2019 metų horoskopas zodiako ženklams

2019 metų horoskopas pažers daug netikėtumų ir naujų patirčių, būkite pasiruošę. Kiekvienam Zodiako ženklui žadamos reikšmingos permainos. Pagal kinų horoskopą, 2019 -ieji metai - Kiaulės metai, simbolizuojančios džiaugsmą ir neregėtą sėkmę visose gyvenimo srityse metai! 2019 -aisiais seksis norintiems pagerinti savo finansinę situaciją ar siekiantiems užsidirbti nemenką sumą investuojant. Šie metai bus kupini pozityvumo, draugiškumo bei meilės, nes Kiaulė pritraukia sėkmę visose srityse. Visiems horoskopo ženklams sudarytoje metų apžvalgoje pateikiamos naujų perspektyvų, laukiančių iššūkių ir būsimų pokyčių prognozės. Sutelkite dėmesį į meilę bei karjerą. Nenusiminkite, jei metai prasidės kiek sunkesniu periodu, nenustokite tikėti šviesesniu rytojumi, kuris tikrai ateis.

Horoskopas 2019 metams (pasirinkite savo Zodiako ženklą)

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

2019 -ieji tarsi jausmų labirintas. 2019 -ųjų horoskopas Avinams numato nemažai pakilimų bei nuosmukių. Pirmaisiais metų mėnesiais galite jaustis neramūs, labiau pažeidžiami, lengviau pasiduodantys pykčiui dėl visiškai nereikšmingų dalykų. Galite pasijusti atitolę nuo savo šeimos( ypač tėvo ar brolių) kam įtakos turės visus metus Avino ženkle dominuosianti Marso planeta.

Žvelgiant į ateitį, patartina įdėmiai stebėti įvykius aplink jus, nes dėl neapdairumo galite pakliūti į gana rimtą bėdą. Galbūt akimirkomis atrodys, kad negalite realizuoti savo tikslų dėl kažkieno kito kaltės ar tyčinio noro jums pakenkti.

Kiekvienoje tamsoje galima įžvelgti bent kažkiek šviesos ir ši įkvepianti tezė šiais metais jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi. Galimi teigiami pokyčiai versle, kas atsispindės didesniu klientų srautu ar išaugusiuose pardavimuose. Neturintys nieko bendro su verslu taip pat turėtų sulaukti gerų žinių dėl paaukštinimo ar paskatinimo, kas stipriai motyvuos stengtis dar labiau.

Per šį laikotarpį galimai pagysite nuo ilgai kamavusio negalavimo ar traumos, galiausiai pakeisite savo gyvenimo būdą, krypsite į sveiką mitybą, sportą. Žvaigždės įspėja šiais metais atsakingai elgtis su pinigais bei gerai pagalvoti prieš investuojant, įsigyjant brangius pirkinius.

Kita vertus, 2019 -aisiais horoskopas prognozuoja, kad gali išsipildyti ir seniai puoselėti lūkesčiai ar svajonės, leisiančios atsikvėpti nuo slegiančių rūpesčių. Būkite pasiruošę paploninti piniginę netikėtoms progoms, susijusioms su artimu žmogumi.

Atrasta vidinė ramybė leis pajausti dvasinę pilnatvę. 2019 -aisiais pajusite tikrąjį gyvenimo skonį, noriai megsite naujas pažintis, bendrausite, spręsite ginčus. Galimos trumpalaikės ar ilgesnės kelionės su tikslu užsidirbti ar patirti kažką naujo. Galbūt atsivers visiškai naujos galimybės, priversiančios jus daugiau šypsotis.

Valdykite emocijas, nepasiduokite stresui, nedarykite skubotų sprendimų ir šie metai jums tikrai nepašykštės laimės!

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Horoskopas Jaučio ženklui numato nepaprastai didelę sėkmę, suprasite, kas jums išties svarbu. 2019 -ieji bus itin produktyvūs, tiek siekiant darbinių karjeros aukštumų, tiek apčiuopiamos naudos iš investicinių projektų. Jei šiuo metu siekiate aukštojo mokslo, galimai turėsite progą išvykti į užsienį, kur įgausite neįkainojamos patirties. Santykiai su šeima ir partneriu žydės tarsi gėlė. Jaučiui horoskopas pranašauja daug naudos darbinėje veikloje atnešiančius metus bei atsiveriančias galimybes realizuoti asmenines, ilgai brandintas idėjas. .

