis bus jūsų aukščiausios kokybės ramstis, kuris motyvuos jus sukurti kažką solidaus, pasitelkiant praėjusių laikotarpių patirtį. Pakilimas bus akivaizdus, tačiau jis reikalaus daugybės jūsų atsidavimo ir pastangų. Jūs būsite atsakingi už daugybę dalykų ir tai nebus lengva. Šioje metų dalyje būsite sėkmingesni, nei metų pradžioje, todėl uždirbsite daugiau.

Jūsų meilės reikalams – taip pat geros žinios. Kadangi Saturnas palieka jūsų ženklą, dalis emocinių blokadų, suvaržymų, draudimų ir nesėkmių taip pat išnyks. Jūsų gyvenimas bus džiaugsmingesnis ir turėsite kaip niekada daug galimybių pasilinksminti. Atrasite daugiau laisvo laiko, kurį leisite visiškai naujais ir neįprastais būdais. Bendrai kalbant, į gyvenimą žvelgsite optimistiškiau ir būsite linkę susipažinti bei bendrauti kaip niekad anksčiau (ypač antrojoje metų dalyje).

Deja, naujienos apie jūsų sveikatą ne tokios geros, nes Saturnas įžengs į Ligų Namus, kuriuose jis pasiliks trejus metus (su trumpa pertrauka tarp 2016-ųjų metų birželio ir rugsėjo). Kūno atsparumą galite padidinti užsiimdami fizine veikla ir vesdami sveikesnį gyvenimo būdą. Teks susidurti su įvairiais negalavimais, ypač sąnarių ir odos problemomis. Stenkitės būti atsargūs ir imkitės gydymo laiku, nepaversdami mažų problemų lėtiniais susirgimais.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 21)

2016-aisiais geriausias sąjungininkas Liūtams bus Jupiteris. Ši planeta bus jūsų ženkle iki rugpjūčio 11d. ir atneš jums sėkmę bei optimizmą. Žinia, kad Jupiteris yra jūsų pusėje, suteiks dvasinės stiprybės ir jums nebus neįgyvendinamų dalykų. Į gyvenimą žvelgsite iš teigiamos perspektyvos ir humoro jausmas jus lydės net sunkiausiais gyvenimo momentais.

Būsite atviresni jus supantiems žmonėms ir idėjoms, kurias jie siūlys. Susitelksite ties sąžininga ir dora prigimtimi, o įvykiai paliekantys žymę jūsų gyvenime atsiskleis kaip niekad anksčiau. 2016-aisiais trokšite keliauti toli nuo mylimų žmonių ir pasirinksite labiau egzotiškas kryptis nei anksčiau. Jums būtina atsipalaiduoti ir kurį laiką praleisti vieniems, viską apmąstyti. Gali būti, kad susidursite su užsieniečiais ar tarptautinėmis kompanijomis, sudarydami ilgalaikius profesinius ryšius. Jupiteris mėgsta žinias, todėl galėsite pasinerti į naujos informacijos įsisavinimą, pažintį su naujomis kultūromis bei įsitraukti į įvairias grupines, mokslines bei dvasines veiklas.

Panašu, kad Jupiteris ir Uranas bus palankiose pozicijose, kas reikš aukščiausio lygio intelektualinį darbą. Pirmoje metų pusėje, Jupiteris taip pat sudarys puikų tandemą su Saturnu ir tai padės jums įgyvendinti svajones bei užbaigti svarbius projektus, kuriuos koordinuojate. Mėgausitės stabilumu ir gyvenimo balansu. Kalbant apie santykius meilėje, santuokoje ir bendravime su kolegomis iš darbo, viskas klostysis taip, kaip jūs norėsite. 2016-aisiais vaikai jums bus itin svarbi tema, kuria dažnai kalbėsitės su savo gyvenimo partneriu.

