2010 metų meilės horoskopas

2010 meilės horoskopai visiems ženklams prognozuoja vaisingus ir aistringus du tūkstančiai dešimtuosius metus. Bus daug meilės, daug laimės, daug džiaugsmo. Trumpas 2010 meilės horoskopai kiekvienam zodiaklo ženklui.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Šie metai bus gana palankūs tiek dalykine ir romantine prasme. Tik neužsiimkite aibe reikalų vienu metu, rūpinkitės artimaisiais, būkite itin aktyvus visose gyvenimo sferose ir amūras jūsų neapleis. Nepamirškite pasirūpinti asmeniniu įvaizdžiu bei sveikata. Ruoškitės kolektyviniams renginiams, viešnagėms ir jau tada puikiam meilės pasimatymui.

Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Įdomiai klostysis santykiai su esamais partneriais ir naujais pažįstamais. Šiais metais galimas intriguojantis nuotykis, netikėtumas. Galbūt jums kas nors pasiūlys labiau suartėti, užmegzti slaptą meilės intrigą arba įsijungti į naują bendraminčių kompaniją.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Naujieji metai palankūs apgalvoti aktualius reikalus, planuoti, tačiau nuo konkrečių veiksmų geriau susilaikyti. Pasireikš ypatinga intuicija ir įžvalga. Galbūt pasijusite giliai įsimylėję arba su įkvėpimu pasinersite į kūrybinę veiklą.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Nuotaikinga, emocionali metų pradžia leis pasinerti į begalinį aistros ir nuotykių verpetą. Viskuo gyvai domėsitės, jautriai reaguosite į aplinkinių nuotaikas bei replikas. Žavės lengvi flirtai, romantiškos intrigos. Galbūt apie save primins žmogus, kuris jumyse žadino, o gal tebežadina ypatingus jausmus.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Ramybės ir harmonijos metai. Rūpės paprasti žemiški dalykai, buitis, pinigai. Meilei laiko skirsite žymiai mažiau negu praėjusiais metais, todėl gali papilnėti jūsų piniginė. Nemaža tikimybė, kad susitaikysite su žmogumi, kuris jums labai svarbus. Arba užkariausite naujojo susižavėjimo objekto širdį.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Būsite aktyvūs, smalsūs, jus domins aplink verdančio gyvenimo atspalviai, įvairios pikantiškos naujienos. Gautas žinias sugebėsite panaudoti arba vaizdingai perteikti kitiems. Galite tikėtis ypatingai aistringų nuotykių, kurie žada prasidėsiantį jausmingą romaną.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
2010-aisiais, kaip ir ankstesniais metais, norėsite jaukumo, grožio, sutarimo šeimoje, bendraminčių, kolegų tarpe. Meilei rasite tik šiek tiek laiko ir visai nedaug išlaidausite tuo tikslu. Panašu, kad viskas, ką patirsite, glostys sielą, patiks jums ir aplinkiniams. Šie metai skatins platoniškus meilės jausmus artimui, tačiau galite rimtai įsimylėti ir susižadėti.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Šie metai turėtų būti sėkmingi, itin jausmingi ir malonūs. Net kasdienybės verpete rasite mažų džiaugsmų, o ką jau kalbėti, jei kažkur romantiškai leisite laiką. Palanku dalyvauti konkursuose, varžybose, žaidimuose, kuriuose galbūt pavyks atrasti antrąją pusę. Didelę vertę turės kūrybingumas.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Deja šie metai labiausiai tinkami įvairiems dalykiniams reikalams tvarkyti. Visuose veiksmuose pasikliaukite patirtimi bei intuicija. Nesunkiai sustiprinsite savo pozicijas. Bet, galimas didelis ir perspektyvus meilės romanas, sužadėtuvės.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
2010-aisiais galite užmegzti svarbią romantišką partnerystę, kuri leis pradėti bendrą kūrybinį ir dalykinį projektą. Tik nepykite ant konkurentų, jei jie kažkuo pranašesni, nes tai tik trudys vystytis ne tik projektui, bet ir bendram gyvenimui. Ne pyktis ar pavydas, o tikslingos pastangos padės naudingai pakeisti situaciją.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Šiais metais meilei vietos nedaug, tačiau galima puiki investicija arba neplanuotos išlaidos, kurios bus naudingos. Galbūt pradėsite reformas versle, arba jums pavyks atnaujinti svarbius asmeninius santykius, sutaisyti reikalingą daiktą. Bet tikėtinas daug žadantis flirtas, nuotykis.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Šįmet palanku labiau nutolti nuo namų ir įprastų reikalų, galbūt išvykti į tolimą kelionę, aplankyti dar nematytus kraštus, kur jūsų lauks ne vienas nuotykis ir žinoma laikas bus praleistas labai romantiškai. Jausite, kad jums gyvybiškai reikalingas atokvėpis, aplinkos permaina. Grįžus jūsų lauks dar vienas nuotaikingas įvykis. Galite atnaujinti romantinį ryšį arba įsigyti planuotą daiktą.

Lankytojų komentarai

4 komentarai 2010 metų meilės horoskopas

  1. laume 2010-10-13

    kaip keista, bet viskas kas parašyta, labai atitinka, nors anksčiau nesu to pastebejusi

  2. Dovile 2010-09-28

    niekada netikejau horoskopais, bet pasirodo jie gali buti realus, viskas vyksta pagal horoskopus, as nustebus

  3. MilKa 2010-08-27

    Och , o as kaip tik atsisakiau dalyvauti visose varzybose…Gaila…

  4. nesamone 2010-05-16

    nu pasiziuresiu ar iki 20d. isipildis tai…

Rodyti daugiau komentarų