Būsite itin aktyvūs. Jaučiams ateinančiais metais siūloma susidėlioti prioritetus ir susikoncentruoti būtent ties jais. Tai pats palankiausias metas kurti planus ir juos įgyvendinti gaunant daugiausiai naudos. Atiduokite visą save, o rezultatai atpirks visą įdėtą triūsą.

Stenkitės nenutolti nuo realybės ir nepasiduoti spontaniškiems sumanymams. Jei praeiti metai neatnešė daug džiaugsmo, tai 2019 -aisiais pasijusite tarsi naujai gimę, palaiminti aukštesnių jėgų. Šiais metais skinsite praeities sunkaus darbo vaisius.

Busitę nusiteikę veikti, judėti, švęsti gyvenimą, keliauti. Galbūt kai kuriems Jaučio ženklo atstovams tai pasiseks padaryti būtent dėka darbinės veiklos.

Laukia netikėti pokyčiai. Šiais metais Saturnas ir Jupiteris keliaus per Svarstyklių ženklą ir atsidurs 8 -tajame būste. Tai įtakos ir drastiškus, bet teigiamus pokyčius asmeniniame gyvenime ir profesinėje srityje.

Planetų susijungimas atneš nemažai siurprizų, finansinės naudos, progų pakeisti savo gyvenimą iš esmės. Galimai užmegsite naujų pažinčių, padėsiančių į tam tikrus dalykus pažvelgti visiškai kitaip. Turėtų sektis sudarant svarbias sutartis, taigi metai atneš daug gero jums ir jūsų šeimai.

Metų užduotis- pasitikėti savimi, eiti aukštai iškelta galva. Išnaudokite visas auksines progas ir neleiskite sėkmei išsprūsti iš rankų!

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

2019 -ųjų horoskopas Dvyniams pranašauja labai svarbius bei reikšmingus metus, kupinus pokyčių ir netikėtų įvykių. Galimi tiek teigiami, tiek ir nelabai džiuginantys pasikeitimai, labiausiai paliesiantys asmeninį Dvynio gyvenimą. Jausitės lyg įstrigę linksmuosiuose kalneliuose, po pakilimo lauks nusileidimas ir atvirkščiai.

Jupiteriui keliaujant septintuoju būstu, o metų gale pradėjus judėti aštuntuoju būstu galimas itin reikšmingas gyvenimo įvykis. Be visa ko, ateinančiais metais patartina daugiau dėmesio skirti savo sveikatos būklei ir užbėgti už akių galimiems rimties susirgimams paliesiantiems skrandžio bei sąnarių sritis. Stenkitės puoselėti sveiką gyvenseną, daugiau sportuokite, judėkite.

Jausite antrosios pusės palaikymą. Šiais metais teks gerokai paplušėti, ypač tiems, kas šiuo metu aktyviai mokosi, o tai pareikalaus ne tik jėgų, bet ir atidumo. Gera naujiena, kad turėtų sektis asmeniniame gyvenime, santykiuose su antrąja puse, draugais, šeima. Visgi, tam tikrais periodais gali tekti pasistengti dėl sutarimo ir darnos jus supančioje aplinkoje.

Nepaisant visų svyravimų jūsų gyvenimo partneris ištikimai palaikys jus, kad ir kas benutiktų. Toks atsidavimas Dvyniui suteiks papildomų jėgų ir įkvėps visiems ateinantiems 2019 -iesiems metams.

Ateinančiais metais ypač palanku prisipažinti meilėje. Tuo pačiu tinkamas meta ir bandyti sustiprinti jau esamus santykius. Atkreipkite dėmesį į savo bendravimo su kitais žmonėmis įpročius. Išlikite mandagūs bei supratingi, nepaisant to, kaip klostytųsi situacija.

Karjeroje laukia nauji vėjai. Būsite priversti priimti reikšmingus sprendimus, turėsiančius įtakos tolimesnėms darbinėms perspektyvoms. Svarbiausia nesiblaškyti. Galbūt gausite naują, vyliojantį darbo pasiūlymą, bet prieš priimant galutinį sprendimą, pagalvokite apie realią naudą.

Tikslų siekite remdamiesi logika bei kontroliuodami impulsyvumą.