Mergelė (rugpjūčio 22 – rugsėjo 23)

2016-siais Saturnas įžengs į ketvirtuosius Saulės Namus jūsų ženkle. Pirmoje metų pusėje, turėdamas tvirtą Jupiterio ir Urano paramą, Saturnas padės jums konsoliduoti, įsigyti ar pačiam pastatyti nekilnojamąjį turtą: namą ar butą. Netgi tikėtina, kad gausite palikimą. Vis dėlto, būdamas šioje pozicijoje Saturnas atneš jums daugiau įsipareigojimų, rūpesčių ir sunkumų bendravime su partneriais.

Šeimoje jausite griežtumą, izoliuotą atmosferą ar netgi vienatvę. Tiesa, tokia aplinka gali jus nudžiuginti, tačiau tikėtina, kad tai nutiks tik rugpjūčio pradžioje, kai Jupiteris įžengs į Mergelės ženklą, kuriame išsilaikys nuo rugpjūčio 11d. iki rugsėjo 9d. Suvokimas, kad Jupiteris jus palaiko, suteiks jūsų gyvenimui grožio, todėl jausitės kaip niekada sėkmingi. Jūsų meilės reikalai ir karjera eis ta kryptimi, kuria norėsite, tad, žiūrint iš šios perspektyvos, laikotarpis jums bus itin palankus. Tai, kas atrodė neįmanoma 2015-aisiais, taps įgyvendinama šiais metais.

Kadangi visiems laikams atsikratysite suvaržymų ir baimių, jūsų gyvenimas taps ryškesnis. Būsite žmogus trokštantis keliauti, plėsti horizontus ir didinti savo žinių bagažą. 2016-ieji džiugins iniciatyvomis ir drastiškais pasikeitimais visose gyvenimo sferose. Vis dėlto, bus ir tokių dalykų, kuriuose Jupiteris negalės padėti: kalbame apie antsvorio, kepenų ir kitokias sveikatos problemas (aukštas kraujo spaudimas, padidėjęs cholesterolio kiekis, didelis cukraus kiekis kraujyje ir t.t.). Apibendrinant, jei jaučiate, kad susiduriate su tokiomis problemomis, reikėtų imtis priemonių užkirsti šiems sutrikimams kelią, kadangi ateinančiais metais situacija gali dar suprastėti.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

2016-ieji metai Svarstyklėms bus puikus laikas pailsėti po audringų 2015-ųjų. Nors praėjusiais metais Saturnas ir Jupiteris jums buvo nereikšmingi, šiais metais jie labai jus palaikys, todėl aiškiai jausite energiją, kuria jie spinduliuoja. Ateinančiais metais santykiai taps prioritetu. Mes kalbame apie visų rūšių santykius: pradedant vedybiniais santykiais, baigiant bendravimu su draugais, partneriais iš darbo. Uranas užims puikią vieną skatindamas jūsų laisvės, atsinaujinimo, originalumo ir modernumo siekius.

Uranui patinka emocinės jungtys, pagrįstos abipusiu supratimu ir kito žmogaus nepriklausomybės suvokimu. Neprisitaikėliškas bruožas, egzotiški pomėgiai ir platus naujovių spektras kurs teigiamą įspūdį apie jus.

Visiškai atsiskyręs nuo Jupiterio ir Saturno, Uranas pateiks jums gausybę malonių staigmenų. Jupiteris taip pat turės įtakos vienuoliktuose Sėkmės Namuose ir teiks pirmenybę jūsų draugiškiems santykiams, grupinėms veikloms, įsitraukimui į socialius užsiėmimus ar nevyriausybines organizacijas, dalyvavimui renginiuose, kurie sutraukia vienodus pomėgius turinčius žmones.

