2015 metų horoskopas

Ožkos metais gimę žmonės protingi ir linkę išklausyti, taip pat puikiai žinantys, kaip pasiekti savo tikslų. Nors ir neretai yra kaprizingi ir visus erzina savo nepunktualumu – jie pirmieji padės nelaimėje.

2015 metai tai medinės Žaliosios Ožkos metai, pastarieji nežada būti itin ramūs ypatingai sunkus kovo mėnuo. Tačiau metų įvykiai įneš daug pozityvumo, vidinės ramybės, gerų naujienų. Didelė galimybė, jog išlaidos bus didesnės nei pajamos ir vis dėlto vertėtų vengti persidirbimo, tai ypatingai svarbu darboholikams – šiemet pamirškite viršvalandžius ar papildomus darbus. Nebijokite skolintis, šiemet tai nebus pavojinga.

Artėjantys 2015 metai žada įvairovę santykiuose – daug naujų pažinčių, išsiskyrimų tikimybė. Vienišiams palankus metas rasti antrąją pusę, nors tai gali pasirodyti esąs tik trumpas aistringas romaniukas. Pavasaris ir ruduo netinkami vedyboms. Rugpjūtis ir rugsėjis – puikus metas planuojantiems šeimos pagausėjimą, ar pereiti į kitą santykių etapą. Apskritai metai palankūs šeimoms, todėl suplanuokite kuo daugiau bendro laiko su vaikais, artimaisiais.

Geras metas priimti svarbius sprendimus, siekti seniai užsibrėžtų tikslų. Venkite konfliktinių situacijų ypatingai šeimos rate, taip pat nederėtų būti pernelyg spontaniškiems. Idealus laikas siekiantiems atsikratyti žalingų įpročių. Labiau nei bet kada pasirūpinkite savo imunine sistema, kitaip galimos ligos su nemenkomis komplikacijomis.

Sutikti 2015 metus derėtų linksmoje kompanijoje, idealu, jei švęstumėte gamtos prieglobstyje. Turėtų dominuoti melsvi atspalviai, su auksinėmis detalėmis, medis, linas t.y. kuo daugiau natūralumo. Ant stalo būtini vaisiai, daržovės ir pageidautini saldumynai. Nedovanokite pinigų, dovanos ateinančiais metais turi būti kuo nuoširdesnės, šiltesnės.

Horoskopas pagal zodiako ženklą (spauskite ant savo ženklo)

Lankytojų komentarai

10 komentarai 2015 metų horoskopas

  1. zaneta 2015-02-21

    Mergelems raso neblogai,bet per laida pasaulis X pasake kad blogai,klausytis nebuvo idomu………….

  2. zorg 2015-01-16

    Liutams super zodis zodin ape mano planus sveikata ir darbus :) gaila neparasyta smulkiau ape darba/versla

  3. indre 2015-01-16

    ačiu už horoskopa tikuosi kas pranešta tai viskas išs
    ipildis

  4. zuvis 2015-01-01

    pasitikrinsiu IQ testa:)))))))))))

  5. zuvis 2015-01-01

    is tokio horoskopo nusprendziau darbe ir nakvoti!:)idomu kas sukre sita saita, ar tik ne mano darbdaviai, dalba…a.?:)perkandau jus lb senai, na bet pazaisim toliau, o del darbo tai……

  6. Serzas 2014-12-31

    Jauciam yra pazadeta 2015 metais didele meile. Tikiuos tai issipildys

  7. mantas 2014-12-24

    lb tiksliai pasakyta tik belieka laukti sekmes,dekoju

  8. nerijus 2014-12-23

    Super geras horoskopas, belieką tik laukti teigiamų rezultatų.

  9. audrone 2014-12-15

    matysiu ar isipildis po to parasyisiu.

  10. stasele 2014-12-05

    Aciu uz horoskopa,tikiuosi viskas taip ir bus kaip parasyta.

Rodyti daugiau komentarų