Vėžys (birželio 22 – liepos 23)

Vėžiams būdingas prigimtinis jautrumas, intuicija, kas ateinančiais metais pasitarnaus siekiant finansinės gerovės ar reikšmingo pakilimo karjeros laiptais. Tie, kas turi pastovų darbą sulauks vertingos rekomendacijos, o sunkus triūsas neabejotinai atves į pelnytai užsitarnautą sėkmę. Turintiems savo verslą irgi nusimato neblogos perspektyvos sulaukiant padidėjusių pardavimų, žinoma, atsiliepsiančiu ir didesniu įmonės pelnu.

Atsivers durys į naujas rinkas, galima išsiplėsite, sulauksite partnerių. Viskas, ko reikia, tai kryptingas būsimų žingsnių planavimas.

Kalbant apie santykius, palankiausi periodai laukia nuo Sausio iki Kovo bei nuo Spalio iki Gruodžio. Šiais metais Vėžiams palanku sudaryti santuoką, susižadėti.

Ateinančiais metais Vėžiai gali įsigyti naują automobilį, būstą ar bent jau sėkmingai parduoti dabartinį turimą nekilnojamąjį turtą. Pagaliau užbaigsite vykdomus būsto renovacijos darbus. Turėtų pagerėti ir santykiai su šeima, kas leistų pasijusti kur kas geriau nei iki šiol. Bendroje perspektyvoje, visi 2019 -ieji turėtų būti kupini geros nuotaikos ir naujų idėjų.

Prie šių pozityvių emocijų gan stipriai prisidės kažkas iš jūsų šeimos, deja, atsidėkoti tuo pačiu gali ir nepavykti, mat būsite visiškai susitelkę į būsimus darbus.

Ateinančiais metais seksis Vėžiams, kurie šiuo metu studijuoja, siekia mokslo aukštumų. Horoskopas pataria jokiu būdu nepasiduoti užklupusiems sunkumams, nesustokite ir iš visų jėgų siekite savo tikslo. Palankiausias metas egzaminų laikymui būtų liepos mėnuo. Taip pat šis laikas tinkamas planuojantiems išvykti į užsienį. Tiesiog stebėkite, kaip pastangos atsiperka svajonių išsipildymo pavidalu.

Kontroliuokite save, neįsileiskite liūdesio ir drąsiai kurkite ateities planus.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 21)

2019 -aisiais į Liūto gyvenimą grįš optimizmas ir tikėjimas šviesesniu rytojumi. Jei praeiti metai nežibėjo teigiamomis perspektyvomis, ateinantys bus pastarųjų priešingybė. Būsite gerbiami, pastebėti vadovybės. Tai pakels nuotaiką, pradėsite labiau pasitikėti savo jėgomis, o ši savybė prisidės prie pasiekimų darbinėje veikloje.

Horoskopas prognozuoja, kad Jūsų prigimtinis aktyvumas ir emocingas charakteris, šiais metais jūsų nestabdys, bet kaip tik padės judėti į priekį, siekiant maksimalių rezultatų. Jausite ryškius gyvenimo pokyčius. Ypatingas džiugesys, užsidegimas, padės įgyvendinti ir realizuoti senas svajones. Tik visame šiame sūkuryje nepamirškite pasirūpinti ir sveikata, antraip koją gali pakišti netikėtos ligos.

Užmegzti tvirti ryšiai bei puoselėjami šilti jausmai priešingai lyčiai, suteiks tiek fizinį, tiek dvasinį pasitenkinimą. Visgi, patartina daugiau dėmesio skirti savo vaikams, ypač nuo Balandžio iki Rugpjūčio mėnesio. Šiuo periodu galimos išvykos į kitas šalis, pareikalausiančios didesnių nei tikėtasi ar planuota išlaidų, taigi vertėtų gerai pasverti savo galimybes ir norus.

Nepaisant visko, horoskopas prognozuoja, kad fortūna jums bus palanki, tad pagalvokite apie seniai brandinta būsto renovacijos, atnaujinimo projektą. Atsikvėpti leis ir išaugusios pajamos, ką turėtumėte pastebėti per visus ateinančius 2019- uosius metus.

Šiais metais atkreipkite dėmesį į šeimos narių( ypač tėvo) sveikatos būklę. Galbūt būsite paskatinti galvoti apie religinės tematikos išvyką ar pajusite poreikį gilintis į dvasinio pasaulio užkulisius. Laikotarpis tarp balandžio ir rugsėjo pasižymės kaip ypač produktyvus siekiant užsidirbti karmos taškų padedant kitiems. Pasijusite tarsi atsikratę didelės naštos, iki šiol slėgusios darbe, asmeniniame gyvenime. Išaugs ir kūrybingumas, savo vaisius nuskins žmonės, kurių veikla susijusi su menu, literatūra.