Jupiterio aktyvumas 2016 metais žada jums daugybę socializavimosi galimybių, priežasčių smagiai ir turiningai praleisti laiką su žmonėmis, kuriuos mylite. Pagaliau, visus 2016-uosius metus (iš tiesų nuo 2015-ųjų gruodžio iki to paties laiko 2017-iais) Saturno pozicija bus palanki sprendimų priėmimui, susikaupimui, studijoms, mokymuisi, o ypač puikios karjeros strategijos kūrimui. Ateinantys metai suteiks galimybę sujungti žinias ir jausmus. Stenkitės būti atviresni naujiems ir nenuspėjamiems dalykams ir mokykitės dalintis savo nuostabia patirtimi su aplinkiniais žmonėmis.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Galite nusiraminti: Saturnas stebėjo jus nuo 2012-ųjų metų ūkanos, tačiau 2016-aisiais jis atsitrauks nuo jūsų ženklo. Palikdamas Skorpioną (2015-ųjų metų gruodį) Saturnas leis jums pajusti palengvėjimą, jūsų dvasinė ir fizinė energija bus aukštesniame lygmenyje ir kils su kiekviena naujai išaušusia diena. Gyvenimas jums atrodys gražesnis ir panašu, kad jūsų siekiai bus daug lengviau įgyvendinami.

Ateinantys metai bus puikūs jūsų karjerai: Jupiteris išsilaikys Skorpiono ženkle iki rugpjūčio ir tai atneš jums prestižą ir sėkmę. Jo pozicija atneš realius pokyčius ir galimybes tobulėjimui ir tai ves jus link paaukštinimo, plėtros ir garbės. Palikdamas Skorpioną, Saturnas įžengs į Pinigų Namus ir pasiliks juose iki 2017 metų pabaigos. Ši pozicija jums suteikia galimybę turėti finansiškai sėkmingus metus. Jūs esate geras, organizuotas planuotojas ir šiuos sugebėjimus išnaudosite finansams, kurie gali atnešti papildomų pajamų, o pastarosios turės įtakos jūsų gyvenimo kokybei.

Kitas svarbus aspektas yra sveikata, kuri ateinančiais metais taip pat pagerės. Jūs atrasite netikėtus sprendimus, jei kenčiate nuo tam tikrų ligų ir, jei tik norėsite, gyvenimą pakreipsite į geresniąją pusę. Ateinančiais metais būsite labiau atsipalaidavę ir tai padės pagerinti jūsų savijautą. Namuose taip pat jausite šiltą ir ramią atmosferą, o jei turite vaikų, jie bus pagrindinė jūsų laimės ir pasididžiavimo priežastis. Kalbant apie jūsų asmeninius santykius, jausitės susijaudinęs ir pasimetęs labiau nei pastaraisiais metais. Svarbus patarimas jums — priimdami sprendimą neskubėkite ir gerai apmąstykite visas galimybes, kad galiausiai būtumėte tikri, jog pasirinkote teisingai.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Saturno atsiradimas Šaulio ženkle neabejotinai yra pats svarbiausias 2016-ųjų metų įvykis visiems, gimusiems po šiuo ženklu. Saturno pasirodymas į jūsų gyvenimą gali įnešti pesimizmo, pasitikėjimo savimi ir fizinės ištvermės trūkumą, laisvės suvaržymus, ligas bei kliūtis atliekant įvairias užduotis. Taigi treji metai, kuriuos Saturnas praleis Šaulio ženkle (nuo 2015-ųjų gruodžio iki 2017 metų pabaigos) gali būti įvardijami kaip apribojimų ir nusivylimų metai.

Nepaisant to, Saturnas turi ir gerąją pusę, kuri yra glaudžiai susijusi su išmintimi, patikimumu, perfekcionizmu, ilgaamžiškumu, atsargumu ir kantrybe. Saugomi Saturno galite sukurti solidžius dalykus, tačiau jums teks geriau suprasti poreikius ir kurti teigiamas mintis, kurios padės jums įtvirtinti geresnį gyvenimą. Laimei, 2016-aisiais metais Saturnas įgaus Urano, o iki rugpjūčio ir Jupiterio palaikymą, ko pasekoje savo savybes jis rodys dažniau nei įprastai. Kalbant apie profesinį gyvenimą, 2016-ieji jums bus puikūs metai, nes Jupiterio, Saturno ir Urano trikampis padarys jus nenugalimą, siekiant užsibrėžtų tikslų.