Galvokite ką sakote ir neleiskite pavydui užvaldyti jūsų minčių, kas tikrai neprisidėtų prie harmoningų santykių su aplinką. 2019 -aisiais Liūtams palanku susilaukti atžalų, pradėti studijas, kelti kvalifikaciją.

Jei kenčiate nuo lėtinių lygų, būkite kaip niekada budrūs, nes galimos nelauktos komplikacijos, esamos ligos paūmėjimas. Tam tikri finansiniai aspektai gali išprovokuoti ginčus šeimyniniame gyvenime, o norint įnešti daugiau santarvės, rekomenduojama miegamojo sienas perdažyti balta spalva.

Visus atsakymus ir išeitis iš komplikuotų situacijų rasite įsiklausę į savo vidinį balsą bei pasikliaudami nuojauta.

Mergelė (rugpjūčio 22 – rugsėjo 23)

Mergelėms horoskopas 2019 -aisiais pataria ruoštis tiek sėkmei, tiek ir nuopoliams, bet kiekviena nesėkmė mums padeda patobulėti, taiga nusiminti tikrai neverta. Nuo metų pradžios iki balandžio, darbinėje veikloje laukia produktyvesnis etapas. Tai pasireikš padidintu atlyginimu ar išaugusiu pelnu, jei turite nuosavą verslą. Mintys suksis apie kokią nors kelionę ar bent trumpą išvyką toliau nuo namų. Galimai pavyks išspręsti rūpesčius dėl nuosavybės ar paveldėjimo teisių.

Mergelėms būdingas praktiškumas bei analitinis mąstymas ateinančiais metais tikrai pasitarnaus. Nepaisant neryžtingumo, dažniausiai pasiseks priimti tvirtus ir teisingus sprendimus. Didžiausi iššūkiai karjeroje laukia nuo balandžio iki rugpjūčio.

Gali kilti rūpesčių asmeniniame gyvenime. Ateinančiais metais patariama susilaikyti nuo per didelio išlaidavimo, rizikingų finansinių operacijų. Nuo rugpjūčio iki metų galo galimi pokyčiai profesinėje srityje bei asmeniniame gyvenime. Įprastos užduotys kels daugiau streso, o pagal planą nesidėliojantys įvykiai tik padidins įtampą.

Kol būsite suinteresuotas palaikyti gerus santykius su aplinkiniais, viskas klostysis gana palankiai, bet gegužės- rugsėjo mėnesiais galite pasijusti nutolę nuo anksčiau svarbiais laikytų žmonių. Venkite kylančių nesutarimų bei kivirčų. Taip pat nesižavėkite kažkieno žadamais“aukso“ kalnais ir nesivelkite į neaiškius sandorius.

Nuo rugsėjo iki gruodžio laukia nuostabus laikas turintiems planų, susijusių su mokslu, bet tuo pačiu tikėtini pašalinių faktorių įsikišimai, sukelsiantys abejonių, nusivylimų savimi. Galbūt to priežastis bus ir finansiniai nesklandumai. Prasčiau seksis susikaupti mokantis, laikant egzaminus. Jau įsitvirtinusiems darbo rinkoje irgi nusimato sunkesnis, gerokai darbingesnis periodas. Tikėtina, kad jausitės dvasiškai išsekę, sunkiau susikoncentruosite į patikėtas užduotis. Nesikarščiuokite, o nuo gegužės iki liepos atidžiai sekite net menkiausius sveikatos normų nukrypimus.

Nesileiskite išvedami iš kantrybės dėl visiškų smulkmenų. Būkite santūrūs konfliktinėse situacijose ir susitelkite į galutinį rezultatą.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Svarstyklių gyvenime 2019 -aisiais vyraus labai prieštaringi jausmai. Horoskopas prognozuoja, kad kitų akyse galite pasirodyti kaip didvyriai, o tai įtakos suaktyvėjęs Jupiteris. Bet štai Saturnas ateinantiems metams didelės finansinės sėkmės nepranašauja. Neužtikrintumas ateitimi atneš sumaišties, vers jaustis nuolatos įsitempusiems. Nemažai streso kels ir problemos šeimyniniame gyvenime, todėl prieš bandydami stabilizuoti padėtį, pirmiausiai nuraminkite patys save. Priešingai nei asmeniniame gyvenime, versle turėtumėte pasiekti gerų rezultatų.

2019 -ųjų Svarstyklėms leidžia tikėtis stabilumo ir tai būtina išnaudoti. Nepražiopsokite puikių progų realizuoti save ir išpildyti slapčiausias svajones. Kiek tik įmanoma laikykitės toliau nuo ginčų, tuščių diskusijų. Venera ir Jupiteris atsidurs itin gero padėtyje, kas teigiamai paveiks visus Svarstyklių ženklo atstovus.

Kartais dėl Saturno įtakos galite jausti padidėjusį nervingumą, įniršį bei kitas neigiamas emocijas. Šiuo metu svarbu tvardytis ir išlaikyti šaltą protą. Svarstyklėms labai svarbu pasiekti balansą ir išlaikyti pusiausvyrą, kas padėtų dalykuose įžvelgti tikrąją esmę, atrandant tinkamiausią būdą padėti sau neprarasti stabilumo.

Sprendimas išvykti studijuoti už savo valstybės ribų, šiais metais tikrai pasiteisins. 2019 -aisiais Svarstyklėms vertėtų labiau rūpintis savo vaikais, jų sveikata. Be to, nevertėtų pamiršti ir apie savo paties savijautą, o jei yra kokių abejonių, nedelsiant pasikonsultuoti su gydytoju.

Gera žinia, kad šie metai nemenkai pastorins jūsų piniginę, o atokvėpis nuo finansinių rūpesčių nuteiks ypač pozityviai. Deja, horoskopas įspėja, kad pašlijusi sveikata gali šiek tiek aptemdyti šį džiaugsmą. Užbėgus už akių bet kokiems nukrypimams nuo normalių sveikatos parametrų, pavyktų pakreipti situaciją savo naudai.

Horoskopas pataria nesivaikyti idealų. Turėkite aiškią ir realią būsimų tikslų viziją, kuriai įgyvendinti esate pajėgūs.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Visiems Skorpiono ženklo atstovams 2019 metų horoskopas žada savus privalumus ir gyvenimo pamokas, kurias teks išmokti savarankiškai. Bene pastebimiausi pokyčiai nusimato karjeros srityje, mat palanki Jupiterio padėtis leidžia tikėtis nemenkos naudos. Metų pradžia turbūt pats sėkmingiausias laikas, kai Saulė su Merkurijumi bei Venera su Jupiteriu sudarys idealias sąlygas gauti tai, ko trokštate. Metas palankus ir norint pakeisti savo mitybos įpročius, pradėti sportuoti.

Laikotarpis tarp Birželio 21 ir Liepos pradžios nėra palankus priimant svarbius sprendimus, galite nepastebėti mažų, bet labai reikšmingų smulkmenų. Tuo pačiu tikėtina, kad jausitės kiek apatiški, susierzinę. Neigiamos emocijos gali atsiliepti ir sveikatos būklei, todėl įsiklausykite į vidinį balsą. Metų bėgyje tikriausiai atsiras poreikis išvykti į kelionę.

Galite susidomėti dvasiniu tobulėjimu ir tam skirti nemažai laiko bei finansinių išteklių. Rūpesčių gali sukelti artimo šeimos nario ar vaikų sveikatos būklė. Visgi, metai bus dėkingi ir už visą, praeityje įdėtą triūsą būsite apdovanoti su kaupu. Darbinėje aplinkoje jausitės pastebėti, įvertinti vadovybės, o tai tik padidins norą judėti toliau, pateisinti nepakeičiamo darbuotojo vardą. Neblogos perspektyvos nusimato verslu užsiimantiems Skorpionams. Kils gerų idėjų, padidės klientų srautai, išaugs įmonės pelnas. Laukia išties malonūs įvykiai.

2019 -aisiai jausitės tarsi gimę po laiminga žvaigžde. Turėtų išsispręsti visi įstrigę klausimai, susiję su paveldėjimo teisėmis, dokumentų tvarkymu. Pasieksite pergalę teisminiuose procesuose. Sveikas gyvenimo būdas Skorpionams irgi visiškai nepamaišytų. Tarkime, po darbo tiktų užsiimti joga ar meditacija, atpalaiduosiančia protą ir kūną. Tuo pačiu veiksmingai nugalėtumėte stresą dėl padidėjusių krūvių darbe. Jei jūsų santykiai su šeima ar partneriu šiuo metu gan komplikuoti, ateinančiais metais rekomenduojama į tai atkreipti ypatingą dėmesį.