Pirmoji metų dalis bus palanki studijoms, kultūrai, ekskursijoms ir santykiams per atstumą. Antroji dalis bus lydima sėkmės, profesinio pripažinimo, paaukštinimų ir tobulėjimo. Atkreipiant dėmesį į jausmus, svarbu pastebėti, jog būsite lydimi entuziazmo, todėl turėsite galimybę patirti unikalius ir netikėtus išgyvenimus. Metų eigoje jūsų nuotaika bus svajinga ir apatiška, tačiau išlaikysite pasitikėjimą savimi kaip vieną iš stiprybių, todėl sprendimai, kuriuos priimsite, bus užtikrinti.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Ožiaragiams 2016-ieji metai bus daug ramesni nei praėjusieji. Ši ramybės ir taikos padėtis yra būtent tai, ko jums reikia, kad galėtumėte surūšiuoti savo mintis, paruošti dirvą pozityvumo sėkloms, kurios per mažiau nei dvejus metus atneš jums sėkmės vaisius. Visgi, tai nereiškia, kad ateinantys metai stokos jėgos ir veiksmo! Praskriedamas šalia Ožiaragio ženklo, Plutonas ir toliau maitins jus ambicijomis ir ryškiais tikslais, todėl jūs kursite patikimas strategijas susikurti ir pasiekti tokiai karjerai, kokios norite. Jūsų emocijos išliks įtemptos, o požiūris į gyvenimą bus linkęs į radikalumą.

Gali būti, kad susidursite su dvejonėmis, kalbant apie jūsų šeimyninį gyvenimą ir valdomą turtą. Visa įtampa, kurią patiriate, yra susijusi su vis didėjančiu pasikeitimų poreikiu, todėl jūs darysite viską, kad galėtumėte ,,išlipti į sausumą”, netgi jei tai bus labai sudėtinga ir sukels jums išgąstį ir baimę. Jūs neabejotinai susidorosite su tuo, kadangi sėkmingai žengėte per praėjusius metus, kurie jūsų ženklui buvo daug sunkesni! 2016-ieji pasižymės kaip tobulėjimo metai. Tai bus laikotarpis, kai turėsite sutelkti visas jėgas ir pasiruošti pasikeitimams, kurių dėka tapsite atviresni naujoms galimybėms.

Pirmoji metų dalis, tiksliau laikotarpis iki 2016-ųjų rugpjūčio, jums bus finansiškai dosni: jūsų pajamos padidės, turėsite galimybių sėkmingai investuoti ir gauti didelės naudos. Antroji dalis taip pat bus palanki ir atvers jums plačius horizontus tiek psichologiniam tobulėjimui, tiek kultūriniam ir dvasiniam požiūriui. Būtinai rūpinkitės savo sveikata, kadangi kai kurios senos ligos gali tapti lėtinėmis!

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

Po ilgo užsistovėjimo (ilgiau nei dvejus metus), Saturnas paliks Karjeros Namus be jokio įspėjimo. Jo buvimas jums įgriso iki gyvo kaulo dėl didelės atsakomybės, suvaržymų ir daugybės nusivylimo momentų. Ryžtingiems Vandeniams, Saturnas turėjo įtakos motyvuodamas geriau atlikti darbus, įtvirtinti socialines pozicijas ir padėdamas pasiektus rezultatus išlaikyti ilgą laiką. Kadangi Saturnas šiame ženkle nebeturės įtakos, jūsų profesinis gyvenimas pasieks aklavietę ir lengvai tai pastebėsite. Kai kurios sudėtingos problemos išsispręs, tačiau susidursite su situacijomis, kai viskas ką galėsite padaryti tai sėdėti ir laukti rezultatų.