Dar kartą pergalvokite savo tikslus. Dėka plataus mąstymo ir kryptingų veiksmų, įgyvendinsite net didžiausias ambicijas.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Horoskopas prognozuoja, kad 2019- aisiais Šaulius užklups tikras galimybių ir palankiai besiklostančių aplinkybių lietus. Laukia ne viena auksinė proga, suteikianti šansą patobulėti kaip asmenybei bei sėkmingai atlikti visas susiplanuojamas užduotis. Jupiterio įtaka skatins leistis į paslaptingas religines keliones. Galbūt iš naujo atrasite savo misiją dėka filosofinių ar su bažnyčia susijusių veiklų. Ypač pasisaugoti šauliams patartina nuo antrosios balandžio dekados iki rugpjūčio vidurio.

Ateinančiais metais finansinė Šaulių padėtis turėtų būti pakankamai stabili. Galimai sulauksite paramos iš savo vaikų, kas taip pat leis jaustis labiau užtikrintiems dėl tolimesnės ateities. Lydimi žvaigždžių nulemtos sėkmės, lengvai susitvarkysite net su pačiais sudėtingiausiais iššūkiais. Neabejokite, metai jus globos tarsi kūdikį.

Kiek daugiau rūpesčių kelti gali nebent nedideli barniai šeimoje. Būkite išmintingi ir kartais verčiau patylėkite, nei bandykite veltis į beprasmius kivirčus. Kitaip tariant, elkitės santūriai.

Kiaulės metais vertėtų neskubėti priimti sprendimų, susijusių su asmeniniu turtu. Jei tai neišvengiama, patartina būti budriems ir įžvalgiems. Naudokitės sukaupta patirtimi ir pasikliaukite nuojauta.

Neprisiimkite atsakomybės už svetimas klaidas, kas galiausiai pakenktų jūsų turimai gerai reputacijai, nes Šauliai pasižymi empatija ir subtilumu. Jokiu būdu neįsipainiokite į slaptus meilės ryšius, kas ne tik nesiderina su moralės normomis, bet ir rimtai pakenktų jūsų šeimos gerovei.

Vietoje panašių avantiūrų dėmesį sutelkite į savo sveikatos stiprinimą, sveikesnio gyvenimo puoselėjimą. Metų pabaigoje visi nesklandumai ir barniai nurims, įsivyraus santarvė.

Nuoseklus būsimų žingsnių planavimas yra pagrindinė sąlyga norint šiais metais pasiekti sutarimą bei taiką.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Horoskopas 2019 -aisiais Ožiaragiui žada daug permainų. Gyvenimas nušvis kitomis, ryškesnėmis spalvomis, o pokyčiai asmeniniame gyvenime ir karjeroje jus pasieks septinmyliais žingsniais. Ožiaragis apibūdinimas kaip ambicinga, atkakli ir visada nusiteikusi padėti draugui asmenybė. Kadangi pasižymite neeiliniu darbštumu, pats metas būtų pagalvoti apie ateities perspektyvas. Mažiau kalbų, daugiau darbų! Racionalus mąstymas, įgyvendinamų tikslų išsikėlimas, atidumas- visada pasiteisins. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kur investuojate savo santaupas.

Galbūt planuojate įsigyti būstą? Erdvesnes patalpas biuro perkėlimui? Atrodo, kad būsimas išlaidas pavyks padengti su tarsi iš dangaus nukritusiu laimėjimu loterijoje ar neplanuotai išaugusiu pelnu. Labiausiai tikėtina, kad investuosite į tam tikrą nekilnojamąjį turtą. Ožiaragiams metus patartina pradėti atsikratant žalingų įpročių ar nesveikos mitybos. Užsiimkite mėgiama fizine veikla. Nepasiduokite partnerio spaudimui ar perdėtai kritikai, nes jūs esate nusipelnę gyventi taip, kaip visada svajojote. Darbinėje veikloje galite pasižymėti savo kūrybiškomis idėjomis. Neišlaidaukite dalykams, kurių užsigeis akys, nes horoskopas pranašauja nepamatuotų išlaidų tikimybę metų viduryje.

Stenkitės kontroliuoti savo norus, atsargiai elkitės su pinigais. Atminkite, nemokamų pietų nebūna! Didesnę metų dalį sėkmės neturėtų trūkti, tad turintiems grandiozinių planų rekomenduojama pasinaudoti palankia metų pradžia, o rugpjūti bei rugsėjį jau galėsite mėgautis išlauktais rezultatais. Ožiaragiams kitais metais pavyks tapti pavyzdžiu, pasiekti naujų aukštumų visose gyvenimo srityse.

Pasikliaukite savimi ir šis užtikrintumas padės išpildyti visus troškimus.

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

Iki šiol demonstravote geležinę kantrybę, bet dabar atėjo metas imtis rimtų veiksmų ir gerai išanalizavus esamą situaciją rodyti aiškią iniciatyvą. Šie metai Vandenius apdovanos nepaprastai aštriomis įžvalgomis, kurios leis susidoroti su bet kokiais gyvenimo iššūkiais. Atrodys, kad nėra kalno į kurį nepajėgtumėte įkopti, negali būti svajonės, kuriai nebūtų lemta išsipildyti. Vandeniams puikiai sekasi priimti ryžtingus sprendimus. Horoskopas prognozuoja, kad 2019 -aisiais pajusite kaip iki šiol vyravęs bejėgiškumas ir tamsa visiškai atsitrauks, užleisdami vietą pozityvioms nuotaikoms. Būsite energingi, trykšite idėjomis, atkakliai sieksite užsibrėžtų tikslų.

Ateinančiais metais ypač išaugs pasitikėjimas savimi. Jausdamiesi savimi, sugebėsite išspręsti kiekvieną uždavinį, sėkmė lydės kiekviename žingsnyje, tad Vandeniams bus atlyginta už visas praeities negandas. Pasiruoškite lagaminą- tikėtinos įdomios, daug įsimintinų akimirkų padovanosiančios kelionės ar bent jau trumpos komandiruotės. Nebūsite linkę užsisėdėti namuose, vilios tolimų kraštų egzotika, norėsis pažinti kitų kultūrų žavesį. Dar daugiau, įsigudrinsite leistis į išvykas visiškai vieni, kas prisidės prie siekio atrasti vidinę ramybę, geriau suprasti savo jausmus.

Turėti tikrų draugų išties svarbu! Ši tezė ateinančiais metais pasiteisins su kaupu, nes prireikus pagalbos, jos sulauksite akimirksniu. Be visa ko, 2019 -aisiais Vandeniai sustiprins ryšius su šeima, džiaugsis mylimojo dėmesio bei maloniomis staigmenomis. Galbūt nuo tokio gausaus įvykių antplūdžio pasijusite išsekę. Bet tai nekels ilgalaikio diskomforto. Atsiras būtinybė atnaujinti būsto interjerą ar įgyvendinti seniai atidėliotus remonto planus.  Galimi finansiniai svyravimai. Daugiau laiko skirkite žmonėms, kuriuos branginate. Palanku trumpam iškeliauti toliau nuo namų su savo gyvenimo partneriu.

Būkite realistais, tikėkite šviesesne ateitimi ir neapkraukite savęs nereikšmingomis smulkmenomis.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Aplinkinius žavėsite savo įgimtu intelektualumu ir meniška prigimtimi. Ateinančiais metais jausitės ypač išmintingi, bet jokiu būdų nepameskite galvos ir netapkite egoistais! Gali tekti patarinėti aplinkiniams. Horoskopas pranašauja, kad Žuvims pavyks visiškai išnaudoti savo potencialą. Žmonės jus vertins ir priims tokius, kokie esate, laikys įkvėpimu, pavyzdžiu miniai. Galimi netikėti įvykiai, kurie pareikalaus daugiau susitelkimo bei drąsos priimant lemtingus sprendimus.

Net tamsiausias tunelis galop atveda į šviesą! Po ilgo ir sunkaus etapo, sulauksite pelnytos sėkmės, svajonių išsipildymo ir itin vaisingo derliaus. Metai ypač palankūs kurti naujus ateities planus, keistis visomis prasmėmis. Iki dabar turbūt kankinotės nežinodami kas jūs ir kokia jūsų misija. Visi atsakymai laukia čia pat, už kampo. Pagaliau suprasite ko trūko iki pilnavertiško gyvenimo, leidžiančio patirti visišką ramybę, komfortą. Žinoma, tam reikės laiko ir dar galimi šiokie tokie nesklandumai. Nepaisant pakilimų ir nuopolių sugebėsite išlaikyti šaltą protą. Sunkus darbas duoda rezultatų! Galbūt teks pasijusti sutrikusiems, bet nesijaudinkite, sulaukus paramos iš šalies pavyks greitai sugrįžti į senas vėžes.