Vasarą Saturnas sugrįš į pirmąjį planą! Tokia planetos pozicija ateinančius trejus metus darys įtaką jūsų grupiniams ir organizaciniams interesams, bendravimui, socialiniam aktyvumui ar netgi politikai. 2016-aisias turėsite su tuo susitvarkyti kaip tikras profesionalas ir niekas negalės jūsų sustabdyti. Gyvenimo pamokos ir patirtis, kurią įgysite šiuo laikotarpiu jums padės ateityje.

Jūs būsite apdovanoti ilgalaikiais pasiekimais ir sugebėsite įgyvendinti jums labai svarbius tikslus. Geras žinias Vandeniams 2016-aisiais metais atneš Jupiteris, kuris pirmoje metų pusėje bus palankus meilei, santuokai bei santykiams apskritai, įskaitant bendravimą su verslo partneriais, draugais ar naujų pažinčių mezgimą. Jūsų privatus gyvenimas šiuo laikotarpiu bus sėkmingas, taip pat lengvai plėsite pažinčių ratą, sudarysite verslo sutartis.

Antroje metų pusėje Jupiteris atneš jums su pinigais susijusių problemų. Nepaisant visko laikykitės atokiai nuo nesąžiningų žmonių, nelegalių ir amoralių situacijų! Nenusiminkite, 2016-ieji metai bus puikūs naujai informacijai, studijoms, intelektinei ir emocinei kūrybai, o svarbiausia bendravimui su aplinkiniais.

Panašu, kad 2016-ieji bus svarbūs metai kiekvienam, gimusiam po šiuo ženklu. Dominuojanti Saturno padėtis darys didelę įtaką jūsų profesiniam gyvenimui, todėl jausitės labiau pasitikintys savimi, galintys įveikti bet kokią kliūtį. Urano ir Saturno jungtis išvarys jūsų neryžtingumą ir suteiks jums jėgų pasiekti savo tikslus. Po chaotiško, visiškai neorganizuoto laikotarpio, jūs pagaliau atrasite profesinio gyvenimo balansą. Taip pat, Jupiteris pateks į Darbų Namus iki 2016-ųjų metų rugpjūčio ir padės jums siekti efektyvumo darbe.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Sėkmingai atlikote visas užduotis ir panašu, kad esate patenkinti sritimi, kurioje dirbate. Jūs turėsite realių galimybių plėtoti savo karjerą ir būsite dosniai apdovanoti už pastangas. Ištisus 2016 metus būsite labai produktyvūs. Trikampis Jupiterio, Saturno ir Urano išsidėstymas užtikrins sėkmę profesinėje veikloje bei atneš jums deramą uždarbį (ypač pirmoje metų dalyje). Jūsų sveikata ir privatus gyvenimas taip pat bus labai aktuali tema, ypač pirmojoje metų pusėje.

Pozityvūs pokyčiai laukia ir kitų jūsų gyvenimo sričių, nes stiprią įtaką jūsų gyvenimui daro žvaigždės. Visų pirma, būsite pajėgūs rasti tinkamus sprendimus (bei reikiamus pinigus) medicininių problemų sprendimui, todėl pagerės jūsų fizinė būklė. Taip pat, jausite poreikį radikaliai pakeisti savo išvaizdą, tačiau nesiryšite to padaryti. Turėtumėte kreipti daugiau dėmesio į savo sveikatą, jei sergate kokia nors padidintos rizikos liga (pavyzdžiui aukštas kraujo spaudimas, padidėjęs cholesterolio kiekis, didelis cukraus kiekis kraujyje ir pan.), nes kiekviena stresinė situacija neigiamai atsilieps jūsų būklei.

Na ir galiausiai džiugi žinia — antrojoje 2016-ųjų metų pusėje laukite gerų žinių susijusių su meile, santuoka ir santykiais, kurie jums ypač svarbūs.