2019 -aisiais susitelkti rekomenduojama Žuvims, kurių pagrindinis tikslas šiuo metu su mokslu susijusių aukštumų siekimas. Negudraukite ir rimtai susitelkite į studijas, nes pasiduodami tinguliui labai pakenksite tolimesnėms karjeros perspektyvoms. Suprasite, kad nėra jokių stebuklingų sėkmės paslapčių, tai tik siekiamo tikslo rezultatas. Metų bėgyje kils sumaištis santykių sferoje, bet nenusiminkite, šis etapas netruks per ilgai. Mėgausitės malone ir užsiimsite mėgstama veikla. Palankus metas būtų sutvirtinti esamus ryšius, užbaigti senus projektus.

Kantrybė, pastabumas, gilinimasis į situaciją yra tai, kuo šiais metais privalote vadovautis norėdami sulaukti tikrosios sėkmės!

Lankytojų komentarai

24 komentarai 2019 metų horoskopas zodiako ženklams

  1. Loreta 2019-03-19

    Atitinka mano norus ir planus.Reikia stengtis ir gal pasiseks tikrai.

  2. Taip 2019-03-08

    Labai teisingai, bent jau man tai viskas su tampa ir manau teisingai parašyta.☺️

  3. lukas 2019-01-31

    taip,teisingai,as pats turiu iveikti dazna susierzinima,uzsiplieskiu ,po to gailiuosi.teisingi jusu patarimai,darydami gera kasdien,aplink save sukursimteigiama atmosfera,bukite palaiminti visi

  4. bronius 2019-01-06

    keisti komentarai,tiketis nieko neveikiant yra kvaila,turi but tikslas ,strategija,

  5. arvydas 2018-12-30

    super! viltis durniu motina tikekimes kad tai ivyks ko tikejomes.aciuuuu.

  6. marija 2018-12-29

    Tikiuosigal kas ivyks ,aciu

  7. Danutė 2018-12-29

    Puikios prognozės. Ačiū

  8. Gerda 2018-12-29

    Labai nutebau kai perskaiciau kad investuosiu i nekilnojama turta kuris reikalauja kapitaliniu remontų tikiuosi viskas taip ir bus kaip cia parasyta ????????????????????

  9. Jonas 2018-12-28

    saunu, labai geras wuhuuu

  10. danute 2018-12-26

    aciu,belieka tik tiketi…

  11. danute 2018-12-26

    aciu

  12. Anele 2018-12-25

    Tikiu,kad viskas klostisis sklandziai,2019 metais.ACIU

  13. Dencik 2018-12-24

    Tikėkimės, kad taip ir bus! Būkim pozityvus, ambicingi visur eidami gslvokim jog laimėsim, ir tikrai taip bus! Sėkmingų 2019 metų jums!

  14. Audra 2018-12-15

    Tikiu sėkme! Metai prabėgę praradimuose turi grąžinti naujų atradimų pojūtį.

  15. Evelina 2018-12-14

    Tikiuosi labai tie metai bus geri aš labai norėčiau kad jie isipildytu

  16. Agnė 2018-12-13

    Būtų super,jai pavyktų.Aciū.

  17. Ana 2018-12-04

    Manau kiti metai tikrai bus sekmingi ir sekimingi daugeliui zodijako zenklu tik reikia buti pozityviai nusiteikus kaip bebutu ir tikrai pasirksime savo tikslus

  18. Tomas 2018-12-04

    Jai tikrai taip yvyks tai tada gerai

  19. Lina 2018-12-03

    Ačiū

  20. Irmante 2018-12-03

    Super

  21. Sandra 2018-12-01

    Super uzuodziu geresnius siuos metus ir ju sekme uraaa

  22. AV666 2018-11-29

    Ko gero būsiu spėjusi įšokt į traukinį ;)

  23. Iratas 2018-11-27

    SUPER!

  24. koda1986 2018-10-24

    aciu <3

Rodyti daugiau komentarų