Lankytojų komentarai

26 komentarai 2016 metų horoskopas zodiako ženklams

  1. Marijus 2016-07-17

    va horoskopus geriausia skaityti ne pries naujus metus, ne iskart po ju, o praejus pvz pusmeciui, zodziu kad ir kiek norejau tiketi jais, kartais ir vadovaudavausi, bet realybe prasilenkia visai su tuo kas rasoma :) zvaigzdes neitakojo to ka turejo :)

  2. erika 2016-01-13

    va kaip idomiai,ir kaip tok masciau gal lietuvoj „nameli“ nusipirkt…praeitais metais nepvyko kaip planavau,bet siais butinai turiu ta padaryt…jeeee,kaip gera zinoti…tai mane nuteikia pozityviau i viska.

  3. Jautis123 2016-01-12

    Kaip pirstu i aki. Jau paskirta siais metais data vedyboms, galvojam apie vaikus ir ruosiames statyti nama. Kaip taip zmones mato ateiti tiksliai :)

  4. krizdeburgas 2015-12-30

    linkiu visiem geru metu ne tik jauciams bet ir tie kurie pries ji arba uz jo …. sekmes draugai …. geru siltu turtingu meiles metu

  5. grazuole 2015-12-30

    kas esate avinas rasikite like laukiu atsakimu!!!

  6. Marius 2015-12-28

    Linkiu Jaucio zenklo atstovams puikiu 2016 metu! Tebunie issipildo sio horoskopo prognozes visiems, nes atrodo jos pakankamai optimitines :)

  7. jautis 2015-12-27

    Wouw…kaip pirštu į akį. Būtent to or tikiuosi…

  8. Almantas 2015-12-26

    Kad tik pagaliau pradėtų gyvenimas eiti norima vaga ir netrūktų meilės ir džiaugsmo.
    Linkių visiems naujujų metų išties sėkmingų ir kupino džiaugsmo ;).

  9. irina 2015-12-25

    malonu tai kas gal but.tikrai galiu daug sau pritaikiti

  10. adele 2015-12-19

    labai dekoju uz horoskopa man labai malonu

  11. Dalia 2015-12-18

    Labai tikiuosi kad tos pragnozes issipildys,geru metu visiems skorpionams ir linkiu visiems lietuvos zmonems sveikatingu ir zinoma kad netruktu piniguciu…..

  12. Ausra 2015-12-16

    puiku, sito as ir laukiau:D

  13. erika 2015-12-11

    nu jo gal ir kazkas ivyks

  14. taip taip 2015-12-10

    Tikiuosi kad taip ir bus.

  15. Ji 2015-12-10

    Ech…kad tik išsipildytų…:)

    • mzm 2015-12-17

      liuks meteliai zada buti:) Kad tik issipildytu……

  16. Kristina Kirilesku 2015-11-28

    Dėkoju už 2016 horoskopą :)

  17. Daina 2015-11-19

    Tikrai 2015 metai buvo nelengvi, tikiuosi 2016 bus žymiai geresni:)

  18. Sandra 2015-11-18

    Tikiuosi kad šiaip metais bus geriau, negu šitais metais buvo… :)))) Sekmės visiems kurių horoskopas Ožiaragis! :))))

  19. kapa 2015-11-16

    Gri metai,tikesies geriausio:-)

  20. Airin 2015-11-15

    Aciu uz puikias prognozes. Tikiuosi neapvilsime savo darbais ir siekiais, o planetu issidestymas tik mums pades

  21. Antanas 2015-11-12

    Nebloga prognoze ……..tai daug maloniau .

  22. :) 2015-11-07

    tobula, labai geri metai:)

  23. vilimina 2015-10-24

    dėkoju už 2016 horoskopą

  24. tomas 2015-10-18

    laukia darbštūs ir rezultatyvūs metai

  25. martina 2015-10-07

    šaunumėlis, sėkmės visiems ateinančiais metais :)

Rodyti daugiau komentarų